47-ма Американска Бабомартенска

• 14 016
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
Да си предупредя аз същатските от Ню Джърси, ако все още някой не е разбрал: от 1-ви март става престъпление 1-ва степен да се говори или чатва по мобилен телефон, докато се шофира. Т.е., полицията може да ви замига и засвири, и да ви отбие само заради това, че ползвате мобилния по време на шофиране. Глобата е $100. Аз не съм го правила и досега, защото не си вярвам толкова на способностите да шофирам с една ръка, но знам, че за доста хора е социален навик. За повече подробности, тук:

http://www.state.nj.us/mvc/PressReleases/archives/2008/022808.htm

# 136
Индиана,  Joy Joy Heart Eyes
А.J. от сега точи лиги за шоколад Laughing (майка му два пъти)

# 137
Блажка, ако питаш мен, време беше, дано и по-строги станат наказанията.  Rolling Eyes Вчера един идиот си чатеше по телефона и не спря на стоп, в следствие на което щеше да ме нацепи централно ( аз бях на главната улица) с много висока скорост. Не искам да ви казвам как влязох в насрещното и каква беля можеше да стане още повече. И даже не се извини гадината, а ме гледаше все едно аз подминах стопа.  Crossing Arms

# 138
  • Boston, MA
Мамичета (като момичета), ще ви добавя в списъка за следващата тема, вече не мога да редактирам.  Peace

Аз, аз, аз, ако може без приставките ми да дойда на р.д. на Ангелина! Може ли още днес да тръгваме, ура!

# 139
тенкс Блажка за инфото, аз да си призная доста често говоря докато карам,но ще започна да използвам хендсфри Wink, това не се брои ,нали?

Кой има рожден ден,може ли и ние да дойдем?

# 140
Бубе, ако побързаме ще хванем полета на Луфтханза в 18.05 от Логан  Laughing не ме интересува, че леко подминава Париж, важното е че ще летим в правилната посока  Mr. Green

Бенсън - и аз така, като вас - като вкарам в 1 изречение "Париж" и "декадентски" почвам обилно да слюноотделям  Joy

Цветка - моята бебка навършва днес цял месец, та черпя Simple Smile и понеже Мишолина е на коктейл в Лондон, та аз се вдъхнових от челния и пример и правя ДРЪНЧ в Париж /е, виртуален, засега!/ - та добре сте ни дошли  Simple Smile

Според немският ми кантар Лина е качила 1.2 кг за 1 месец...опс, ама тя нали свали в болницата - значи сметката е 1.5 кг на кърма  baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Според метърът обиколките на майка и са средно 9-10 см в ПЛЮС  Confused Кг - само 10 до перфектното тегло  Rolling Eyes Като си призная в ефир и аз като Джена се мотивирам да "им покажа какво е това самодисциплина"  Crazy

# 141
Ми, индиано007, ти пък що си 007 (аз така си питам всички с номерации, ако не знаеш Laughing); та индиано007, няма лошо да съчетаем рождените дни на януарските ни наследници и то не къде да е, а в ПарИ. Атмосферата на малките ресторантчета и кафета там е несравнима, чувствала съм се като във филм. Имах страхотно преживяване - в 2 през нощта влязох в едно такова ресторантче, сервираха ми вино и сирене, лека вечеря (някакви много френч келнери), беше неописуемо романтично и красиво - в средата на лятото, топло, приятно, хора по улиците - все едно е ден, сякаш чувах шансоните в ушите си (а може и наистина да съм ги чувала Laughing, то си имаше лека музичка в льо ресторанта, а и виното действаше)...Ох, ех, въх, мечти. Flutter

# 142
А, аз си 'апвам де, И торти /Индианаа  Naughty/ и затова имам още да свалям. 61кг са ми нормалните, не ме гледайте вие на тази снимка.

Ангелинчето френска мадама го раздава  Flutter Аз честитих ли й първия месец? А на теб още по-голямо честито   bouquet  Индиана, къде са ни снимките? Само ние ли се престрашаваме да разкриваме така картите  Grinning Може и на лични! Ние вече си имаме гадже /Александра  Heart Eyes / но от гледане не боли  Laughing

Уинкс, далече сте ни. Аз с това помпане за никъде не съм. Ние живеем в Westwood.

Бубка, да се разберем, без Дани за къде?! Всеки път като пея на Иван "Зеленчуци" се сещам за Дани, че и го имитирам  Laughing

Блажка, да знаеш тук какво е като всички са в колите непрекъснато...и лошото е, че при нас закона още не е влязъл в сила! Четат си телефоните, пращат си смс, четат вестници, четат книги, говорят и не поглеждат настрани въобще...пълна анархия!

# 143
оф, тва с бебе голяма организация на багаж, голямо нещо, чак сега се оправихме...

Ах, Париж  Crazy ... аз шоколад обичам в несметни количества, но споменът ми за Париж е едни разкошни багетки малки и тънки с някакви луканчести резанчета вътре...ох...
за съжаление ходих там 2003та и нямам дигитални снимки да се изфукам.

аз пък да се похваля няма да скромнича като Пумпалката, вече започвам да съм доволна от външния си вид, даже нови панталони си купих размер 40 и ми бяха широчки. На мене ми остават средно към 6-7см от идеалните ми обиколки... тези 3.5кг дето остават са точно там

кой още освен Бенсън си купи билети за БГ за нашия плейдейт?  Бързо хващайте кредитните карти Naughty

Блажка, това и за хендсфрии ли се отнася?

# 144
  • USA
Пу, жалко! Нищо, ще се довлечем някой ден към вашата околия. Ние сега сме по-подвижни Simple Smile И аз съм мадам Помпа-дур, но защото ходя на работа.

Аз си правя сметки за България за през юли, така че съм на линия за плейдейт тогава.

# 145
Индиана, честит ви мини рожден ден, да е жива и здрава малката принцеска, в момента летим към вас в Париш.  smile3535 smile3535

Уинкс, ние ще сме си в БГ края на юни,целия юли до към 6 август,така че се заформя плеидейта.

Ох килограмите - още 10 до идеалното тегло,не си давах зор цяла зима в резултат на което вместо да свалям качвах,но сега публично заявявам,че стартинг марч фърст се започва до победата newsm44Ура

# 146
Да ви почерпя за първият рожден ден на моят малък-голям мъж Kyle.
Не мога да повярвам как мина тов време и колко промени животът ни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Днес съм много сантиментална Mr. Green

# 147
Здравейте момичета,може ли да ви помоля за информация,от къде да си намера и закупя самолетни билет(по възможност по-евтинки Wink).Благодаря ви предварително Heart Eyes.

# 148
И тъкмо навреме писах и да се почерпя за рождения ден-много здраве,щастие и радост за твоето малко съкровище.Честит рожден ден.

# 149
И тъкмо навреме писах и да се почерпя за рождения ден-много здраве,щастие и радост за твоето малко съкровище.Честит рожден ден.
Hug

Бих почерпила по сериозно, ама виртуално толкова Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт