Знаете ли кого/какво видях-4?

• 56 925
  • 684
  •   1
Отговори
# 375
Видях Гала,пред блока на бул.България(мисля,че там живее).
Страшно е сладка,като момиче.
И тази къса коса,която толкова много коментират по неин адрес жените, и стои жестоко! bowuu

# 376
Видях Слави Трифонов на мотор с македонската певица, не й помня името. Обаче повече се впечатлих от две момичета, които се целуваха в парка - все пак такива гледки са рядкост по тези географски ширини.

# 377
Люси от Мюзик Айдъл на Дондуков пред ЦУМ-а. Голяма сладурана, дребничка и много нахилена  Party

# 378

#Crazy От мене беше инфото.Видях я във Велинград,и то в дискотека,на хотел "Rich".Двама мъже и тя,като си беше супер интимна с единият и изобщо не се криеше. ooooh!

# 379
Видях Слави Трифонов на мотор с македонската певица, не й помня името. Обаче повече се впечатлих от две момичета, които се целуваха в парка - все пак такива гледки са рядкост по тези географски ширини.

a, aз пък на една спирка бях видяла, преди няколко месеца 2 момчета да се целуват с език. А дори не приличаха на гейове, преди да се награбят.

# 380
a, aз пък на една спирка бях видяла, преди няколко месеца 2 момчета да се целуват с език. А дори не приличаха на гейове, преди да се награбят.

Повечето не приличат на такива Simple Smile
Видях Слави Трифонов на мотор с македонската певица, не й помня името.

Слави отдавна й е фен на Каролинчето Twisted Evil
Не мога да отрека,че има добър вкус човекът Simple Smile

# 381
ама си е симпатяга Каролина Peace

# 382
ама си е симпатяга Каролина Peace

Какво говориш, мега красива и секси е  Crazy А как пее само...никога няма да забравя как изпя  I will always love you, до сега ничия интерпретация не ме е докосвала така (изключвам оригинала) Heart Eyes

# 383
  • София
Вчера видях адреналинките и проф. Вучков Laughing

# 384
Снощи видях братя Диневи,очаквах и Златка да изскочи от някъде,но уви.  Simple Smile

# 385
Заедно?!  Shocked

# 386
  • София
Заедно?!  Shocked

Laughing Laughing Не, разбира се.
Той беше сам и се разхождаше по Витошка, а те бяха с още някакво момиче и бебешка количка. Едната усилено си слагаше гланц на средата на улицата.

# 387
Заедно?!  Shocked

Laughing Laughing Не, разбира се.
Той беше сам и се разхождаше по Витошка, а те бяха с още някакво момиче и бебешка количка. Едната усилено си слагаше гланц на средата на улицата.

Това и аз го видях  Peace / без Вучков /

# 388
Аз пък видях в 9.00 Евгени Минчев на Витошка - целия в кожени дрехи - на метъл концерт ли отиваше, от рокерски събор ли се връщаше и кога е станал да си направи лимбата и що се хили като върви  newsm78 - бахти и неопределителния инидивид!

# 389
Aз пък в четвъртък видях Иван Гарелов.Беше се наредил до мене на опашката в общината за плащане на данъци.

Общи условия

Активация на акаунт