47-ма Американска Бабомартенска

• 13 992
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Честито на Кайл и от нас   bouquet, да е здрав и късметлия!

Бубс, аз съм ок, незнам как ще съм като си тръгне майка ми след две седмици. Много смесени чувства. Хем искам да сме сами и да си карам по моята, хем знам че ни е огромна помощ. На работа и с две деца без помощ ще бъде гърч.

Ходих и аз да правя снимка на дребния за паспорт вчера в СиВиЕс.
Тези хора ме препотиха здраво. Първо че трябваше с една ръка да държа малкия над главата си, защото платното им виси от тавана и не се смъква до долу. Той се гъне като кремвирш и му текът лигите. Мацката дето ни обслужва няма и 20. И на всеки втори опит се беше по нейна вина неуспеха, на другата половина бяхме ние. То хем да гледа напред, хем и двете му уши да се виждат, хем да не се лигави, хем брадата му да не е забита в тениската. Сега като ми казахте, че и устата да бъдела затворена съвсем ме разбихте, дано я удобрят тази снимка.
Та след 150 опита най-накрая имахме снимка дето отговаря на изискванията, идва шефа и вика "аааа с надпис на фанелката не може, няма я вземат" и айде от начало. Ня щяха да го сложат на земята върху бял картон ( както предложих) защото ставало сянка. След още мъки шефа каза да си донеса кошчето от колата, че там сложиха картона и дребния от горе и след още 10-15 тейка и ми връчиха една. Ако не я удобрят казвам ви, ще крещя #Cussing out.

Джена пак съм я изтървала, ама какво ли да я мислим от тук на татък. Кой знае къде се кефи сега. Дано изкарат страхотно и се върнат живи и здрави.

# 181
Индиана, много свеж надпис, посмях се и аз Laughing

Джена, е не, това е като пряко предаване от мястото на събитието, за което много благодаря Hug ...и още повече ми се ходи в Скандинавско, и на фуудкорт

Атти, не яж червено месо, аз това знам за високо кръвно...да пада скоро...

За шофирането законите са им Sick....преди няколко години свекъра ми отишъл да помоли да вземат книжката на баща му(на 90 години), че е бил малко тра-лала и няколко катастрофи направил, но му отказали ooooh!
Аз съм виждала да си слагат спирала...

Малко ми е неудобно да питам, но..някой използвал ли е устройствата за спиране на куче да лае?
Честно, не издържам 3-те пинчера на съседите. Нали е хубаво времето и исках да постоим с детето в двора, ами той само да издаде звук и се започва безконечен лай, съответно се отваря вратата на патиото им и се започва: Млъквайте...идиоти..ред псувни... не искам това да са първите думи на А. Джей Rolling Eyes
Някой има ли инфо дали работят?

# 182
Еми ето, докато се натуткам да си напиша поста и 7 ново публикувани. Изтървала съм и включването на Джена, пък тъкмо за нея говорих.
Джено, наистина си адиктната Mr. Green Хайде весело!

# 183
  • Boston, MA
Инди, аз много трудно се засягам.  Grinning Баш по Пловдивски "От студ умри, гъзар бъди". Само дето аз не толкова от гъзария, колкото решавам, че нещо ще облека, и никога, ама никога, не проверявам дали е в унисон с атмосферните условия.  Rolling Eyes

Атти, аз съм с високо кръвно, но от преди, по време на бременността първоначално спадна до нормално, после към края се вдигна рязко, затова и предизвикаха Дани 10 дни по-рано. Не успях да го спадна, сега съм на хапчета, добре се чувствам (първоначалната ми доза ме караше все на сън, сега ми е ОК).

Не трябва да ядеш никаква сол, червеното вино също ти е забранено, тези двете вдигат кръвно повече от кофеин. При мен само диета не помогна. Може и да е генетично, брат ми е на 23 години и също има епизоди. Исках да ходя на хомеопатия, но тук ми е сложно, скъпо и т.н... Засега така. Всъщност трябва да отбележа, че аз изобщо не го усещам високо и на нищо не ми пречи, но докторите настояват да се сваля заради дългосрочни ефекти.

Дано намериш лек!  Hug

# 184

Да ви се "похваля" каква съм отвеяна! Миналата седмица като приготвях за хлапетата в училището на Калин пакетчетата с нещата за правене на мартеници писах на учителката, да не им ги дава преди 1-ви, че е лош късмет.
Днеска ставам и гледам календара, то 1-ви било, и аз хоп- дай да закичим мартениците ! Отива Калин на училище и даскалката му питала, защо е с мартеница, нали било лош късмет ( аз закичих всички в къщи и даже се ядосвах, че за малко да забравя, че е 1-ви) и в следващия момент мъжа ми звъни и вика, то не е 1-ви март.  ooooh! ooooh! Гледам аз календара...аз съм гледала за миналата година страницата  ooooh! Tired Какво да ви говоря... Crazy Embarassed

Ами освен да те похваля, че си напред с материала, какво друго ми остава.  hahaha А аз пак се издъних. Ей, не мога да му насмогна на целия този фън, и това си е, имам чувството, че ритам отчаяно като бутната с главата надолу в каца с меласа.
Днес нашите имали конкурс за най-смешна шапка. Една от многото приумици, всяка седмица има нещо си. Ами пропуснала съм го това. Т.е., видях го съобщението, помислих го, забравих да го напиша в календара, и ... приказката дотук. Днес и на двамата първата им дума след училище беше, че съм забравила. Какво да кажа? Извиних се и им казах да не се връзват, че не са могли да участват. Да, но те, милите, участвали! Едното си сложило нормалната зимна шапка, която според него била смешна, а другото си откачило качулката и се разхождало с нея. Не спечелили награда, естествено, но аз им казах да не им пука. И предния път не спечелиха, когато трябваше да се облекат като какъв искат да станат. Пак бях забравила. Там спечелило някакво момче с костюм, вратовръзка и мобилен телефон, което щяло да става СЕО. Да им имам мераците на някои 6-годишни ... И като трябваше да се обличат в екип на любимия си спор бях забравила, те пък на всичкото отгоре не обичат спортове.
Но утре по програма трябва да плетат мартеници с други български деца, и това няма да го забравя! Няма пък! Grinning

# 185
Ееее, Бенсън ти ме уби, таман сложих един турски пилаф с агнешко да готвя. няма да ви казвам колко хубаво става, а сега ще гледам жално и ще се облизвам.

Бубка - аз преди никога не съм имала проблеми с кръвното, та сега ми е много странно. Док сега се обади и каза, че най-вероятно е от главоболието, защото нищо не пих за главата. А аз си мислех, че това е симптом за високо кръвно. Каза и никакви кафе, щото точно преди да ми го мерят бях глътнала две глътки от кафето на мъжа ми. Иначе за солта си знам и ми е голям зор да го спазвам, вино сега не пия. Да ти кажа първоначално ми казваха, че до 3-6м постпартум ще се оправя, но на последната визита док каза, че на някои жени си оставало за цял живот. Sad

# 186
  • The wild, wild west
Привет момичета!
А аз освен за 1-ви март и 3-ти март, трябва да се подготвя и за 2-ма рожденици този месец. Малкият разбойник е на 1-ви март, а големият на 27-ми. Толкова съм назад с подготовката - подаръци, торти, гости ...   Mr. Green

Обикновено празнуваме със седмица, че и повече закъснение - вече си го знаем и не се впрягаме много-много с датите.  Laughing До месец -два щом го отбележим - значи сме добре!   bowuu

В сряда се върнахме от почивка и още ме държи ваканционно настроение. Сега ума ми все се върти покрай планове за следващата.  Laughing

Ако някой друг е на тази вълна - аз горещо препоръчвам курорта, на който бяхме. Grand Sirenis на Riviera Maya/ Мексико.

Ето и малко снимки, ако има любопитни:

http://family.webshots.com/album/556649675qVtlYh?start=192

А някой да е бил на круз с малки деца? Чудя се дали ще е подходящо?  newsm78

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 00:41 от Шоколадкина

# 187
Бубка, Индиана, мерси за предложенията, ще го помисля още малко и ще кажа Simple Smile Става въпрос за 3-4-5 Април ( четвъртък, петък, събота).

Блажка, като те слушам какви ме чакат  ooooh! Аз сега едвам насмогвам дето съм само с едно, като тръгне и другото не знам! Между другото аз на даскалицата и показах набързо в коридора вчера как се правят мартеници, днеска много сполучливо са се справили! Направо чак ме учудиха! Laughing

Като казахте температури под нулата, днеска ударихме нови нива Simple Smile - 27 Simple Smile Имах чувството, че слюнката ми замръзваше в устата и я гълтам на ледчета.

# 188
  Леле, -27 ,да не съм там сега,не че при нас е кой знае каква жега,беше -10 сутринта, но  щом идва март ,значи нещата вървят  на добре. Нека сме оптимистични.

А това ме подсеща(малко авансово) Честита БАБА МАРТА  на всички. Да сте живи и здрави и много щастливи .

Страхотни снимки Шоколадке, Мексико изглежда  много подходящо за семейни почивки. Аз  предпочитам претъпканото бг черноморие, несравнимо е усещането там, ослепявам за всякакви негативизми и неудобства, душата ми живее.Аддиктит

# 189
Имам нужда от акъл!

Приятели и колеги на мъжа ми се женят в Индия, а ние съвсем изкукуригахме покрая бебина, та сега ми е терсене и се чудя дали е добра идея да потърся някаква онлайн услуга и да им пратим поне цветя... сватбата е в Zambre Palace, Mukund Nagar, Pune... писах на индийска колежка, но все още нямам отговор!

Шоколадкина - Ривиера Майа много си я ценя - аз съм правила меден месец по тез места, може и затова да е, но наистина е рядко райско кътче с хотели за всеки вкус Simple Smile Ние бяхме в такъв новобрачни, забранен за деца  Party А наскоро приятели се прибраха от круз по Карибието и казаха, че са съжалили, че не са взели детето, защото е имало осигурена целодневна забавачка със всякакви занимания и спрот и децата са умирали от кеф  - но мисля, че си зависи от круза, така че ще трябва рисърч!

Атти, това за солта го вземи предвид - не е трудно да я откажеш, на мен ми се наложи заради проблеми с бъбреците, големият проблем е, че я има със шепи във всичко, което се продава готово / консервирано / бутилирано / пакетирано!

Бубка - винаги с много топло чувство споменавам "суетата" на пловдивчанки -  да ти стане приятно да погледнеш и повториш и потретиш такава жена Simple Smile

Тандури - ама и студ при вас. За Бостън имай предвид като правиш багаж, че за 12 ч времето може да се смени 24 пъти и никой няма да се учуди! Носи и дебели дрехи, и обличай така,че да можеш да разопаковаш и опаковаш децата по няколко пъти на ден Simple Smile

И аз снощи в 12 целунах съпружието и детето и изадих мартениците, след което погледнах датата на компа и се плеснах по челото, умното  Mr. Green

# 190
Предаването за българите в Ню Йорк започва след 5 минути - на живо тук:

http://www.ebru.tv/en/a.434.html

# 191
Ами да попитам тогаз по туристически въпроси.
Първо, къде в Мексико препоръчвате да се ходи с малко дете? Приемаме всякакви идеи?

И, за любителите на Париж  Grinning Решихме, че така и така всяка година бием пътя до България, та тази година поне да видим и нещо друго по път. Мислим си да спрем в Париж за 3-4 дни. Събирам идеи за подходящи хотели, места за гледане, разходки, ресторанти, кафенета, заведения, и места, които да не пропускаме в никакъв случай Simple Smile Некога не сме били там, и ми се иска да е хубаво..

# 192
Индиана, имам близък колега индиец, ще разпитам.

# 193
Ами да попитам тогаз по туристически въпроси.
Първо, къде в Мексико препоръчвате да се ходи с малко дете? Приемаме всякакви идеи?

Плайа дел Кармен! Подходящо за всяка възраст.

# 194
Аз пък цъкнах на блажка на линка и се чудя какъв е този странен  турски филм с английски превод,и след малко се сетих че цъкам на линка час и половина по късно Crazy

Не ме бийте ама нали нямаме бременни та да кажа какво си направих,кадаиф...сложих и орехи отгоре....ама стана точно като в БГ....толкова съм доволна  Mr. Green...нямам думи ,това ми е любимия  бг десерт.

Тандури...ужас с тези температури,я да се местите по на юг...то така живее ли се ooooh!

индиана...сега с Аржентина ли смени дестинацията ...там ако знаете какви барбекюта правят...такива меса не съм яла никъде по света...със един божествен сос от синьо сирене ....така и не можах да си намеря рецептата.Ако ще ходите да ми вземете рецептата Wink

Аз пък днес си намерих един диск със Емайли които сме си писали с Дан като се загаджихме  Heart Eyes-абслютно мислех че са изгубени в пространството.От 1вото писмо което ми е пратил до последното преди да се оженим.....значи говоря няколко стотин  Laughing.....невероятно е колко неща се забравят и толкова се радвам че ги намерих.Интересното е че в началото живеехме в един град и се виждахме но въпреки това сме си пращали Емайли ,като че е било модерно тогава.Имам да си четааа на дърти години! Laughing

Никой ли не гледа In treatment по  HBO-страхотен сериал е ,чакам го с нетърпение всеки ден.Трябва да се гледа от началото де ,иначе не мож му разбра смисъла! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт