Знаете ли кого/какво видях-4?

• 56 908
  • 684
  •   1
Отговори
# 390
Тази сутрин към 10 ч. видях Симеон в централата на НДСВ. Мъкнеше си куфарчето, а охраната притичваше около него. Rolling Eyes

# 391
Галка от Каризма в МОЛ-а с неизвестна ми русокоса дружка  Thinking Изглеждаше много добре( Галка).

# 392
  • София
Галка от Каризма в МОЛ-а с неизвестна ми русокоса дружка  Thinking Изглеждаше много добре( Галка).

Носи се слух, че Галка има възка с Божидара Бакалова (сестрата на Ивайла Бакалова ), да не би да са били двечките заедно ?  Thinking

Опп не грешка, за Люси се говори, че е с Божидара .  Whistling

# 393
  • София

Носи се слух, че Галка има възка с Божидара Бакалова (сестрата на Ивайла Бакалова ), да не би да са били двечките заедно ?  Thinking
Връзка?!? Ама тя обратна ли е?   Rolling Eyes

# 394

Не беше Божидара.

# 395
  • Linz
Преди малко у нас дойде (служебно) Найден от ББ. Парите от телевизията не му стигали и заработва допълнително Simple Smile

# 396
Преди малко у нас дойде (служебно) Найден от ББ. Парите от телевизията не му стигали и заработва допълнително Simple Smile

и какво работи допълнително?  Thinking не ми изглежда сръчно момче... Thinking  иначе много му се кефя!  Sunglasses

# 397
  • Linz
Ще правим навес на една тераса и мъжа ми се обадил във фирмата, в която той работи. Ще ни изготвят оферта и Найден дошъл да мери. Но аз не успях да го видя, само го чух- прибрах се с децата, че вали дъжд.

# 398
Ама те на Найден и пари ли му дават? Мислех си, че той си плаща да му пускат простотиите  Thinking

# 399
  • Има много детски смях.
В събота, в "Била" (няма да казвам коя)- негово превъзходителство Господин Президента.
Абе чудя се аз защо навсякъде гъмжи от бодигардове, коя ли мутра се е излъгала да пазарува, изведнъж го виждам Жорето- бута една количка човека.
Държеше се естествено, ухили се на щерката, която щеше да му мине през краката с натоварена почти догоре количка.
Остави у мен приятно впечатление.

Тръгнаха си с два джипа ( той и охраната).

# 400
В събота, в "Била" (няма да казвам коя)- негово превъзходителство Господин Президента.
Абе чудя се аз защо навсякъде гъмжи от бодигардове, коя ли мутра се е излъгала да пазарува, изведнъж го виждам Жорето- бута една количка човека.
Държеше се естествено, ухили се на щерката, която щеше да му мине през краката с натоварена почти догоре количка.

В "Била" на бул. "България" сигурно  Wink И аз съм го засичала там, с тази разлика, че единият от охраната му буташе количката  Simple Smile

# 401
Видях близначките Шехтови с Брабуса Simple Smile правеха задръстване на платения паркинг до НДК

# 402
  • София

И аз съм го виждала в Билата на бул.България преди време.Човека кротко си чакаше реда на касата,а до него съвсем дискретно имаше двама бодигарда.
И той е човек!

В неделя на паркинга на НДК видях Иван Лечев.

# 403

И аз съм го виждала в Билата на бул.България преди време.Човека кротко си чакаше реда на касата,а до него съвсем дискретно имаше двама бодигарда.
И той е човек!

В неделя на паркинга на НДК видях Иван Лечев.

Не съм предполагала,че може да бъде засечен на такива места...

# 404
В събота на Витошка се разминах с д-р Георгиев,пластичния хирург и съпругата му Елвира Георгиева.Много е симпатичен на живо,а мацката беше издържана в жълто, от шапката на главата до ботушите.

Общи условия

Активация на акаунт