Едно мъничко мъниче чака братче или сестриче (АВГУСТ)!

• 10 525
  • 282
  •   1
Отговори
# 270

Сонита мараба! Ама хич те няма ... къде се скътаваш?

Blush

Didke-Pitke   Mr. Greenчестито возило! И на мен ми е сред любимите  Heart Eyes Ама накрая си взех Мазда 2. Междудругото, кой беше казал че има такава? Моята харчи ужасно много, уж чисто нова кола, Евро 4, какво е това чудо не знам- с пълен /45л, бензин/ правя около 500км! Всяка седмица почти зареждам  Twisted Evil
чак пък  Blush ...  Heart Eyes  Hug липсваш бе
а за колата - аз нямам мазда, ама карам 16-винтилова кола, с бая коне и аз имам чувството че зареждам всеки ден - големи бирници тия коли  #Cussing out ама к'во да се прави

# 271
Шоши, много да се обичате с мъжлето. Да му е честит празника. Wink

Честити месе4ета, разбира се.  bouquet

Дидка, чудна придобивка. Колата е по - важна от мъжа все пак. Mr. Green

Ние се прибрахме, че нещо не ме кефи навън, а и бяхме по дънково яке..Е, 3 часа изкарахме.
Но като свикхан да се прибирам към 6, сега малко ми е неприятно. Confused

На Иви чашата е Playtex и я дъвче с кеф. Днес изсмука фреша за 2 секунди, има няма.. Mr. Green

# 272
И още нещо: Някой да е или да познава свободен счетоводител, който да поеме ЕООД по ДДС?
Благодаря.Simple Smile

# 273
  • Пазарджик
Здравейте

Да се запишем, докато не е приключила темата  Blush

shoshi84, ха честит ви двоен празник - много да е здрав мъжът и с много любов да те дарява   bouquet

Честити полугодинки и месечинки на всички малки сладурки и сладурковци.  Hug

Напоследък имам много работа, а и използваме хубавото време, та не ми остава време да се разпиша. Но сме добре. Леко нисък хемоглобин, но ще го вдигнем. Катерина вършее, вече сме без памперси и пелени - само по гащи и панталонки. Има и фалове, но в повечето случаи остава суха цял ден и цяла нощ. Особено нощите са напълно сухи (пупупу). Захранването върви супер - няма нещо, което да не е харесала, всичко опитва с интерес. Даже и заешко вече опита.

Щипуняк, бързо да се оправяте. Всичко ще се нареди, ще видиш  Hug
Иви, стискаме палци.

Всички подсмърчащи бебоци да се оправят и само усмихнати да бъдат.

# 274
  Здравейте,
и аз искам да се включа с питанките за НОИ, някоя получили този месец пари, щото тук в Люлин никой. Как ви плащат за текущия месец или за предходния(както е логично) и може ли счети да внесе осигуровките за януари още през януари или трябва да дочака февруари newsm78
Ако някой може да ми отговори ще съм много благодарна, днес просто ми взеха здравето Mr. Green

# 275
 Shocked ShockedВики се изправи самичка Shocked

# 276
  • Видин
Ребека, мисля че осигуровки може да се платят месец за месец. А се плаща предходния, май newsm78
Шош, а честито bouquet

# 277
Привет на всички!

Ние също бяхме навън, но накрая разходката ни се скофти, заради вятъра! Дано утре е по-слънчево от днес!  Laughing

Дидка Ръжена питка-честито возило! Леко и безаварийно!

Нашата чашка е на Бебе комфорт! Но още немога да я ползвам, защото накрайника тече свободно и бебето ще се задави. Перси пие от обикновена чашка, повече се лигави бих казала!  Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Що се отнася до пюретата, признава единствено зеленчукови домашни и плодови купешки! За другите хране няма да говоря, нямаме още опит, а и не бързам, за сега млякото му харесва!

# 278
Хм, сега се заченох в дневника на каката. И тя се е изправила сама точно на същия ден  - 6 м и 17 дена. Ама съвпадение

# 279
 И аз не знам вече, през декември ми платиха за декември, през януари за януари, а днес ми казват как така ще ви плащаме за февруари, като месеца не е изтекъл и не са внесени осигуровките Thinking

# 280
  • Stavanger,Norway/ Varna
Браво на Вики  Hug
Меерси за отговорите за акото, почнала бях да се притеснявам що така отровно мирише  Laughing.
Ние се връщаме от плуване. След като месец не беше ходила се страхувах дали ще навакса, ама много се накефи, пляскаше с ръце във водата и викаше от възторг. Днес им сложихме пояси на бебоците и моята сама се държа и ритка с крачета. Сега спи като заклана, умората си каза думата.
Пробвах я днес с пюре от картоф и броколи, горкото, имаше ей такава физиономия  Sick. А беше много гладна, веднага след плуването. Съжалих я, то смърди ужасно и и дадох да суче.

Йована пие от чаша с твърд накрайник и широки дупки, другите ги дъвче и не пие. Естествено аз и я държа, че иначе се олива и дави, понеже силно тече.

Ръжена питке- Тойота са дъ бест  Wink

# 281
Ха, здравейте Hug

Върнахме се от гинеколога.
Лулумбичкамного мерсаж-страхотен човек.

Имам раничка, дано е от тези дето не правят бели Praynig
Резултатите във вторник-ама тогава е и сбирката, та ще видим как ще се получи.
При прегледа ме болеше нещо отвътре от щипките.Той каза от шевовете било.Някой да го е боляло друг newsm78

# 282

Общи условия

Активация на акаунт