Едно мъничко мъниче чака братче или сестриче (АВГУСТ)!

• 10 527
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добро утро! Hug

Шоши,честит ви празник и весело  bouquet Hug

Гера,аз такава каша бях взимала и я давах следобяд към 16,00/16,30  Peace

# 226
  • Видин
Благодаря за отговорите  bouquet
И аз не я преварих Peace. И моя още не иска да пие вода, а правя с нея АМ и кашата.
А относно НОИ, аз си проверявам превода в сайта, защото не ми се тича всеки ден по банкомати Hug
Ментина, благодарско за кафето  bouquet
Тук е много хубаво времето, и след малко ще ядем и излизаме. Mr. Green. Пак ще се миткосва цял ден. И да не пишете много, че не мога да ви изчета после Whistling Mr. Green
Айде приятен ден от мен и Марти  bouquet

# 227
Честит Празник на всички, които имат повод! На шоши и на месечетата Hug

Не съм ви чела, че пак много сте писали Mr. Green

Стискайте ни днес следобед палци

# 228
Шоши ЧРД на любимия ти и честита ви годишнина   bouquet
Честито 7 месече на Адриана    Hug
Честита полугодинка на Елица, Георги, Рада и Анелия
   Hug

Ние сме на домашни пюренца, но и аз се замислям след 2-3 месеца да го записвам на кухня  newsm78
Вода до скоро давах чешмяна и преварена, но от няколко дена давам Девин непреварена. Причината е, че много забравям тенджерата на котлона  ooooh!
Ментина благодаря за кафето  Hug
Иви стискам палци  newsm10

# 229
Добро утро!!!
 Mr. Green днес ще е весело, благодаря за честитките!
GERA, запознахме се по време на снимките на един филм, но се сгаджосахме на рождения ден. Партито му беше няколко дни по-късно и вече бяхме много хлътнала двойка!
herelina, аз тази рецепта за супа от тиква я знам от едни франсета! Много е яка
Аз пък да ви кажа за Марти, каква е симпатяга.   bouquet  Оказа се, че Дани и Дамян се рият един до друг в пясъчника. Светът е малък и особено южните квартали. Ането и батко й са големи бонбони!!! А за НИВЕА, Мрти в Бг Нивеа не е като в Германия, т.е. няма гаранция за качеството. Аз много се разочаровах.  ooooh!
MrsK, спокойно можеш да използваш твоето кремче за беб. То е медицинска козметика. Кремчетата за малчовци са с разлика, че нямат аромати и оцветители, ако факторът е достатъчно висок (към 50) давай смело.
ptigra, и аз така потривам ръце. Тази година имам 1 скиорски ден, колкото да не е без хич...  Crossing Arms
 Ivy,  Praynig   bouquet

# 230
Добро утро Hug

Честит празник на Шоши и на всички месечинки днес  bouquet

Бате Жоре, аз и давам да се пипа.Както си е открила до сега ръцете и краката и после и станаха безинтересни, така и това ще мине HugСега се е научила и по коремчето да се бие като маймуните и е голям смях Laughing

За млякото-Тонич 1000 благодарности.Купихме Аптамил и го изяде за 5 мин, без изобщо да се чуди PartyКой знае какво е имало в Милмила.

За Девина-казаха ми да не я преварявам, че се втрвърдявала някаква съставка вътре и правела колили.Ивон е на такава вода от как се е родила, че от нашата чешма обикновенно тече кал #Cussing out

За петъчната разходка, демек утре-аз съм навита  HugСамо трябва да измисля как да стигна.

Айде, отиваме да ядем Heart Eyes

# 231
  • Видин
Шехерезада, и при мен е тази причината Whistling

# 232
ЧЕСТИТО 6-ТО МЕСЕЧЕ НА ГОГО НА КИКИ!!!!! МНОГО ЗДРАВИЧЪК, УСМИХНАТ И ВЕСЕЛ ДА БЪДЕ И ДА РАДВА МНОГО МАМА  Hug

# 233
Аз си взех Ла -рош, бебешкото кремче, не това за възрастни..Става и за лице и за тяло, докато от другите марки ми казаха, че за лице е едно, а за тяло друго кремчето.Фактора е 50.
Но мисля, че може и с това за възрастни да се маже, стига да няма в него оцветители, Е(....) и т.н.

# 234
Шехерезада, и при мен е тази причината Whistling

newsm62 Сигурна съм обаче, че не сме само ние "загори тенджери" hahaha

# 235
Добро утро!

Да се надяваме, че и днес ще има слънце! Ние вече си направихме мини разходка в кенгуруто, ходихме на изследвания, Перси се държа повече и от мъж!  Grinning Дори от първия път успях да му взема урина!

Честито 7 месече на Адриана   
Честита полугодинка на Елица, Георги, Рада и Анелия    [/size] [/color]

Честито и на Шоши. Ние също имахме годишнина, само, че 6 години преди 2 дни! Като гледам много са случайностите покрай нас, само дето със зодийте се разминаваме.  WinkДруг факт-съпруга ми също е маниак велосипедист с колело ДРАГ, ама хайде, може би само аз така си мисля! Laughing Wink
 Party  Laughing Laughing Laughing Party Party Party

Иви-стискам палци всичко да е о.к!  Hug Hug Hug Praynig

# 236
  • София
Ади,пак заповедай! Mr. Green

Иви Praynig Hug

И на нас с Лулу и Ади стискайте палчета,че сме на лекар Crazy Mr. Green

# 237
  • там някъде...
Добро утро и от нас  Hug

Шоши честита годишнина и Честит Рожден Ден на мъжа ти !!!    bouquet  bouquet  bouquet
Честити месечинки на всички малки палавници    bouquet  bouquet  bouquet

А сега е ред да почерпим и за нашата половин годинка ! Заповядайте на масата 
[/size] Hug

# 238
  • ГОре на черешата...
Добро утро!

Честити месечета на всички!

Върнахме се от консултация - вече сме 9 300 / 75 см Grinning.
Изследванеята ще станат готови следобед.
Времето е чудно и след малко изчезваме Party.

# 239
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ГЕОРГИ, ЕЛИЦА, РАДА И АНЕЛИЯ!!! ЧЕСТИТО СЕДМО МЕСЕЧЕ НА АДРИАНА!!!

Шоши, честит ти рожденик и честита годишнина от първата сгледа!!!

Общи условия

Активация на акаунт