47-ма Американска Бабомартенска

• 14 027
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Дженна...супер са снимките,много добре си се справила -ти с кой обектив?Уебшотс не ми е давал проблеми до сега,незнам защо така на тебе-но аз винаги ги ресайзвам снимките,може твоите да са много големи и затова.

В Индия и на мен не ми се ходи....много съм гнуслива от храна  и май няма да мога да ям там...да не говорим за миризми.....но ми  е страшно интересно как живеят,предпочитам да ми разказват за там и да гледам снимки.

Джи...отврат ситуация.

# 106
Джи, браво - мъжко момиче си, овладяла си се! Ох, на никой д ане ми се налга да запазва самообладание в подобна ситуация Sad

Бубка утрепа рибата с този циментов завод  Crazy Дани да оздравява!

Мишолина, не знам дали си споделяла, но Лондон си е ... ммм ... изживяване за плебса Simple Smile Ще ми е многоинтересно и вярвам, не само на мен, ако разказваш/показваш когато нещо те впечатли  Hug

Вики, много, много впечатляващ апарат си закупила   - чакаме отзиви и чудеса Simple Smile

Бенсън - е, днес май не съм активирала централния процесор, но не разбрах защо мъжо води по точки  Embarassed А.Джей поддава ли се на успокоение, милото, в такава изнервена ситуация?!?

# 107
..някой друг слуша ли стари бг хитове по у тюб или само аз декомпенситрам на моменти?не иде реч за носталгия пер се,по скоро странно усещане за друг свят,друго време,китари и вина до малки часове до които сега не седя и с пищов не чело..все едно филм гледам,не съм била там..на остаряване ми намирисва (паралелно с порастването на децата newsm78)..

# 108
..някой друг слуша ли стари бг хитове по у тюб или само аз декомпенситрам на моменти?не иде реч за носталгия пер се,по скоро странно усещане за друг свят,друго време,китари и вина до малки часове до които сега не седя и с пищов не чело..все едно филм гледам,не съм била там..на остаряване ми намирисва (паралелно с порастването на децата newsm78)..
Аз! Понякога. И наистина не става сякаш въпрос за носталгия, добре, че имаме достъп до тези стари неща. Установявам, че някои от тях са наистина много добри (песните на Михаил Белчев например), други ме отблъскват и ми действат абсолютно отрезвяващо и де-носталгично. Като ги гледаш някак отстрани и извън времето им, отсяваш кое е читавото, и ти става наистина драго, защото преценката е обективна и надеждна. А хубави неща, които не остаряват, и влизат в категорията "и ний сме дали нещо на света", има! 

# 109
Вики, докато ти гледахме снимките Иван се обърна от гръб по корем за първи път и сега голям проблем - как го сложа на земята и почва да се върти по корем, но не знае как да се обърне обратно  Laughing

Ето няколко негови снимки, снимани на тъмно вкъщи със светкавица. Сега знаете колко отчайващо имам нужда от хубав обектив  Mr. Green http://picasaweb.google.com/tatyanagaydarova/Ivan4To5Months?authkey=pp4V7HR0WNg

отивам да ви чета

# 110
А аз да нахълтам с една молба: прибрах се тази вечер късно, и докато вечеряме, приспя децата, разопаковам чантите и изчета редовната училищна бумащина, виждам, че моят син е пристигнал с проект от днес за утре.  Crazy Четат в клас една книга, "Flat Stanley" - за някакво момче, върху което пада табло и момчето става плоско. И като си плосък, можеш да се мушкаш под врати, да летиш като хвърчило, дори да се пъхнеш в пощенски плик и да скиташ нанякъде.
И така, явно хлапетата утре ще правят Стенлита, а в петък учителката ще пуска пликовете на адреси, посочени от децата. Адресите трябва да ги дадем утре!
Така че ако някой иска Стенли да му дойде на гости, може да ми прати адрес в близкия един час.  Wink Но Стенли трябва да се върне у дома най-късно до 20-ти март, и да разкаже къде е бил, евентуално да има снимка или картичка.  Rolling Eyes Изкушава ме идеята да го пратя зад граница, но не мога да му гарантирам връщането.
Ако няма мераклии, ще натопя една местна приятелка, и ще й го кажа като свършен факт, просто вече е много късно да се обаждам.
Благодаря предварително, и моля, никой да не се чувства задължен!
П.П. Проблемът е разрешен, моля, игнорирайте съобщението. Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 06:27 от блажка

# 111
Пумпал, скоро ще се научи и на обратно да се обръща. Аз така се притеснявах, че започна да спи на корем, но нямаше проблеми.
Иван е страхотен Heart Eyes Как позира от сега, много, много е сладък Heart Eyes

Индиана, аз покрай мрънкащото чудо не съм погледнала какво съм писала ooooh! исках да кажа, че и аз измислям имена, но мъжа ми още повече ..за някои съм му забранила да ги употребява (Сашо, Димчо Дебелянов..) Naughty

Джи, това много страшно, добре, че не е било истина.

Снимките са хубави, скривам се в ъгъла да се срамувам, че имаме техниката, а мен не ме е еня да се науча да снимам  Blush

Джена, лек път и весело изкарване Hug Нолито да слуша Heart Eyes

# 112
sofkobofko, мерси, мила. Ще погледна. Хич не ми се занимава, и честно казано предпочитам просто да отида някъде, и те да се оправят. Александра е много спокойна, предполагам, че няма да прави въртели, стои си кротко, та все ще щракнат едно кадро.

Индиана, аз не бързам, нямам зор с паспорта. Ще летим през юли чак, ще стигне времето. Само трябва да се навия да отида да я снимаме и после да й пусна документите.
Да ти кажа за играчките, поне до края на втория месец никакъв успех нямаха при нас. Единственото, което горе-долу й беше интересно, когато беше на възрастта на Ангелина беше активната гимнастика. И то, не че много си играеше, ама зяпаше светлинките и слушаше музиката. Играчката над леглото и досега няма успех, заглежда се за минута - две и толкоз, а пък за заспиване с нея и дума не може да става. Едва в края на втория месец започна да се заглежда в играчки и да им се радва, има една люлка с едно мече и едно зайче, гледа ги и им гука, но това е от 5-6 седмици насам, преди това не.... Сега обича да зяпа разни животни овесени над кар сийта и количката, пак обича активната гимнастика (нищо, че не е colour coordinated, Jenna Laughing) .. Кажи как сте вие, как се забавлявате, излизате ли, как е Ангелина?

Бистре, за свекърва или добро или нищо.  Laughing В петък направо вдигнах къщата. Прибирам се в 7 часа от работа, докато видя детето и то вече заспало, мия шишета, оправям прането, и накрая се оказва, че няма нищо за ядене. Сложих три манджи на котлона да правя едновременно, а тя идва и ми вика - с какво да ти помогна. Викам си на акъла, да беше помогнала през деня, докато ме няма, сега какво ще се прескачаме в тая кухня дето е 2х2 метра ... Накрая ядохме китайско. Явно ми е проличало колко съм бясна, защото оттогава всеки ден кипи усилен труд..
Кажи за Индия, сега? Впечатления, снимки? Умирам от любопитство. Толкова искам да отида, да видим кога ще ми се отвори парашута. Да видим Храста, ако върне от данъците дали ще остане нещо за разходки... И не е Бангалор, а Бангалуру... от няколко месеца, докато оправим системите с таз внезапна смяна на името... Бе как решаваш, че втория по големина град в страната ще се казва другояче, се чудя.. Примерно от днес Пловдив няма да се казва Пловдив, а Плаудивуру. Кикикик.
Непременно да си купиш сари, непременно. Страшно са евтини, голяма красота също. Лесно се слага, не се плаши. Имахме ден на Индия преди време в офиса, всички бяхме в сарита изтипосани, имам снимки някъде даже, голям смях..
И да ни пиеш вода не от бутилка, ама това сигурно са ти го казали триста пъти вече.

Атти, почасова гледачка лесно ще си намериш. Питай познати, колежки, съседки, виж препоръки и обяви. Много жени са доволни на допълнителен доход за по няколко часа през седмицата.
О, сега видях, че Анет е изброила основните варианти. Ако си намериш някоя друга майка, можете да се сменяте.

Джи, звучи ужасно, това което описа. Добре, че всичко е наред, но си представям докато стане ясно какво ти е било.

Пумпал, много сладък тоз Иван, бе. Да му нацелуваш бузките.
Между другото, изглеждаш страхотно.

Блажка, тъкмо скочих да предлагам Стенлито да идва на Западния бряг, и видях, че няма нужда. Язък.

Само да кажа, че прочетох книгата на едната от сестрите от процеса в Либия, нямам думи, отвратена съм.

Другото за споделяне е, че тия в офиса много са омацали нещата, докато ме е нямало и сега съм затънала в ....

Голямо писане днес.

# 113
Индиана, честит ви първи месец на Ангелина. Здрава, спокойна и усмихната ти пожелавам да е.

# 114
Зора, благодаря за готовността!  Hug А щом си склонна да се отзоваваш, да питам: има ли около вас мравки? Че при нас не е кой знае каква зима, но все пак всичко се е изпокрило. В училището има на 8-март science fair, и моят буболечколюбител твърдо е решил да участва с мравки. Имаме ферма за мравки, имаме разпечатани експерименти, но нямаме мравки !!! В продължение на месец сме поръчали по една туба мравки от два различни сайта, но явно и там мравките са се изпокрили. Та мине - не мине, пак започвам да мисля за мравките (уф, едно време майка ми се чудеше как да ги трепе ... ).

# 115
Блажка, при нас е пълно. Тия два дни е хладничко и верно са се изпокрили, но от утре се затопля.
Ако твоите малки експерти ми дадат съвет, как да ги събера и транспортирам, ще ви изпратя  Grinning
Единственото, но не маловажно притеснение е, че много хапят и след ухапване може да се зачерви и подуе...

п.п. Уф, мъжът ми сега ми каза, че е пръскал препарат преди няколко дни. Може да няма поне 2 седмици, но може и да са от аклиматизираните към химикала. 

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 16:12 от Кейси

# 116
И аз исках Стенли да ми дойде на гости, ама блеях и късно видях  Crossing Arms, за мравките от тук едва ли мога да съм полезна  Rolling Eyes
Честита месечинка на Ангелинка  Heart Eyes, кога мина 1 месец  newsm78
Иван е голям пухчо-сладуран, помнете ми думата президент ще го правим  Party
Jenna весело изкарване

# 117
Блажка, при нас е пълно. Тия два дни е хладничко и верно са се изпокрили, но от утре се затопля.
Ако твоите малки експерти ми дадат съвет, как да ги събера и транспортирам, ще ви изпратя  Grinning
Единственото, но не маловажно притеснение е, че много хапят и след ухапване може да се зачерви и подуе...

п.п. Уф, мъжът ми сега ми каза, че е пръскал препарат преди няколко дни. Може да няма поне 2 седмици, но може и да са от аклиматизираните към химикала. 
Благодаря, ще потърся из нет-а как се ловят безопасно мравки, имаше указания.  Grinning
Аз намерих телефон на един локален развъдник на мравки (нали ant nursery такова трябва да е? newsm78 ), и смятам да се обаждам след малко, че време не остана.  ooooh! Търсех на сайтовете на Петко и Петсмарт, но не намерих нищо.

# 118

Поздрави за почитателите на старата бг естрада:

http://www.vbox7.com/play:e0b10e70  Ваня Костова "Нежност"

http://www.vbox7.com/play:65e4d4d8  Богдана Карадочева и Стефан Димитров "Остаряваме бавно"

http://www.vbox7.com/play:c55091cf  Богатство "Тангра"

# 119
малко почивка от събирането на багаж...

абе на второ четене, това с БГ Мюзик Айдъл не мислите ли, че е нагласено. Всъщност 100% убедена съм, че е...

Индиана, моето дете едва 4тия месец започна сериозно да се заиграва, преди това се заиграваше само с мене... аз му бях/съм любимия клоун. Мобайли, активни гимнастики са в немилост (той друго си няма де). Затова пък е страшно "общителен" (ако може така да се каже) и любопитен, така че неинтересът към играчки не е признак на нещо притеснително. Дори напротив, мисля  Thinking

Вики, първото албумче са с фиксирания обектив (50мм ф 1.7), а пейзажните вероятно са с другия ни обектив (мъжът ми ги е правил), защото са правени мисля в период, в който май не си бяхме купили още фиксирания обектив.
Честито ти фото, вече съвсем мина в професионалната лига  Grinning

Пумпалка, кусур ти и сега хубавия обектив и съвсем ще ни(ме) натръшкаш в земята тука. Някои от композициите ти са много хубави. Иван е супер-сладък!

Прави ми впечатление вече фото-стила на някои от вас - Пумпал залита съвсем към изчистено бялото, Вики - към светлото с нюанс и цветен елемент, Мишолина определено харесва цветовете, а МрсГ цветните елементи на по-блед цветен бекграунд.
За мене всичките са страхотни и радост за окото.

айде да посъбирам пак багаж

Общи условия

Активация на акаунт