Ний сме моми норвежанки, измамени от любов :) :)- 21

• 16 335
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
А аз чакам да ми пристигнат мартеници от Варна. Тръгнали са във вторник към София. До догодина може и да ги получа. Wink))

# 181
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН МОМИЧЕТА  Hug
Преди час някъде ми дадоха мартеничка,защото така и не успях да отида до Квадрат и да си купя прежда  Mr. Green
Тази вечер ще съм от 6 до 10 на работа,малко извънредни парички  Money Crazy
Тази седмица поработих двойно повече от другата и за това така хич ме няма тука,ще ме извините да съм леко така до като си направя режимче кое как кога  Crazy
След малко ще хапваме та нали снощи сготвих манджичка със картофи,гъби и свинско  hahaha  chef bowuu Laughing

# 182
  • България
Да се поффаля,моите мартеници от сестра ми пристигнаха,точно днес,на 1. LaughingМайка тази година закъсня,ама каза,че ги е пратила по- рано от нея дори,явно са мудни от пощата там...Mr. Green
Детето получи мартеница spiderman,голяма радост ,"зарибихме" го с традицията и него. Wink

# 183
Честита баба мартаи от мен !Румени, засмени да сте през цялата година.  bouquet

# 184
Винце, прочети и коментарите отдолу, има едно смешно за една мечка  Joy

Искаше ми се да взема повече мартенички, но просто нямаш идея какви кичозни и грозни бяха  Sad
Струва ми се, че хората, които правят мартеници, в опита си да направят нещо различно и оригинално, просто правят някакъв тотален кич ...
Тези двечките бяха единствените нормални ...

Щастливке...мартеничките ти са много сладки! Благодаря!    bouquet

Вече я закичих моята на чантата с която ходя всеки ден. Hug
Не я сложих на яке...тъй като си ги сменям често  и ще ме мързи да закачам и отказвам мартеничката .... Joy

ркб...това бабе голям образ Laughing  Поне не си скучала с нея... Joy

Норич..много красива картички, на моя му останаха очите в пейзажа ....  bouquet Езерото със снега и кокичетата, и някъде отзад красивите планини Heart Eyes

Майчице...ми ти къде се губиш  бе мила?  Hug Как си?  Laughing  Съвсем се забравихме... Rolling Eyes

Момичета на всички приятен уикенд желая   bouquet
[/b]

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 21:54 от ЧервеноВинце

# 185
Норче, мерси, че ми каза как да си оправя проблема с телефона  Peace
Получих си паролата и задействах нещата  Sunglasses
И кремчето е много хубаво  Peace  bouquet

Последна редакция: нд, 02 мар 2008, 01:06 от щастлива

# 186
# 187
А какво е алтернативна младеж, Винце?  newsm78

# 188
Честита баба марта и от мен (с малко закъснение) !
И аз да се похваля имам си мартеничка  благодарение на Сливка  newsm51. Много се зарадвах, вчера си я получих в пощенската кутия. Сливке да сте бели, червени, румени засмени ти, сладката Ивон и всички любими хора около теб .  И всички моми и мами норвежанки.

# 189
  • България
Норче, мерси, че ми каза как да си оправя проблема с телефона  Peace
Получих си паролата и задействах нещата  Sunglasses
И кремчето е много хубаво  Peace  bouquet
Много се радвам,че ти хареса и че телефона е оправен. Hug

Аз сега се надигам едва от леглото Crazy,нали вчера станах "рано"... Laughing

# 190
  • България
[
Норич..много красива картички, на моя му останаха очите в пейзажа ....  bouquet Езерото със снега и кокичетата, и някъде отзад красивите планини Heart Eyes

b]

Ами харесала му е,понеже му напомня за норвежки пейзаж вероятно... newsm78 Laughing
А в този пейзаж има български елементи...Да живее българо- норвежката дружба! Party

# 191
А какво е алтернативна младеж, Винце?  newsm78
Мен ли питаш, да не съм я писала аз статията... Joy

В случая предполагам, че алтернативно е равносилно на  "нестандартни"... "различни"...."извън общо приететите рамки".

След като има алтернативна медицина, то сигурно има алтернативни младежи/хораLaughing . Аз поне така я разбирам думата.... Laughing

# 192
Винаги ми се е струвало, че тук са по-консервативни и алтернативни неща няма да виреят много, но кой знае, може да започват да се отварят към света?  newsm78

# 193
Винаги ми се е струвало, че тук са по-консервативни и алтернативни неща няма да виреят много, но кой знае, може да започват да се отварят към света?  newsm78

Те  в някои неща са по-консервативни от нас. Но в други неща пък са с доста по-развинтена фантазия от нас... Crazy

# 194
  • България
Ехоо,да не замръзнахте?Няма ли българи в Норвегия,май сме на изчезване... newsm78
Приятна вечер и успешна нова седмица!

Общи условия

Активация на акаунт