Ний сме моми норвежанки, измамени от любов :) :)- 21

• 16 344
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
...
Винска, тук си имат тран! За какво са им ампули вит.А?  Joy Сериозно-не знам да има такива ампули.
...

ркб...добре ама този тран е фрашкан с витамин Д... Joy Има само малко  от витамин А... Joy

# 166
        bouquet       честита баба марта        bouquet

# 167
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!  bouquet

# 168
Честита баба Марта и от мен!!!   bouquet Ех как нямам време за форума, много ми липсвате  Hug

# 169
майчице,здравей.Много се губиш.Честита баба Марта!

# 170
Честита баба Марта!

Да сте живи, здрави и засмени както вие, така и семействата ви!

# 171
  • България

На всички мами и моми  ,честита Баба Марта!
Бели и червени!

# 172
  • София/Осло
Честита баба Марта , норвежанки-сладуранки

# 173
Добро утро и от мен!  Hug

Честита Баба Марта на всички момичета-кокичета Simple Smile Слагайте си мартеничките Simple Smile

Ето един забавен линк да се посмеете рано сутрин Simple Smile

http://e-bane.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2715

# 174
Добър ви ден и честита Баба Марта и от мен!

Много, много здраве на всички!
Винска, така е. Но според тях, това е необходимата доза вит.А Simple Smile
Сега да ви разкажа и нещо смешно, няма само да се оплаквам, я Laughing Та в четвъртък бях 2 смяна и си говоря с една пациентка. Тя - абсолютна паника, страхува се от всичко ( жена на 65 години), макар че операцията мина много добре. Задава хиляди въпроси, та седнала съм аз на един стол до леглото и отговарям. Пита ме какво точно са махнали докторите. Въпроса ме учуди, защото практиката е да се обясни на пациента какво ще се прави преди операцията и какво е направено след. Това се спазва без изключения. Отговора, който получих: Да, говорих, ама първо с онази шведката, после дойде една китайка....При което аз се усмихвам мноооого широко, жената явно се усети, че все пак и аз не съм норвежка, хвана ме за ръката и казва: Ама аз разбирам всичко, което ми казваш ти, би ли прочела и да ми обясниш. На другия ден го разказах на шведката - умряхме си от смях.

# 175
ркб, хубава е практиката с обясняването  Peace
На мен не са ми обяснявали много на моите операции - кажат с 1-2 думи на латински и готово.
А аз винаги съм била много любопитна за тези неща ... Мисля дори, че бих станала лекар, ако нямах страх от игли и кръв (когато е вповече)  Weary
Поне преди години се бях засилила да чета дебелите медицински книги на леля ми и исках да уча медицина ... и Химията, и Биологията много ми вървяха, но ... отказах се от идеята Sad

# 176
  • България
Добро утро и от мен!  Hug

Честита Баба Марта на всички момичета-кокичета Simple Smile Слагайте си мартеничките Simple Smile

Ето един забавен линк да се посмеете рано сутрин Simple Smile

http://e-bane.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2715
Аз слагам твоята мартеничка Laughing,колетите с подаръци за рожденика и мартеници от майка и сестра ми ги няма ,та добре,че беше ти!На мъжО няма мартеница,на него само много  здраве тази година. Joy
Пък тези истории от аптеката,ужас. Grinning Най ми хареса,"имате ли хапчета за изрусяване на мозъка?" Joy

# 177
Винце, прочети и коментарите отдолу, има едно смешно за една мечка  Joy

Искаше ми се да взема повече мартенички, но просто нямаш идея какви кичозни и грозни бяха  Sad
Струва ми се, че хората, които правят мартеници, в опита си да направят нещо различно и оригинално, просто правят някакъв тотален кич ...
Тези двечките бяха единствените нормални ...

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 13:01 от щастлива

# 178
  • България
Славе,наистина ,това е то истинската мартеница,Пижо и Пенда. Peace

Rkb,те твоите пациенти умират сигурно от чудене от къде си Grinning,да не ти казвам мен с каква ли не са ме бъркали,а като кажа: "Българка съм" и настава пълен потрес и недоумение...  Joy

Момичета ,приятен 1- во мартенски ден ви желая!  bouquet

# 179
  • Stavanger,Norway/ Varna
Весела и честита баба марта от мен- дани донесе много слънчеви и безветрени дни, та да ни е леко на душичките  Laughing  bouquet
И аз си чакам мартеничките на 6-ти евентуално. Успях само да изровя едни големи Пижо и Пенда от миналата година да си накича къщата  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт