Знаете ли кого/какво видях-4?

• 56 822
  • 684
  •   1
Отговори
# 555
  • DE
Аз пък скоро видях най-готЕния Димитър Рачков, разхождащ се самичък по "Александровска" в Бургас.
Като го видя и ми се оправя настроението за 2 секунди.
А и всички хора, които се раминаваха с него, се смееха и обръщаха. Голяма скица е!

# 556
Божеее,още ли има хора дето мислят че Венета е бременна и я чакат с корем. ooooh! Че тя вече трябваше да е в 5-6 месец откакто въртите темата тука.
Не, няма, точно това обсъждаме, че всяка понапълняла жена минава за бременна, първо Венета, сега Наталия, но все пак за Наталия Симеонова има още време да се опровергае или потвърди  Wink

Аз пък разбрах, че Анелия била бремена.
Дали е вярно? Някой, ако знае да споделя.

Не е бременна!

# 557
снощи видях Софчето Маринова и Устата.

Горката.

# 558
  • На морето!

Горката.
тоест? Нещо не мога да ви следя мисълта в последно време  Embarassed

# 559
Айде тази вечер и аз видях Иванчо от Мюзик Айдъл.Обясняваше се с някакви пенсионери и им каза "Ама добре стана,нали а?" и аз му казах "Кое стана добре,бе,целият град ти се смее,палячо!!!" и той направо беше в шах.  hahaha hahaha hahaha hahaha След 2 секунди чух зад себе си " Ми нали съм шут маааааа,пача умряла" За,което получи високо вдигат среден пръст.  Mr. Green И мноооого смях от всички хора на главната улица.

# 560
Видях в "7 дни тв" Супер Любо от рекламата на БТК "Той е дебел, той не е дебел..."  Crazy

# 561
  • София
И? Последно-дебел ли е или не?  Grinning

# 562
Беше дебел, сега си е...таман  Flutter

# 563
Видях в "7 дни тв" Супер Любо от рекламата на БТК "Той е дебел, той не е дебел..."  Crazy

И аз го видях днес в магазин Фантастико(Света Троица), ами май вече не е дебел  Simple Smile

# 564

А Дачко нямаше ли го  hahaha ....ох като ми заговори веднъж това момче щях да се гътна от смях-100 процентово цигане  Mr. Green

# 565
  • Бургас
Темата се обърна на бременни, та да кажа, че Маги Вълчанова е бременна в 5-я месец с момче. Сама го каза в сутрешния блок на НТВ.
Вчера пък прочетох, че Милена Славова е бременна с първото си дете на 42 години!    bouquet
е то верно че стана като отчетна тема, но днес видях Кики /на Андрей от "Острова на изкушението"/ бременна - не съм 100% кигурна обаче дали беше тя, но .... същоя стил - пола на волани непоределена дължина и измито лице. Ако е била тя/виждала съм я няколко пъти и преди, но все пак не съм сигурна/ е много нежна и красива бременна  Peace

# 566

А Дачко нямаше ли го  hahaha ....ох като ми заговори веднъж това момче щях да се гътна от смях-100 процентово цигане  Mr. Green
О, той се е научил да говори?!  Shocked

# 567

О, той се е научил да говори?!  Shocked
Хаха да, представлява му известна трудност  Laughing ...жалко, че не мога да го пресъздам по достойнство в писмен вид  Joy

# 568
Аз съм го чувала, макар и само по телефона - изявяваше се като секретар на Софкиния джиесем.  Crazy

# 569
Аз съм го чувала, макар и само по телефона - изявяваше се като секретар на Софкиния джиесем.  Crazy
Хаха еее това е култово  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт