47-ма Американска Бабомартенска

• 13 987
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Indiana, обади се в хотела и им кажи да предадат цветята. Само дето не знам дали ще се забележат, защото доколкото разбрах тук сватбите започват от 2000 гости нагоре  Shocked В Пуне има няколко скъпарски хотела, които най-вероятно биха го направили. Пробвай в Taj и Le Meridien.
Много интересна тази Индия бре, ама много. И с какви хубави хора работя само, кеф.
Тук пък е 30 Ц,  smile3533
А храната, ех... малко лютичка ми идва, ама е супер. Снимки после. Чао.

# 196
Здравейте. Мартениците вече са готови и чакам да стане 1-ви март Laughing
Шоколадче, снимките са страхотни. Добре сте си изкарали то се вижда Wink
днес попълвахме данъчната декларация, дори ще ни върнат повече отколкото съм си и мечтала newsm44 newsm44 smile3508 Така че тази година лятото ще си ходим в БГ

# 197
Шоладкина, ех, че хубави снимки...така ми се ходи някъде....

Биз, чакам с нетърпение да разкажеш и покажеш Hug

Зора, хубава идея за Париж Heart Eyes
Миналата година като ходихме в Германия, минавахме през Париж и много искахме да останем за 1-2, но с работата и училището на мъжа ми нямаше как. Отвозихме се с автобус през Чалрз де Гал от един терминал до друг за около част, огромна работа...

Атти, сорри, наблегни на ориза, не на агнешкото...

Викс, напомни ме, че и ние имаме такива имейли, скоро не се сещала за тях. Ние освен емейли си пишехме писма и на хартия, сега сме си ги прибрали всеки чинно в собсвеното си шкафче...нас обаче ни делеше един океан Heart Eyes

МВК, ха честито Hug

Аз да повторя въпроса си за устройството против кучешки лай, дали някой знае нещо?

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 06:30 от benson10

# 198
bens...аз като една от по старите кучкарки в групата ти оговарям че не знам това устройство ще върши ли работа,нашата мадама преди да я осиновя с баща и ..е имала едно което се слага на врата и тя като излае и прави електрически бодеж и така спира, знам че е вършил работа но за такова каквото говориш нищо не знам.
И нашите Емайли са повечето презокеански щото аз в един момент се прибрах в БГ....еххх то лИбоФ то чудо Laughing

бистре...браво че ти харесва Индията Party

Дженна ...пък ме уби с тези чинии и вилици но то се очаква от скандинавците голямо различие,щом като в Исландия си оставят бебетата с количките отвън докато те си пазаруват вътре....просто не мога даже да коментирам подобно нещо Shocked...много са странни...ама то това им е хубавото Wink

# 199
Честита Баба Марта на всички! Да сте живи и здрави и вие и семействата ви!
При мен нищо интересно  Confused
Искам да споделя с вас тази много сладка тема  Heart Eyes
Ако децата имаха свой форум, какви щяха да са темите там?
Весел уикенд на всички 

# 200
Честита Баба Марта и от мен! Здрави и засмени през цялата година!

Шоколадкина и на мен ми се ходи в Мексико, надявам се да ни огрее. Но на първи ред и на нас ни е круз. И аз ще съм благодарна на идеи. Не се наканихме да идем докато бяхме сами, не се наканихме и с едно бебе, та сега с две. Незнам дали е подходящо, но ми се иска и се оглеждам.

Биз, ще ме запалиш за Индия значи. Не мога да кажа, че имам желание да посетя, виж сестра ми ако може ей сега ще тръгне. Но ако ми се отвори път няма да откажа де Mr. Green.

# 201
Честита Баба Марта и от нас!

# 202
Честита Баба Марта! Румени и засмени, и най-вече здрави! Grinning

# 203
Честита баба Марта! Аз си имам именик, нищо че не е при мен, изпратих си го в Руско с мартенички  Grinning

# 204
Бистре, със здраве да си носи името, юнака!
 ЧБМ и на останалите!

# 205
честита баба Марта и от нас също . живи , здрави , весели , щастливи Heart Eyes Heart Eyes
 днес пък тук е 60F, така че с малкия сме навън , да се порадваме на мартенското време, защото вдругиден ще е пак 30 F Sad. но първи март е , пролет иде, ей....

# 206
Честита Баба Марта и от мене!
Да изохкам, тъкмо се разхождам в обедната почивка из детската секция да взема книжки за децата, и попадам на автор: Hristo Kyuchukov. Книжката се казва "My Name is Hussein". Има супер ревюта в Амазон. Добре е написана, за неговото детство на турско циганче: романтично, подредено, уютно, докато един ден ... идват войниците с танковете, и затварят джамията, и ги принуждават да си сменят имената.
Едно такова ужилено ми стана. Иска ми се това историческо събитие да го нямаше. Или на тукашния пазар да са достъпни и други детски книги, които да балансират действителността от това време. Хубава е книгата, признавам. Но не ми се ще това да изчерпва истината за България от 80-те в очите на чужбинските деца.

Последна редакция: нд, 02 мар 2008, 00:27 от блажка

# 207
Хм, Блажка, кофти...болен въпрос...можеше да напише друга детска книжка, пък това да човърка в роман за големи.Може и да бъркам....намирам се на време и "моабет да става сваке"...(Джи, не съм крива)  Mr. Green

# 208
This will remove it from public viewing, but not from law enforcement.
Помислих, че ще е важно да го пусна , вижте. Сега всеки може да вижда драйвърс лайсънс онлайн, включително и вашата.  Е Благодарим ти  Хоум ленд секюрити,каде ни е прайвасито. Аз вече си махнах мойта,така, че ви съветвам да направите същото.Идете на уеб-страницата и вижте. Само си сложете данните и след като ви се появи лайсънса натиснете римуув. Това ще ви махне от паблик вю и пак ще ви е валидна книжката.
http://www.license.shorturl.com

# 209
This will remove it from public viewing, but not from law enforcement.
Помислих, че ще е важно да го пусна , вижте. Сега всеки може да вижда драйвърс лайсънс онлайн, включително и вашата.  Е Благодарим ти  Хоум ленд секюрити,каде ни е прайвасито. Аз вече си махнах мойта,така, че ви съветвам да направите същото.Идете на уеб-страницата и вижте. Само си сложете данните и след като ви се появи лайсънса натиснете римуув. Това ще ви махне от паблик вю и пак ще ви е валидна книжката.
http://www.license.shorturl.com
То тава е старо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт