Ний сме моми норвежанки, измамени от любов :) :)- 21

• 16 309
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
За Осло съм сигурна! В една от старите теми съм описала церемонията, на която бях. Скука Stop Така че си провери. Не знам дали тук е възможно да поискате да ви оженят на друго място, което вие си изберете newsm78

# 226
Изнесен ритуал ли имаш предвид?
Ами не знам ... в това сватбено списание прочетох, че подписването се прави само пред нотариуси ...
Ще му кажа да се порови в Нета довечера като се прибере или да звънне 2-3 телефона да пита Simple Smile
Аз сега се сетих, че ще ми трябва фризьор, гримьор ... Съвсем забравих за тези подробности  Rolling Eyes
Приемам всякакви предложения и препоръки за салони за разкрасяване, където не дерат кожи и правят нещо добре изглеждащо.
За Осло става дума.

# 227
Ами аз не съм питала какъв е този, който ги ожени. На мен ми приличаше на съдия.
А за салони, гримьори и фризьори.......не мога да ти помогна, за съжаление. И аз не съм ги открила все още

# 228
Notarius Publicus, ако не греша.
Снощи писах един дълъг и подробен имейл на бъдещия свекър и днес получих отговор от свекървата  Embarassed
Помолих ги за малко помощ в организирането, понеже и двамата сме като в небрано лозе и тя каза, че можем да питаме за всичко   bouquet
Днес ще е ден за мислене  Sunglasses
Ще поразпитам роднините му в Осло за фризьорите, гримьорите и другите такива и ще ви пиша какъв е резултата  Peace

# 229
намерих набързо това: http://www.brudepikene.no/vielse_borgerlig/cms/140
Обадете с в Тингхусет и питайте най-добре

# 230
Благодаря, ркб, хубав сайт е това и статията е добра.
Но най-добре да питаме в Тингхюсета наистина.

bouquet

# 231
  • Stavanger,Norway/ Varna
Щастлива и ние като се разписвахме беше в Тинг-а и церемонията беше много кратка и скучна, нищо особено.

# 232
А каква точно е разликата между Rådhus и Tinghus?  newsm78

# 233
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ами едното би трябвало да е Съвета- Rådhus, другото Съда- Tinghus  Outta Joint Thinking

# 234
ркб, странно.
Милото каза, че е в Rådhuset и че церемонията трае около час  newsm78
Или той не е разбрал, или във всеки град е различно.
Трябва да проверя тези неща, че вече почти имаме дата  bowuu
Щастливке...ркб е права. И в Трондхеим е Tinghuset. Wink  Ние там се женихме... Heart Eyes

А твоя откъде да знае, като се жени за първи път... Joy Виж, моя като се жени за втори път как знае... Joy

Иначе и при нас беше скучна церемонията, нищо особено. Нещо като в България... в съвета предполагам Rolling Eyes

# 235
И аз правих снимки на децата, когато наваля сняг тук  Laughing Синът даже снежен човек беше спретнал в предния двор, който вечерта го откраднаха  ooooh!

Надникнах при мами англичанки  и попаднах на ето това, което много ме развесели... Joy Joy Joy

# 236
  • България
Абе тез англичани са за оплакване и те Grinning,от как видях крановете им в банята! ooooh!

# 237
Здравейте,момичета.Да питам аз,защо неможах да намеря по-старите теми в архива?!

# 238
Кой нормален човек ще открадне снежен човек? newsm12 newsm09
Утре ще звъним по Тингхюсети и Родхюсета да питаме  Peace
Норче, как мина работния ден?   bouquet

# 239
Момичета пак съм аз.Защо в архива намирам 1,2,3 и от 18 тема,а другите не? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт