47-ма Американска Бабомартенска

• 14 020
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Привет и от мен, да се впиша и да си кажа.

Пумпал, страхотни снимки, малкият е страшен сладур, много професионално направено,а и ти изглеждаш доста добре.

Джена, весело изкарване,Лапландия ми звучи ми като от малка снежна приказка,дано да бъде приказно.

Блажка, какви са тези училищни проекти,аз като се сетя,че и мен това ме чака, първо като родител и   второ като преподаватрел, та в този ред на мисли, да ви кажа, че съм в процес на търсене на работа,много неприятно Cry

Този постинг го пиша 100 часа,тожа дете не ме оставя.

А и от вчера сам болна с хрема,много ми е зле, добре ,че Веси се оправя.

.

# 121
  • Boston, MA
Пумпал, невероятно е това дете, пу-пу-пу.

Дани днес е на градина най-после, ура!

# 122
И аз исках Стенли да ми дойде на гости, ама блеях и късно видях  Crossing Arms, за мравките от тук едва ли мога да съм полезна  Rolling Eyes
Благодаря и на тебе за гостоприемството.  Hug Grinning
За успокоение мога само да кажа, че се очаква Стенли да бъде в добри ръце.  Simple Smile По програма трябва утре да замине за Вирджиния. Обещаха да го върнат накичен с мартеница, да се погрижат да не му е скучно, и да бъде представен с подобаващо достойнство на училищното табло, след като се върне у дома.
цветка, проектите са за родителите.  Wink Ако ще си учителка, дано поне да удряш с един куршум два заека.

# 123
Разкошен Иван  Heart Eyes Пухчо. И как те гледа, това е точно "I only have eyes for you"  Heart Eyes

Да се похваля, тъкмо казах, че торти не правя, и се сетих, че едното гостенче е алергично (яйца), и миналата година умрях от мъка, че не яде от тортата. Ще правя торта без яйца, с Мечо Пух отгоре. За родителските тела, все пак ще уважа френската сладкарница  Mr. Green Ако някой има лесна рецепта за такава торта, да мята насам. Намерих няколко в готварския, де, ама там е висш пилотаж.

Блажка, ти ме застреля с твоя мравков проблем. Да ти е жив и здрав малкия биолог  Laughing

Вдигам се; един колега ще празнува пред-сватбено, и ще видя хора  Simple Smile Сватбата била в три части: ЮАР (той оттам), Холандия (булката), Швейцария (не знам защо) + коктейл за 100 човека в Лондон. Не мога да пропусна  Mr. Green

# 124
Star Wars според 3-годишно дете

http://youtube.com/watch?v=EBM854BTGL0

Joy

# 125
Бубкаще ни сложиш ли и нас в списъка. MO -Osage Beach. Дида -09/22/01 , Матю-05/18/07. мерси!
Пумпалами , той вече му е време да се върти като пумпалче. Матю на 3м и половина , като се превъртя по корем , от тогава , като го оставя , и веднага е обърнат. че спеше по корем 2-3 м след това, а нали казват че бебетата само по гръб трябва да спят-ставах по 10 пъти на вечер да го обръщам. сега вече го оставям да спи както иска( той си обикаля из коша). но за въртенето , о чакай , ще видиш, не мога да го облека, все да се обърне иска . а с тези снимки ме разбихте , аз повече няма да показвам мой , с тези вашите професионални ! Embarassed
Бенсъни на нас голям зор ни дадоха горните зъби последните 10 дни, кисел , мрънка , ужас , а иначе си е добро бебе. добре че избиха вече, като дойде време за другите зъби , не ми се мисли.

а за свекървите, какво ли да каже човек , аз поне съм благодарна че моята срещу нас живее , а не в нас. Малко сме като "Всички обичат Реймън" , но като стане къщата , ще бягам на 25 мили от нея Naughty

# 126
  • USA
Пумпал, Иван е страхотен пухчо  Heart Eyes и снимките са много хубави, особено за правени на изкуствена светлина!

Може ли и нас в списъка? CA - Los Angeles. Бебе Кристиан 8 месеца.

# 127
И ние да кандидатстваме за в списака :Ню Джърси - бебе Весела Джой- ( 26.10.2006), тя май вече не е бебе newsm78

# 128
Бенсън, залавяй се за апаратурата, че чакаме снимки на АJ  Naughty

Уинкс, къде живееш в ЛА? Ако сме наблизо да се видим.

Бубка, честито ти детска градина  Laughing Данчо сладуранчо по-добре ли е?

Ооооо Мишолинаааа да разказваш после за коктейла! Успех с тортата  Wink

Блажка, тъкмо и аз ти пишех на лични и ти пусна съобщението. Айде другия път прати нещо насам  Laughing А мравките  Laughing ...Нямаме мравки тука, иначе бих ти услужила  Mr. Green

Цветка, да се оправяш бързо. А аз на снимката е фотоизмама, имам да свалям още 8кг  Embarassed

Индиана, като ти засеча аватара и само в него зяпам - малка розова въшцица  Heart Eyes

Джена, стягай куфари не се разсейваи  Naughty Добре си забелязала за снимките. И аз харесвам цветове и акценти, а вкъщи умишлено нямам цветове и затова и такива снимки. Сега като тръгнем да излизаме, времето се оправи при нас, и ще имам и по-цветни на естествена светлина снимки. К'во ще ги правя после толкоз снимки  newsm78

Зори, добре че са загряли макар и бавно. Не е лесна твойта...

# 129
Ехо, аз не съм ви чела последните няколко страници, не намирам сили. Майка ми е горе-долу закрепена засега.

Да ви кажа какво ми се случи днес: забравих си чантата в таксито, без много пари, но с всички карти и документи и ключове и части от импланта ми. Леле, не знам как не припаднах като се усетих. Обаче таксиджиите се оказаха много печени. Издирихме го веднага и той се върна.  Crazy А аз бях жива умряла. Радвам се като попадна на съвестни хора.

# 130
hear again,  Praynigдано майка ти да се оправи, не съм наясно какво и е точно,но каквото и да е, да се оправя.  bouquet
И какво си превивяла с таксито-ужас,но поне с хубав край.

Пумпал, не бъди скромна, какви 8 кила,какви 5 лева,екстра си.

Имам идея,но съм технически леко неграмотна. Та, си мисля,че ще е хубаво да си направим албумче и да си слагаме снимки там,виждам,че имате интерес към фотографията. Та в този ред на мисли,ще ми направи ли някой услуга като ми напише в лични как да си кача моя снимка на автара.

# 131
  • USA
Пумпал, много ще се радвам да се видим! Ние сме близо до Глендейл. Вие къде сте?

Хиър, дано всичко да е наред с майка ти!  Praynig Браво, че си попаднала на свестни таксиджии.

# 132
Пумпал, как осем кг Shocked
тогава Бенсън=2хПумпал ( в кг)..

...днес 80 фаренхайт...

Хиър, браво, че всичко ти е върнато.

# 133
Angelina's Hot Chocolate
What it is: A Paris café serving a decadent cup of hot chocolate – one that tastes like a melted chocolate bar
Where it is: Angelina is at 226 rue de Rivoli, 1st Arrondissement, Paris; phone: 011 331 42 60 82 00 (from the US)
Who it's for: Chocoholics visiting Paris and needing respite after a visit to the Louvre
Nutrition notes: Definitely not applicable

Чакам ви всички по повод 1-вия РД на Ангелината  bowuu
Един ДРЪНЧ /somewhat in between Dinner&Lunch, typical for bg & bg descendants/ в Париж!   chef

Мишолина да не прекалява с коктейлите, че ще забрави да прескочи канала Simple Smile и да си вземе тортата за купона  Laughing
За Пумпал - никакви торти! Ще държи камерата и децата за да документира събитието и постегне мускулатурата  Heart Eyes
Зора ще я отвлечем от свекървата и няма да я пускаме обратно, докато свекървата не загрее какво изпуска и не плати откуп за нея   Naughty
Джена несъмнено има мили по картите си, та докато съпружието и се любува на елените, тя и Ноли да прескочат, за тях няма да е проблем - имат опит  Hug
Атти понеже не сколаса май с питата /дано си спомням правилно/ - да пристига с Константин да правим Погача Simple Smile
Джи, понеже се отчете с пита, да дойде просто за партито и да не забравя да вземе малко слънчево флоридско време  Flutter
Бенсън - зъби се оправят с шоколад! Ако не вярваш - ела да видиш! Ама не забравяй AJ  Joy

Всички неспоменати поименно да заповядат без да се засягат Simple Smile Гена черпи!!!
... не крокодила бе, моята малка "розова въшка"  Joy

PS  ooooh! aвторските права бре, че EU ще ме прасне глобата Wink
http://www.biteofthebest.com/angelinas-hot-chocolate/

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 23:36 от Indiana007

# 134
Здравейте!Нашият тати вече втори месец е там,а ние с детето тръгваме след две седмици.Има ли БГ мами?

Общи условия

Активация на акаунт