Баба Марта бърза-мартенички тя да връзва,че МАРТенчето ще се появи до броени дни

• 11 193
  • 233
  •   1
Отговори
# 90
  • София, Борово
А аз да се похваля днес от моя мил съпруг. Сутринта ме изненада с подаръци - електрическа помпа, термометър и шише срещу колики на една нова марка (японска) - PIGEON.
Нинка, Честито! Simple Smile
Този магазин е много близко до нас и знам, че има много хубави неща. На мен една приятелка ми подари бебешка хавлийка от там. Има хубав прах за пране и т.н

И аз да се похваля - имаме си ваничка "Ok baby - Onda evolution. Страхотна е и много и се радвам.

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 19:30 от Diana

# 91
Мерси Дианче!
Той милият беше толкова ентусиазиран от този магазин, че обеща да продължава да ни носи подаръци от там  Laughing, аз съответно нямам нищо против. Донесе ми и каталог с продуктите им и мен ме заинтересува този прах за пране. Другото нещо, което ми "хвана" окото са някакви пелени-подложки, които се слагат между памперса и тялото. Мисля и тях да пробвам  Mr. Green

# 92
здравйте мами..скоро не сам писала и влизала просто защото вече ми мн трудно да стигна до компютъра..просто болките в коляното са мн ужасни и ще бъдат такива докато не ме оперират...както и да е но сега искат да раждам секцио а мен ме е страх и не знам ще видим какво ще стане.. айде оплаках ви се и аз
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОИТО СА СЕ ОБЕБИЛИ МНОГО ДА ГИ СЛУШАТ И МН ЗДРАВЕ...ИМ ПОЖЕЛАВАМ
НА МАМИТЕ НА КОИТО ИМ ПРЕДСТОИ СКОРО СЕКЦИО СТИСКАМ ВИ ПАЛЦИ.... Peace
А СЕГА ВИ пожелавам лека вечер

# 93
честита бебка на дкмд да ви расте много щастлива,здрава и красива
Мамчета аз съм с ужасна хрема направо умирам от яд тамън се оправио времето а аз се тръшнах е това си е направо безобразие Sick

# 94
   Ради, пожелавам ти всичко да е наред със секциото и после да гушкаш пухкаво бебче. Дано и операцията на крака ти мине лесно и бързо да се възстановиш.

# 95
radi^ защо така този крак? Да не е от смяната на времето? Ти не можеш така да се нарадваш на бременноста си. ooooh!

# 96
  • Sofia
Защо така ни е слабо посещаема темичката вчера и днес? Да не би от много разходки и да има много обебили се мами??? smile3504

Май всички вече нанкат!  smile3524

# 97
  • София
 Аз не спя, играя си на лап топаи май ще си пусна филмче да гледам, че моя мъж си легна а и съм му сърдита и не му говоря 3-ти ден !!!  Weary и сама се разхождам през деня и сама пия кафе, защото моите приятелки са на работа през деня   Tired и така ми е скучно. Днес мих прозорци и цялата баня -  плочки фаянс и готвих и доста се изморих !!! И сега си лежа, но още неми се спи !!!

# 98
Да е жива и здрава малката Ева и много да радва мама и тати!

Анджела, ще вземеш от преумора да родиш. Внимавай, сега всяко натоварване може бързо, бързо да те прати в АГ-то. Имаш още двайсетина дни, помързелувай, защото после няма да имаш възможност.
Леле, 28 февруари съвсем наближава. Чак като си помисля, ми се свива корема и от някакво щастливо очакване и от притеснение, въобще не мога да си представя какво им е на момичетата, които знаят, че ще родят на тази дата.

# 99
Охооо, имаме си още едно момиченце! Честито на новата мама, да й е жива и здрава щерката!

Нинка, като гледам... ОСТАВАТ 6 ДНИ и ми звучи страшно, май съвсем ти е дошло време да раждаш:)) Къде е този магазин, да взема да го навестя и аз?

Олимпия, бях много нахилена като те видях, обаче после толкова тъпотии ми се случиха, че сега съм доста кисела. Капак на всичко беше,че ни бяха вдигнали колата от пред нас, защото живеем в синята зона и мъжа ми забравил да сложи талончето... това удоволствие ми струваше само някакви си 44,90 лв. Гадове мръсни! Сега ще залепя талончето със скоч на таблото, та да не може да го маха. Много се ядосах. Освен това не съм доволна от изследванията, хемоглобина ми е паднал на 110, имам си още бактерии в урината, ама не си ги давам! толкова добре си съжителстваме с тях, изобщо не си пречим едни на други... Купих си желязо да си подъвча малко,че не искам още от преди операцията да съм анемична...
 За памперсите на Памперс- миналата година имаше памперс номер2, които бяха по-малка бройка. Аз имам един пакет номер 2 от предишната бременност, беше ми го подарила една приятелка-останал й- и още си седи на скрито. Предполагам нямат срок на годност newsm78

# 100
ЧЕСТИТА МАЛКА ЕВА НА МАМА  ДКМД !! ДА Е МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА КРАСИВАТА ПРИНЦЕСА И ДА РАДВА НЕУМОРНО ГОРДИТЕ МАМА И ТАТКО!

Ради, кураж, мила, още малко и всички притеснения ше останат зад гърба ни!

Ние днес бяхме на предродилна при Димитров в Токуда. Човека си пазеше инфо за мен от предишния път, пак ми потвърди несъвместимостта на тесния ми таз и големината главата на бебето, както и вероятността от усложнения на дисковата ми херния след евентуално нормално раждане  Sad Искаше от сега да определяме дата за цезарово сечение, видя, че се колебая и каза да си помисля и да не бързам...... Rolling Eyes Той бил ЗА нормално раждане, когато няма никакви показатели за секцио. Когато има - казва ги, препоръчва и оставя решението на нас ...Странни ми са тези лекари, как очкават от нас - които масово НЕ сме с мединско образование и познания сами да взимаме такива решения....За какво са те тогава?? Много съм объркана, говори ми как плода страдал и се налагали спешни операции при такива родилки като мен "желаещи да пробват, въпреки показателите". Как той имал същата дилема за неговото дете и го извадил с цезарово....Писнами вече - честно, оставам с надеждата, че все пак са лекари и няма да препоръчват нещо лъжливо - само заради личното им удобство  Praynig Имам още съвсем малко да помисля и реша...
Лека нощ на всички мами и тумбачета   bouquet

# 101
ЧЕСТИТО НА МАМА DKMD! ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ЕВА! ДА Е ВЕСЕЛО И ЖИЗНЕРАДОСТНО ДЕТЕ!  newsm32 newsm51
Тоновете от днес са ни добри  newsm03 ......но от няколко часа ме мъчат едни леки контракцийки.
КикиНики, доста неприятна ситуация с тези "Паркинги и гаражи"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
За памперсите на "Памперс" - до сега не съм виждала малък пакет 2-5кг., затова си взех от Метро 3-6кг. - 24бр.

# 102
Сега разгледах снимките на бебоците на февруарките - много са милички. Няма нито едно бебче, на което дрешките да са му таман. Толкова са им големи и им висят от ръчичките, а като гледам дрешките в къщи, ми се струват миниатюрни.
Нямам търпение да си видя рожбата, обаче хем остават само 18 дни до термина ми, хем ми се струва абсолютно нереално, че ще ставам майка.

# 103
Честито момиченце на мама ДКМД! Много усмивки да им носи! 

Момичета, които сте минали на предродилна в Токуда - гледа ли ви лекаря на ехограф?

Аз отивам днес да си капарирам количката Jane Laughing
Моят приятел вчера купил лаптоп, така че вече ще мога да лежа и да ви чета Laughing

# 104
  • Тук и там
Марги* - пак си била нощна птица... то не че и аз успях да спя както трябва, а уж вчера си бях уморена достатъчно Tired
И на мен ми се струва нереално, че след броени дни ще ставам мама  Rolling Eyes
Все пак се надявам да се справим подобаващо с отглеждането - дано наистина е така  Wink

Днес продължавам с гладенето - то много дрешки, много чудо - и като се замисля, че това са тези само по наследство,
а още не съм почвала всички нови  #Crazy

Да ви се похваля, че от снощи колата ни вече е ремонтирана - бяхме без нея 1 седмица и стомахът ми се свиваше
ако не дай си Боже тръгнех да раждам тези дни Rolling Eyes
Но вече всичко е наред и мога да се поотпусна - е надявам се не чак толкова, че да не поизчакаме някой и друг ден  Whistling

Хайде мами с юнаци - ваш ред е - няма да успеете да настигнете мадамите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт