Едно мъничко мъниче чака братче или сестриче (АВГУСТ)!

• 10 571
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честити 6 и 7 месечета на бебоците!  Heart Eyes Hug

# 76
Првет и от нас Hug

Честити месечинки на всички празнуващи!

Това е за тях-

Veleva, и ние сме в кюпа на кърмещите. Но не знам до кога ще продължаваме. Божа работа Simple Smile

# 77
Честито  на всички празнуващи!!!!

# 78
ще го заведа. много ми е кофти, защото ни е за пръв път  Sad

за кърменето - още се кърмим, но само през нощта. колко суче незнам, то по-скоро е за успокоение, отколкото от глад. докато се откаже сам ще му давам.

# 79
Кърмим се, едва ли ще изненадам някой  Mr. Green Докога да се надяваме повече от каката, демек живот и здраве за отбиване ще мислим след година, ако сам има желание затова  Peace

# 80
  • София
Ох не съм влизала отдавна. Заглавието е малко странно Simple Smile. Сега си почивам, че след обяд ще се ходи по градинките на около с кенгуру, че няма още асансьор Sad
АУуу много яко време...

# 81
Честити месечета, разбира се. Wink

Наведи, на теб ЧЕСТИТ РД, с мааалко закъснение:).   bouquet  bouquet  bouquet

Вече забравих кой какво питаше:)
Нелинце, нищо странно бе. Mr. Green

За обличането си говорите гледам.. Ив вече е с дънково яке, а отдолу боди тънко и някаква жилетка. Все пак топлото е измамно, нали така беше. Wink
Крачетата ако не е директно на слънце й ги завивам с тънко одеалце.
На шапчицата още й се чудя. Но не е с дебелата руска шапка де. Mr. Green
И така..

Чакам Димяни да се включи, иначе я чака публичен разстрел. Ей тука на заявявам... Joy

# 82
Шо стаа бре моми  Mr. Green

Ей ме на и мене  Hug Нямах нет доооста време, ще сменяме доставчика... Сега известно време се причислявам към Русенските мами  Sunglasses

Ехааа, направо не можах да повярвам като видях заглавието  Blush Иремче лека бременност мила  Heart Eyes Много хубаво ми стана като прочетох Flutter

Шехерезада как сте вие, ставате ли за излизане  Rolling Eyes Татко иска днес да си разходи внучето, ама май ще отида и аз с тях, че за първи път ще го разхожда и да няма някакви изненади, та... думата ми беше, че няма да може днес да се разходим заедно, ама тея дни - задължително  Peace Пък и вие днес ще празнувате  Mr. Green

bouquet  bouquet  bouquetЧестито на всички мами и татета и техните малки патета   bouquet  bouquet  bouquet 
Mr. Green то пък и в рима излезе  Mr. Green

Ей, много ми липсвахте  Hug Изчетох набързо старата тема, ама ще вляза тея дни в час  Peace

Бате Жоро що така на бой налиташ? Ко съм изтървала пак  Mr. Green

# 83
да се запишем  Имаме пробило зъбче Laughing

# 84
  • ГОре на черешата...
да се запишем  Имаме пробило зъбче Laughing
Честито  bouquet!

# 85
Яни има бял косъм  Shocked Shocked Shocked

# 86
  • ГОре на черешата...
Това е на щастие и късмет.

# 87

Хм, Бейби, да не е платинено рус? Simple Smileю

Покахонтас, А честито. Wink

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 11:43 от BateJoro

# 88
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро утрооооо!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИИИИИИИИ!

ЧЕСТИТИ ЗЪБАЦИ, НА КОЙТО СЕ Е ОЗЪБИИИИИЛ!

nelinceto, кое му е странно на заглавието? Имаме си мъник, който ще става батко. Нищо странно  Mr. Green

# 89

Хм, Бейби, да не е платинено рус? Simple Smile

Е па знам ли  newsm78 Дори и да е такъв пак ми се вижда странно, щото всички сме тъмнокоси  newsm78 Айдеее, вкарахме се в сташен филм - мъжо досега все се чуди от де се взеха сините очи на Яни, сега като чуе и за платинено рус косъм  Rolling Eyes мани бегай - ще се чудя ко да обяснявам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт