47-ма Американска Бабомартенска

• 14 012
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета,може ли да ви помоля за информация,от къде да си намера и закупя самолетни билет(по възможност по-евтинки Wink).Благодаря ви предварително Heart Eyes.

Вътрешен или международен търсиш?

Май само аз не го долюбвам Париж  Whistling, ама щом е за месечинка на Ангелината (и за шоколад  Mr. Green), може  Hug.

Някой може ли да ми препоръча марка кухненски робот или поне да ме осветли какви екстри е полезно да има и за какво да гледам?

# 151
  • USA
Честита първа годинка на Kyle! Да расте здрав и усмихнат. Simple Smile
yoboko07, ако е до България, обикновено използвам www.gointernettours.com
.

# 152
Честито, Индиана! Боже, как си мина един месец, все едно вчера се оплакваше, че още не си родила. Wink Париж ще го почетем, а може съвсем скоро и реално, нали вече си имаме директен полет. Simple Smile

Честито и на Кайл!

Момичета не знам как ви остава време, особено с малките бебчета. На мен приоритет ми е спането, че ако съм недоспала съм много лоша, но сега това ми отнема около 12 последователни часа! След това изобщо не знам кое по напред да подхвана, а пък и малчо като е буден иска все с мен да си играе. Май ще трябва да се приспособя към по-малко сън, ама как ще стане.  newsm78

Индиана, забравих, че беше питала за кремче за дупето - ние имаме все още от болницата Aquaphor и за сега само това съм ползвала и съм доволна, но реално той не се е подсичал до сега, само е имало малко зачервяване. (Споменах ли колко съм доволна от памучните пелени?)

Много благодаря за идеите за почасова гледачка - за сега май ще чакам една приятелка да роди Май месец и с нея ще си разменяме бебчовците. Това като че ли ми се струва най-добрият вариант. Иначе като стане контактен ще търсим овече възможности за игра.

# 153

Блажка, това и за хендсфрии ли се отнася?

Дженна, ето цитат от линка, който пуснах:
“A driver’s attention should be focused solely on driving, period,” stated Fischer. “Any conversation on a cell phone, whether it’s hand-held or hands-free, is distracting and can instantly take a driver’s mind and eyes off the road, creating a potentially deadly situation. For the safety of all New Jersey motorists, hang up, put the phone down and drive.”
Но това явно е само мнение.
Кейси, благодаря за отзивчивостта за мравките! Добронамерената ти енергия помогна и едната от нашите пратки с мравки днес е пристигнала. От общо 20 мравки 16 са умрели заради студа. Но 4 са живи, и мърдат, и са във фермата!!! Дано се размножат, дано си ги отгледаме добре! Поне до 8-ми март да издържат! (Сега трябва да чета наръчници по гледане на мравки.  Rolling Eyes )
Честито на празнуващите!   bouquet

П.п. Всъщност май наистина само за hand-held мобилни телефони се отнася забраната. Това го потвърждава:
http://www.state.nj.us/lps/hts/phone_down_overview.html
Но аз като не ползвам hands-free, изобщо не помислих за такъв вариант.

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 05:47 от блажка

# 154
Ние във Вегас ходихме на срещи сега пък в Париж на  мини РД Laughing....аз там съм пропуснала да отскоча та ето сега имам повод.Дженна тези тънки хлебчета с нещо луканчесто как ги описа само ...сега се разтършувах в хладилника и накрая извадих само един гинес...няма луканка  Cry
По сериозно сега ,ние Април сме във Вегас,някой още да се навие ...ама с половинката.

Трябва да се върна да прочета за мравките..нещо не разбрах ...ама тука си ги имаме бол...от тези червените хапливите...файър антс(отвън само ,в къщи не влизат подобни).Аз не ги знаех що за стока са докато миналата година не им стъпих на къщичката и те взеха че ме полазиха и си имах 30 ухапвания които ме направиха луда цял месец....

пумпал сега ще ти драсна

# 155
Препращам това съобщение, ако на някого му се гледа утре вечер предаване за българската общност в Ню Йорк:

Na 29 fevruari ot 20 chasa satelitnata televizia EBRU TV shte izluchi
polovinchasovo predavane za bulgarskata obshtnost v New York.
Parametrite na izluchvaneto sa:
EBRU TV SATELLITE PARAMETERS
Satellite: Galaxy 25 (97 W)
Frequency: 12.084 MHz.
Polarization: Vertical
Symbol Rate: 22.000
Tezi, koito ne priemat sateliten signal mogat da vidiat predavaneto po
Internet na www.ebru.tv.
V predavaneto ima kadri ot koncert ot Muzikalnia cikul "Bulgarski
koncertni vecheri", uchilishteto po bulgarski ezik kum Generalnoto
konsulstvo, Detskia hor, restorant "Bulgara", intervuta s bulgarski
semeistva i dr.

# 156
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЙЛ
ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА АНГЕЛИНА

Плами е болен- температура, разтройство и за капак зъби
Анет, пиши за рождения ден
Биз докага си в Индия?
Джена да си изкарате добре, всъщност кога заминавате?

# 157
Да ви почерпя за първият рожден ден на моят малък-голям мъж Kyle.
Не мога да повярвам как мина тов време и колко промени животът ни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ооо Mama E, много е пораснал малкия ти мъж! Да ти е жив и здрав, весел празник ви желая!

Всички бебчовци от аватарите страшно много са пораснали, много са сладки!

# 158
Блажка, чак сега ли ви прокарват такъв закона?Какво нещо е разликата от щат до щат...
Вики, гледа ли Елън?8-годишното момиченце...скери....В края на април ли ще сте във Вегас?Мъжът ми има РД, щеше да е добър повод за ваканция, но няма кой да пази малкия...някой друг път  Laughing
 Честито на рожденниците! Кой празнува първа годинка, кой първи месец, все е повод.
ПарИ (дето вика Джи), не съм посещавала, та бройте и мен  Wink
 За втората книга на Хюсеини да се изока някой?Ади де...
Тая зима край няма!!!Пишете ми флоридчанки, пишете ми за градуси, аххх....

# 159
Блажка, чак сега ли ви прокарват такъв закона?Какво нещо е разликата от щат до щат...
Чак сега.  Simple Smile А какво да кажат останалите 40+ щата? Доколкото разбирам, сме само на 4-то място с прокарването на закона.

# 160
Хахха, пак казвам, аз все още си мисля, че като стане нещо тук, и е така за САЩ,  hahaha А доколкото чух, то за Чикаго е така закона, но за събърбия не било?Това, обаче, ще искам да ми го потвърдят други от Илиной...не обичам да се ровя за инфо и т'ва си е BlushМързел, искам смляно и наготово Embarassed

# 161
блажка аз съм в МО от 4г, и още от началото ми казаха че нямам право да говоря и да карам. направо не мога да повярвам , че нашия "Краварски щат" е изпреварил с нещо другите Joy
yokoboko07 ,аз си търся билетите по Интернет. и аз преди ги купувах от Интернет турс, но понякога са им лоши връзките. свекър ми си ходи до Бг за 1м, най-изгоден билет ми даде- airfare.com. пробвай на търсачката ако ти се занимава Simple Smile
Индиана , много бързаш с тези килограми-само 30 дни са минали. и аз така бях като теб , още повече че с каката , за 10 дни след раждането бях -2кг, но сега с малкия, мъка. първо качих 17кг, после с това обездвижване в тази Америка Sad, а и като се има в предвид че не съм от спортните личности Embarassed, цели 6м ми отне да сваля онези 7кг , които си ми останаха. сега съм си пак 53 килца колкото бях преди раждането , но "идеалните 50кг от Бг ", само на сън май ooooh!
 но аз нали съм на село в МО, тук при краварчетата, направо съм манекенка в сравнение с тая. както казва една приятелка "самочувствието ми се вдига, като се сравня с тях" Mr. Green
но ако съм в CA или FL.... newsm78
 честито на рождениците и от мен , ще се черпим виртуално, тъкмо по малко калорийки

# 162
Току-що разбрах, че април месец може мъжа ми да го пратят на конференция в Бостън и се чудя дали да не отидем с децата с него, ама той по цял ден ще е там, та щях да питам Бостънчанки, някой има ли желание да ни покаже това-онова докато сме там? newsm78 Ние ще сме си на хотел, няма на никого да виснем на главата естествено, ама няма да познаваме града, пък аз с 2-ма бяса, ще ми трябва компания за да издържа психически  Laughing Sunglasses

Да ви се "похваля" каква съм отвеяна! Миналата седмица като приготвях за хлапетата в училището на Калин пакетчетата с нещата за правене на мартеници писах на учителката, да не им ги дава преди 1-ви, че е лош късмет.
Днеска ставам и гледам календара, то 1-ви било, и аз хоп- дай да закичим мартениците ! Отива Калин на училище и даскалката му питала, защо е с мартеница, нали било лош късмет ( аз закичих всички в къщи и даже се ядосвах, че за малко да забравя, че е 1-ви) и в следващия момент мъжа ми звъни и вика, то не е 1-ви март.  ooooh! ooooh! Гледам аз календара...аз съм гледала за миналата година страницата  ooooh! Tired Какво да ви говоря... Crazy Embarassed

Блажка, друг път ако имате Стенли-та пак, аз съм кандидат, отсега да знаеш, дрънни ми по телефона, нали го имаш и пращай, хем съм ти наблизо.  Peace

Честито на Кайл на мама Е!

Не приказвайте за отслабване, че и аз съм трагедия. Първия път след Калин си възстанових бързо килограмите от преди раждането ( 12 свалих само в родилния дом) и си бях супер маце след това, ама сега....Хем не съм се спряла покрай двамата, а имам доста да свалям. Почти 10...кога ще става не знам, при положение, че аз само готвя, другите ядат и пак съм така.
Надявам е сега като правим ремонт лятото, ако не друго поне там да поизхабя.  newsm78

# 163
raya_usa, аз пробвах сега airfare.com, но на мене www.lessno.com ми дава по-ниски цени. На сайта на Малинчо понякога има добри оферти, но кликнеш ли на бутона за резервация, и начислява някакви правителствени такси.
Аз не протестирам срещу летищните, но тези правителствени такси какви са? Защо са? И защо са толкова високи? Питам се, ако човек си купи двупосочен билет от България, но с тръгване от САЩ, дали няма да ги поизбегне или понамали тези такси? Някой има ли опит с такова нещо?

# 164

Вики, гледа ли Елън?8-годишното момиченце...скери....В края на април ли ще сте във Вегас?Мъжът ми има РД, щеше да е добър повод за ваканция, но няма кой да пази малкия...някой друг път  Laughing

За многоезичното ли...разби ме направо.
Ами май 3тата седмица на Април.....ееееее нямате ли някоя баба да излезне от някъде....какъв купон щяхме да си спретнем...то и ние по случай РД на Дан.

------------------
Елла я водих с мен във фитнеса тази сутрин и  newsm45 ей така 20 мин  въпреки че и аз бях вътре с нея,преди половин година я водих и пак беше същото и мислех че ще имаме прогрес някакъв ама уви Weary
Как ще тръгне на ясла се чудя. ooooh!

Дженна...забравих вчера да ви пожелая приятен път,сигурно сте тръгнали обаче.

Общи условия

Активация на акаунт