Едно мъничко мъниче чака братче или сестриче (АВГУСТ)!

• 10 538
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
  • Видин
Ребусче, педи защо не гледа пишката? На нас на всяка консултация я гледа.
Лулу, и ние сме на НАН 2 от събота, много добре му понася.
Розовата мин. вода преварявате ли я?

# 211
Розовата мин. вода преварявате ли я?
не

# 212
Ребусче, педи защо не гледа пишката? На нас на всяка консултация я гледа.
Нямам представа newsm78Досега го е правила само веднъж, и ни каза да забелваме и толкова...

# 213
Момичета незнам кой беше писал за косопада и аз имам!!!!Днес ми предложиха едни витамини казват се Пантогар струват около 40 лв.
Сега ще си ги купя че направо е ужас #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Розовата мин.Девин вода не я преварявам!!!! Peace
Днес направо се скапах цял ден  wash hang 1dishes  food002 newsm79
Сега ще Ви оставям отивам да видя малката какво прави..................

П.П.ние също не си пием млякото !!С триста зора  #Crazy
Niya_Petrova -знам че по банкоматите ги пускат в четвъртък -аз утре ще проверя дали са ги превели!

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 22:05 от navedi1

# 214
Aз днес голяма пешеходка му ударих!
За петъчната разходка  в Южняка засега съм в групата, но имам едно наум, че ще ми се наложи да се променят плановете. Утре ще си покаже.
rebus4e, къде ще карате? Раздуй малко да се покефя  Grinning
Niya, много ти закъсняват  паричките бре....и тези счетоводители нередовните... бая спомагат
Димяни, гривничките от мартеничките са насукани, само мънистата останаха.  Party
PIVANOVA, изседванията за бебоци на гладно са само за пълна кръвна картина!
Утре любимият има РД! И 7 години от сгаджосването, един вид годишнина  Flutter Ще има бачкане обаче и не знам колко ще е празнично, ама нали се обичаме  Mr. Green

# 215
  • В светлината на слънцето
Ния, на Теди като давах от розовия Девин, педитата ме посъветваха да преварявам макар и за кратко. За всеки случай, че в държава като нашата знаеш ли кой от къде е краднал етикетите и напълнил шишетата с чешмяна.  Sick Така беше, докато навърши 1 годинка, после не съм преварявала. Теди още си пие предимно такава вода.
Абе това с отказването да се пие мляко май на бебешка гладна стачка замирисва.  Mr. Green А нашето иска, иска... Слон да има, ще го изяде.   chef Може пък нещо да е дръпнал да расте изведнъж по-скоростно от обичайното и затова така да налита на папо. newsm78 Другата седмица консултацията ще покаже. От заслабнали да не минем пак на диета.  Mr. Green

# 216
  • София
Аз Девин розов етикет давам няколко пъти и все повръща!
Кипвах я за 1 мин само,така ми казаха!Вече не давам Peace
Само чешмяна,преварена! bowuu

Шоши,приятно нанизване на мънистата  Mr. Green
И весело изкарване на празника!  bouquet Hug

И на нас педи ни гледа пишката и само казва:Забелвай я! Rolling Eyes

# 217
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out егати ... писах, писах и какво натиснах?  newsm78
та ... Ребус да се пуснеш и заради мен. Аз тая година пропуснах, ама догодина /т.е. по Коледа/ живот и здраве ... охааа  smile3508
пюретата смятам да си ги правя, ако не ми мине котка път де. Засега сме на картоф + тиква. Ядохме и тая гадост. Малееееееее то мн безвкусно и гадно бе. И аз карам малката да яде, че на всичко отгоре и пея "ЗЗеленчуци, който не яде ..." и то детето ме гледа, хили се и яде ...  Какво да добавя после? Морков? Чушка? Броколи? Последните от кои замразени да взема?

# 218
на слави не му я гледа пишката Rolling Eyes

птигра, ама то картоф с тиква си е супер комбинация.  Wink и на Слави много се харесва. и айде да пусна една немска рецепта /или поне от там я знам/. тиква, картоф, лук, морков се сваряват и пасират. добавя се готварска сметана или прясно мляко  и сол и ето ви крем-супа. ама не за бебета  Wink все се каня да пробвам, ама все не остава ред  Rolling Eyes
бих дала чушка, ама зелена. морковът е запичащ, освен това после като въвеждаш следващите зеленчуци все морков и тиква не върви да предлагаш за допълване, а и да не се жлътне детето. аз от това се опасявам, че сега май слави само морков, тиква и картоф харесва. ама то само картоф пък не върви да му давам  ooooh! или може тиквичка също да предложиш.

# 219
Ние сме тук, но много се разхождаме и имахме свекърва на гости за два дни, та не съм писала.
Първо ще ви кажа как сме и после се връщам да ви чета.
Едно съм сигурна и без да чета назад - днес има месечета и аз им желая слънце в косите и смях в очичките.
Явор е на 7 месеца вече. Качил е само 170 гр и лекарката каза: "какво правите, бе мамче". Ами какво правим - кърмим се дни и нощи и се опитвам да му давам пюрета. От 5 дни с пюретата сме в разпра. Свива устни и се смее само с очи, защото осъзна, че всяка цепнатина може да се попълни с пюре. Осъзнах, че правя това, което ненавиждам - центрирам живота на детето и разговорите за него около това дали и как е ял. Спрях за два дни пюретата. Вчера баба му му даде солети(можеш ли да спреш свекървата) и си дъвче, откъсва, смуче и гълта като пич. Ябълка отхапва с венците и е опасно да му се дава, въпреки, че се справя. Давам му и сухари - царевични и елда.
Педиатърката ни каза да давам малтофер (хемоглобинът му е 104). Няма как да не давам, защото другия месец ще му пусне пак изследвания и, ако не са добри, ще си мисли, че има друг тип анемия:(
Ние много се разхождаме. Един ден го обличам много леко, друг ден - дебело. На път съм и аз да стана подвижен гардероб. Купих слънцезащитно кремче La Roche - Posay, AntHelios:) (Шоши, мерси), но моето сирене е така бяло....
Днес излизахме с дамата Емма - забелязаха се - пипаха си ръчичките и си гукаха някак. После и двамата си поплакаха
Лека нощ. Отивам да чета как сте и да се уверя, че Елис се е успокоила?

# 220
Лулумба днес бях при една хомеопатка и тя ми каза 4е било нормално сега да не сика да яде, а към края на 6 месец имат криза в растежа и тогава ще си хапва лакому.Така като гледам вие сте към края на 6 месец Peace

# 221
  • Canada
Здравейте!
Иремче, честита бременност! Да е лека и неусетна!
Бързо оздравяване на всички болни!

Curlicue, кой е автора на стихчето? Много ми хареса.

Като пишете за слънцезащитен крем на La Roche-Posay, някакъв специален детски ли имате предвид? Аз си бях купила за мен миналата година Anthelios L и има още, но става ли и за бебо?

# 222
  • София
Здравейте Hug.
Щипи, бързо да оздравявате Praynig.
Иремче, дано при бебчо неразположението да е от зъбките.
За водата, давам й розовия Девин, непреварена, обаче девойката не ще да пие вода, по - вкусно й е кърма. Иска ми се да премахна едното кърмене ама тя е на друго мнение Mr. Green.
Слънцезащитен крем, още не съм купувала, но мисля да взема на Нивеа. Много съм доволна от него Peace.
navedi1, чувала съм, че Пантогара върши работа. И на мен допреди няколко седмици много ми падаше и се бях замислила да си го взема, ама много пари, много нещо ooooh!.
Шоши, да ти е жив и здрав рожденника и весел празник днес.
Като споменах Шоши, да ви кажа вчера се запознах с нея. За тези, които не я познават тя е много лъчезарен и усмихнат човек, а бебчо е много красив бузан Heart Eyes.
Ако има желаещи да останат при Дани на обяд (някоя баба), ще се опитам да дойда утре в Южния, но засега нищо не мога да кажа.
Чао и приятен ден  bouquet.

# 223
  • Златна Добруджа
ДобрУтрУ  Hug

Кафето идва  Wink:

Щипи, дано по-бързо се оправите  Praynig
Ния, розовата вода на Девин не я преварявам. Рошлата вода не пие, аз я ползвам като правя АМ.
Птигра, чушка може да добавиш. А за марка замразени зеленчуци, момичетата тук мисля хвалиха на Bonduelle  Peace Моята фръцла домашни не ще да яде, само купешки. Още малко и я записвам на детската кухня.
Сонита отдавна не е писала ...
Шоши, честит ти рожденник и честита годишнина  Hug

И моите мъже в петък заминават на ски, ние момичетата си оставаме вкъщи  Crossing Arms

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ    bouquet

# 224
Добро утро и от нас!

Честити месечинки!!!

Шоши, честити ти рожденник и годишнина от гаджосването!   bouquet (на купона за рождения ден на мъжът ти ли се запознахте?)

Щипалчице, бързо оздравяване!

А къде е слънцето днес? Тъкмо смятам цяла сутрин да сме в парка и естествено днес ще е такова времето  Crossing Arms

Кога давате кашата в бурканче Лека нощ на ХИП? Вчера се чудех да взимам ли, но Калина вечер си яде мляко и не разбрах всъщност кога трябва да се дава  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт