47-ма Американска Бабомартенска

• 14 031
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
  • Boston, MA
Бащата седи с него вкъщи. Аз в понеделник само можах да се откопча. Не че кой знае какво правя, на телефона днес цял ден, то си и личи по активността ми във форума.  Rolling Eyes Но от нас не става.

Мен ме и няма изобщо следващата седмица (Парк Сити, Юта, йей, само че какво ли ще видя, и Денвър).  Rolling Eyes Надявам се до неделя Данчо да е 6.

# 91
ааа, разбрах аз каква била работата  Thinking ... днес правих малко снимки на слънчице навън, ми то съвсем други цветове... нищо общо с домашното осветление

Индианаnewsm78  Laughing, остана ли име с което да НЕ назоваваш клетото дете  hahaha

Бубка, Джоска я гледа мой добър приятел, тя нали беше с единия крак в гроба дето се натрови онзи път, но сега е здрава и продължава да прави магарии из къщи...

# 92
Индиана, уби ме с тези имена Joy, то не че аз съм по- далече, мъжа ми ме бие по точки Mr. Green

Бубка, разминахме се и в Юта Wink...Парк сити е хубав, планински курорт, с магазинчета с какво ли не, писти (дано има сняг, ако караш ски и т.н). Ходех там веднъж преди години, беше пролетта, но пак ми харесва, най- много планините.
Дани скоро да е по-добре от антибиотика Hug

Джена, този Ноли ми е любим Heart Eyes Лапландия звучи като приказка...

Биз, готино за Индия, кофти далеч от Марти,  Hug от мен...и аз на опашката за снимки.
Индия нали е новия Китай, много образовани идват от там, и много големи фирми имат офиси в Индия.
Завиждам за сарито, платовете им са разкошни.

Вики, нямам опит, но аз лично не бих се притеснила, че е към църква. Такава е цялата държава- свобода на религия, много църкви, на никой не му пука тук и аз така реших за себе си. Честно, лично мнение, аз ще съм по- спокойна към църква, отколкото непознато нани у дома Peace
Снимките и Елла са Heart Eyes

На А.Джей му растат горните зъби и е ужас #Crazy

# 93
,,az baq прискул обходих преди да се реша на Y за ния и честно да си кажа, за нас, тези към черква ни притесняваха...изчетох маса програми,но да ми учат А като Адам,вместо А като епъл не ни хареса и се въздържахме с баща им..не може да се обобщава разбира се,аз само моя ъгъл давам че сума място посетих и се нагледах и наслушах на какво ли не с прискул проджекта..
*
завиждам гласно,ясно,грубо и шумно за Юта...

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 22:50 от anette1104

# 94
Indiana, няма да се отчайваш Simple Smile Аз нашият мобайл го бях отписала, но към шестата седмица, о чудо, той почна да го забелязва. Сега даже седи кротко към 10мин да го гледа. А преди два дни пристигна и активната гимнастика и определено му харесва - за сега си гледа само огледалцето и маймунката.

Биз, много ти завиждам за Индия, да знаеш. Simple Smile А саритата са ми слабост, иман индийка съквартирантка в клежа и тя ми даваше да обличам нейните - е няма такава красота! На шерпита също са много готини одеждите, ако някой път ти се отвори път към Непал.

Чудя се, освен към църквите, какви други опции има за почасова детегледачка? Примерно за 3-4ч  от време на време.

# 95
  • Boston, MA
Какво завиждате за Юта, бре. Ще спя в Парк Сити, това добре. Ама ще бъда два дни плътно в циментовия ни завод със звучното име Devil's Slide. Laughing Ски, ми.

# 96
Бубка, тук съм си, няма с какво да се изкажа и само воайорствам Simple Smile))
Да оздравява малкия скоро, ей.
Биз показва ли снимки вече?
 Бенсън, дано никнат лесно зъбки, бели гъбки.Джоджо сега се мъчи с кътници, последните от пакета, и е Crazy
Още не съм на вълна прискул, но и аз не съм за такова в черква....
Към онези, които сте я чели вече-отзиви?

# 97
http://youtube.com/watch?v=2LTLEVC-sfQ

Joy Joy Joy Joy Joy
откраднах го от отчетните, БГ Мюзик Айдъл - смях голям

# 98
МрсГ...да за мен 3 часа ще са като 5 мин ...нищо работа няма да ми свършат ,но аз заради Елла искам ,малко повече контакт с връстници мисля че ще е добре за нея.Иначе то и аз мога с нея да си седя ,не ми пречи детето но виждам че и се играе вече с деца.Да 5д  Mr. Green,нямам търпение да дойде ...не можах да се сдържа и реших че нама смисъл иначе да сменям ако не скоча повече крачки напред.За 50 се чудя още обаче -мисля да го върна и да си взема 24-70 и това да ми е обектива,но ще изчакам да видя как 5д ще ми се върже с 50.

Ами Елла е на 2 то не се води прискуул нали,няма да ги учат май само игра ще пада мисля  ooooh! -после ще я махам оттам и ще си почва в прискуул ...не ща да ми учи Адам....
бенс...права си за бавачка у дома...никога...ужас -аз по принцип съм за места където има повече от 1 човек така няма как някоя леля психарка да се изяви...иначе сама знаеш ли ....

Тина и при нас кътници -долните излезнаха сега чакаме горните 2 и край със зъбите-ама тя Елла така или  иначе никога не се е оплакала от зъби та не ни бърка много.

Джена...дай фото от вънка де...айде де само аз ли,дай да видим сладък Ноли как изглежда на слънце Sunglasses

# 99
 hahaha Джена, тъкмо си ровех хисторито на кю, днес ми го показаха и исках да споделя и тук."кен лииии..." бла-бла-блабалалаа...а бада  мадаа...хахахаха
 Вики, и моят не е от най-най-критичните, но тези няколко дена е невероятно мрънкало + разстройство.
 Показвайте още снимки, майсторките.Обожавам да гледам снимки.

# 100
Джена...дай фото от вънка де...айде де само аз ли,дай да видим сладък Ноли как изглежда на слънце Sunglasses

Ми мъча се сега да качвам - тоя Webshots постоянно ми дава грешки, това случвало ли ви се е?
Иначе те повечето не са на Ноли, аз щраках дечковците от отчетните...

ако не ви се виждат перфектни, тва е щото не съм се амбицирала още да се понауча  Laughing С полупрофесионална камера и бебета дето не могат да седят, съоят и ходят - толкоз@

сегичка ще пусна и няколко обработвани пейзажни

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 07:48 от Jenna

# 101
Казах ти аз, че естествената светлина прави чудеса  Simple Smile Е, не аз, де, мъдрите книги  Simple Smile

МрсГ, мерси за побутването към културно събитие; непременно ще отида да оплакна око. И статията за siblings от Тайм беше много интересна, дето я беше пуснала онзи ден. Ето китка за теб  Heart Eyes bouquet

Бубче, да оздравява мишката; мислех си като каза Юта, колко щат ненатръшкан оставих  Mr. Green

Биз, аз завиждам за Индия; ходи ми се и там, ама след време ще е. И ти снимай!

Хиър, надявам се, че всичко е наред.

# 102
албумче цък

стига ви толкоз снимки от мене, но ме комплексирахте тука с картинки хубави, да не ви изброявам виновните  Laughing

ние заминаваме, ще ви пиша от хотелите, ако не ме домързи, Индиана, пътеписа добра идея и много пъти ми е минавала през главата, но хич не съм по писателстването, винаги съм го мразела(като гледа броя на мненията, да се удиви човек)

# 103
Чудя се, освен към църквите, какви други опции има за почасова детегледачка? Примерно за 3-4ч  от време на време.
има варианти доста,зависи от колко пари и нерви са сложени на масата; леля-ясла, почасов ситер у дома, ясла официална която предлага парт-тайм грижа, майка на дете на сходна възраст с разменяне (или без)..като поотраснат има различни опции със занимавка като лего класове,плуване + крафст , чужд език + спорт и пр които могат да убият 2-3 часа без родител..
*
..аз говорех за прискул,за ясла към църква мнение нямам,аз винаги съм търсила фул тайм кеър и там е друг филм..
*
Вики -иди ,виж,говори с хората-инфо не пречи,ако не за друго поне за сравнение насетне като затърсиш прискул..

# 104
Нещо дочух за ел авария в Южна Флорида, дано не е много сериозно, но май като гледам няма ги днес в темата флоридчанки.

Нищо сериозно вчера, но на мен лично щяха да ми докарат инфаркт, когато първоначално съобщиха. Бях на работа, а там се разхождам с едно walkie-talkie (и по принцип съм от първите, получаващи информация за събитията) и в един момент ни казват под секрет, да обърнем радиостанциите на emergency frequency, като в почти същата минута една колежка ме пита верно ли е, чула, че в Маями е направен саботаж на атомна централа. Shocked Shocked Shocked В главата ми веднага изплува личицето на Антъни Кайл и светкавично почти си тръгнах, изобщо нищо друго не ме интересуваше. Вдигнах телефона (всичко става за по малко от минута), знаейки, че мъжа ми непрекъснато слуша новини и има информация по всички въпроси - той, още без да успея да кажа защо звъня, почна да ме успокоява и да ми казва, че нищо не е гръмнало, няма страшно, че в Маями нямало ток и т.н. Оказва се, че първоначално не са знаели какво става и по самите медии са се чудели за какво иде реч. Впоследствие се оказа, че е техническа повреда, вследствие на която е спрял тока на половин Маями, но нищо сериозно. Още го инвестигейтват. Аз обаче се сбърках, за тези по малко от минута-две, докато си изясня нещата.

Общи условия

Активация на акаунт