47-ма Американска Бабомартенска

• 13 991
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
[img]http://www.snimka.bg/album.php?album_id=223476&photo=17[img]

# 226
да Hear Againчетем , то както винаги в Бг никой не е на едно мнение . Бате Бойко отменя всички общински тържества , Гоце вика"тържества ще има"- синхрон в родината , както винаги.
 иначе Честит Празник на всички БЪЛГАРИ!!!  да си пожелаем една по-добра България(кога ли newsm78 newsm78)
 А на това с книжката и аз се хванах Joy

# 227
Зора - с огромно удоволствие ще си напрявя компилация на спомените за теб - кръчмите не очаквам да са актуални, защото минаха 7 години, откакто се развявах по Париж, но част от чара на града се състои в "откривателството"  Heart Eyes

Ох, Честита Баба Марта и 3-ти Март Simple Smile Весело посрещане на празниците!

# 228
ние леко поизпуснахме връзката за лапландската ни дестинация и сега се подвизаваме в Стокхолм.
Прилагам снимки от хелсинки на вашето внимание
променете размера на 800х800 и скоростта на 5 сек

http://www.minevi.com/gallery/main.php?g2_view=slideshow.Slidesh … p;g2_itemId=10323

# 229
Джена, невероятна красота и чистота! Heart Eyes

Видях и любим магазин на  Marimekko Heart Eyes Wink

Има ли шанс да отидете още до лапландската дистинация или ще сте само в Стокхолм?

Чухте ли как протекли изборите в Русия Shocked Страх ме е от тях, честно:
http://www.economist.com/daily/news/displaystory.cfm?story_id=10792183

# 230
  • USA
Здравейте и от мен. Сега ме тормози въпроса с търсене на day care и честно казано не знам откъде да започна. Детето сега го гледа баба му, но като стане на 1 ще трябва да започне да ходи на day care. Rolling Eyes Искам да питам по-опитните как намерихте подходящо място за децата си?
Опитвам се да търся по интернет, но не намирам много варианти и се чудя какъв е по-добрият подход..

# 231
Здравейте отново от мен! Може и да ме помните, знам ли.. Тъкмо се включих в началото на бременността ми и взе да ми става лошо, та само ви чета от тогава. А и още ходя на работа, не винаги успявам да ви изчета и се чувствам малко не в час. Ама айде стига съм се оправдавала. Помня, някой спомена, че няма бременни в темата вече - ами да си сложа кандидатурата с обещание, че ще съм по-редовна с писането. Rolling Eyes

Поздрави на всички и честити празници!!

# 232
Мерси на всички за пожеланията за рождения ден на Кайл.
Той за съжаление е болен  Sad има висока темп. няколко дни и за това не съм се появявала.
 Sad

Winx, това с day care-ра е много относително. Дъщеря ми я гледа една българка, но бяхме много недоволни от нея.

Виж дали това може да те ориентира малко, не знам в кой щат си.
http://www.childcareratingz.com/index2.jsp

# 233
Джена, невероятна красота и чистота! Heart Eyes

Аз видях един боклук  hahaha

Абе да ви питам, някой използва ли нещо от нещата на Le Creuset:
http://www.williams-sonoma.com/shop/ckw/ckwlce/index.cfm?&pa … VKEY=le%20creuset

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 03:22 от Mama E

# 234
Да, от Убърн съм, има много мами тук и много българи не се притеснявай,питай каквото те интересува.

# 235
Дженна, много чист този Стокхолм, бре. Обаче не знам защо, ми напомня някакси за София.
Изкефи ме Софийската улица. И на мъжа ти триножника. И твоята сладурска шапка. От Ноли и върха на носа даже не се вижда, така че за него коментар нямам (чети утре чакаме снимка на Ноли в/у снежна преспа).
decadoe, то не останало.

# 236
Winx, ние нашата леля я намерихме по препоръка на приятелка. Общо взето се търси с препоръки от колеги, приятели, съседи.. Провери дали няма filed complaints и препоръки за подобрение от инспекции..

# 237
Мда, не останало, MrsG... На мене обаче още не ми се вярва и затова и още си ходя на работа, сякаш нищо не се е променило. А и както върви, май ще се налага с бебе под мишница да им помагам, че не ги виждам с тези проекти..

А, тъкмо се подсещам MrsG като се включи... Някой беше пускал линкове с обзавеждане за детски стаи, а и не само. Търся по-съвременни неща, от рода на ИКЕА, на сносни цени.. Тук, където живея - Северозападна Флорида - стиловете са доста тежки и традиционни, все едно се намирам в Отнесени от вихъра, а може така да е из целия щат, знам ли. Та няма магазини, където нещо да ми грабне окото, затова и търся в интернет. Икейските са ок, но нещата, които ми харесват в повечето случаи не могат да се поръчат онлайн.

Winx, защо не разпиташ всичките си познати за гледане на дете? Аз така направих, и вече имам 2 желаещи, даже едната ме изненада - не знаех, че се занимава с това. За мен най-важното е да имам доверие на човека, на който си оставям детето, затова избрах този вариант. Като порасне ще му мисля...

# 238
Ние с детето тръгваме след две седмици.Много ще се радвам като пристигнем да се запознаем.

# 239
decadoe, погледни nettocollection. Но в модерен вид няма да намериш нищо по-ефтино от Икеа. Аз гледах ли гледах, щях да си купувам леглото на Нетто, но в крайна сметка купих бялото легълце на Икеа и съм много доволна, удобно е, защото виждаш бебето от всички страни.

Джена, много сте сладки!

И аз веднага забелязах Маримеко  Laughing  Бенсън...абе без думи  Laughing

Аз мога ли да ви питам за съвет? Иван се обръща по корем веднага като го сложа по гръб. Като заспи и след малко в просъница хоп и по корем. Вече две нощи спи само с мен, защото ме е страх да го оставя по корем...Какво да го правя, някакви идеи?

Общи условия

Активация на акаунт