Знаете ли кого/какво видях-4?

• 56 822
  • 684
  •   1
Отговори
# 585
Лилана-мнооого готина мацка !

Ееее,ама дай малко инфо де-къде,какво,що,с какво беше облечена...тука сме се събрали сериозни клюкарки,не играем на дребно. Laughing

# 586
По обед, Гергана Гунчева на едно ОМВ, в червено Ренце, караше го младо момче. Спряха, купиха си нещо от магазина и отпрашиха. Тя се взираше през прозореца дали някой е гледа... или просто си блееше.

# 587
Ъъъъъ....видях водещият на метеопрогнозата по "Бтв".....ама как се казваше? newsm78
Доста висок, но възслабичък и леееко изгърбено ходи.
И той скоро ще става татко Mr. Green.

Crossing ArmsИвчо....и той ли Cry...и коя ше го "о-татко-ва" Tired

# 588
Ъъъъъ....видях водещият на метеопрогнозата по "Бтв".....ама как се казваше? newsm78
Доста висок, но възслабичък и леееко изгърбено ходи.
И той скоро ще става татко Mr. Green.

Crossing ArmsИвчо....и той ли Cry...и коя ше го "о-татко-ва" Tired

Една от водещите на спортните новини на Нова ТВ Peace

# 589
Абе те двете телевизии много се сдушиха в последно време
Аз видях водещата от следобедното шоу на тв7
и нямаше начин да не я забележа защото говореше доста високо

# 590
Без коментар:

...Та кого видях днес: Денис Ризов. Но по- интересното е къде- в един мол във Флорида. 
Обаче няма да споменавам в каква компания го видях, че после ще се чета сигурно и аз във в-к Шок- Мок- Парапок.
  Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231097.msg6634865#msg6634865

"...Научихме от наша емигрантка в САЩ, че в понеделник дългокосият басист и милионер е “джиткал” с предоволна физиономия из един от тамошните молове в компанията на сексапилна мадама."

http://kliuki.net/view-article.php?t=9173

Ш...., моме, къде ми е хонорарът?   Wink

# 591

Ш...., моме, къде ми е хонорарът?   Wink

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 592
Видях  hahahaИван Ангелов в Морската градина в Бургас. Чак хукнаха някакви луди тинейджърки да му искат автограф.

# 593
  • На морето!
Видях  hahahaИван Ангелов в Морската градина в Бургас. Чак хукнаха някакви луди тинейджърки да му искат автограф.
ааааааа, аз вече разказах, изпреварих те  Hug (за протокола- бяхме заедно като видяхме "възпитаното" момче )

# 594
Снощи към 100 пъти се засякохме с Жени Калканджиева и т.нар й съпруг. Много е напълняла тази жена, момчето и то е добре охранено. И в киното изпиха цяла чанта бира.
И Нели от Туистър с Иванчо, тях често ги засичам, противни и двамата.

# 595
  • с/у ОколоМръсТното

въобще не е смешно, а доста долно.
Кога ще ви дойде акъля, да спрете да храните бездарни "журналистки"?

Няма да кажа, редом с кого бяхме на 1 каса в един голяяяяяяяяям магазин.  hahaha А можех и снимка да ви пусна.

# 596
  • Sofia
 Shocked  Шушон ли е жълтура?

# 597
Ицо Хазарта с дъщеричката си на разходка в парка.

Ася (водещата на Невада) и Димитър Станчев (Невада и Стар Академи) с детенцето им.

# 598
В заведението в което работя,виждам много звезди-Венета Райкова,Мия Сантова,Ники Кънчев и др.,но когато са при нас,не  "светят"-хранят се като най-обикновенни хора.

# 599
Лилана-мнооого готина мацка !
Ууууу ! Имам една много "готина" случка с нея..  hahaha  Едно телевизионно студио, един цикъл и един светло син изцапан панталон,та даже и гимнастика, че да може всичко да се види по-добре  Joy

Общи условия

Активация на акаунт