Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация с имена и дати?
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация с имена и дати?
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Темите, обсъждани в публикациите, включват поздравления за рожден ден, мнения за актьори и филми, лични преживявания и съвети за грижа за деца. Освен това се споделят опит и информация относно процедурите по издаване на паспорт на дете и други административни въпроси. Публикациите обхващат различни теми като отслабване след раждане, пътувания, празници, грип, закупуване на билети за полет и преживявания с деца. Потребителите могат да обсъждат разнообразни лични преживявания и съвети в рамките на форума.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с децата?
-
Какви са някои от темите, обсъждани по време на различни събития и празници?
-
Как и къде да направя паспортни снимки на дете?

Момичетата са ти пуснали линкове за ускорена процедура и за преформатиране на снимка, но имай предвид, че и официалните власти също предлагат много ускорена, ако летиш до 2 седмици!
А торти отказвам категорично да правя и ще продължа да си се възхищавам на истинските жени, дето ги умеят тези вълшебства
Обаче една единствена голяма мартеница бих направила, защото се надявам да излъжа беба да си поиграе с нея... апропо - кога децата почнаха да си играят с играчки 
Аз съм отворила печатницата вкъщи: на Мариана покани за РД, за детската градина не знам какво си (ще празнуват ден на майката, май), сега паспортните
Много ви се радвам на тортовите таланти, ама не се наемам...засега 
.полудях из нас
, интересно ми е от първия път ли ти се получиха нещата, аз непременно ще се пробвам. Не знам на човек като мен, без почти никакъв готварси опит, дали ще му се получат нещата, но се мятам пък каквото стане
. Тандури, нетърпелива съм да видя следващото ти творение, фен съм ти
, 
, ама и аз съм гилти от същото. Питката е супер
. Аз дето и звъня по собствено желание редовно
.
. Снимки пускам по нататък
Иначе такова нещо не съм виждала през живота си, много е интересно. Работата върви, затова и предимно стерилно от колата сайт-сийвам.
. Айде на снимките, чакам.... твоите дестинации по ми харесват, ама няма как с дете ... следващата година... 
не знам втори път дали бих го направила да отиде за толкова дълго, ама може и да се наложи, знам ли...
.