Знаете ли кого/какво видях-4?

• 57 010
  • 684
  •   1
Отговори
# 180
Видях    Славка Калчева

# 181
Снощи в Маскара видях много от Халваджановите оназ набедена кремена.... Sick как се беше облякла/фей..шун/ немога да омърся клавиатурата си да опиша вида й!

и Гала /златен потник , дънкови бермудки!,супер висок ток  златни официални обувки / много високомерна!
 беше  с гаджето си идентично копие на мъж и само по млад и по слаб от бившия

# 182
Снощи в Маскара видях много от Халваджановите онази набедена Кремена.... Sick как се беше облякла/феи..шум/ не мога да омърся клавиатурата си да опиша вида й!

и Гала /златен потник , дънкови бермудски!,супер висок ток  златни официални обувки / много високомерна!
По злобен пост скоро не бях чела Shocked

# 183
Снощи в Маскара видях много от Халваджановите онази набедена Кремена.... Sick как се беше облякла/феи..шум/ не мога да омърся клавиатурата си да опиша вида й!

и Гала /златен потник , дънкови бермудски!,супер висок ток  златни официални обувки / много високомерна!
По злобен пост скоро не бях чела Shocked

Аз пък ги харесвам Кремена и Гала

# 184

Гала -златен потник , дънкови бермудки!,супер висок ток  златни официални обувки

Не звучи зле Thinking

# 185
  • София
И аз ги харесвам Кремена и Гала. Особено Гала, много красива жена и вярвам, че не е надменна.

# 186
Имам щастието всеки ден почти да виждам Маги Желязкова която живее точно до нас  Crazy
Лигавото й синче е записано в детската градина до блока ни.
На живо естествено изобщо не е това което е на ТВ-то  #Crazy виждала съм я с къси панталонки и все едно е стреляна в краката,толкова целулит  Sick ..
Кара едно пежо 407 сив металик и винаги когато слезе в супера го оставя със свалени прозорци и дъни музиката вътре.
Нелина фолк певачката също живее при нас и Анелия ако не се лъжа  newsm78 ...

# 187
И аз ги харесвам Кремена и Гала. Особено Гала, много красива жена и вярвам, че не е надменна.

С Гала сме се засичали преди много време в един козметичен салон.Мога да твърдя,че ми е правела добро впечатление.Сега може и да се е възгордяла,но ме съмява честно казано.

# 188
  • София

.... и дъни музиката вътре.

Каква музика слуша?
Добре, че се казва "Клюкарник"за да не ме е срам да попитам  Mr. Green

# 189
да съм казала че не харесвам Гала... newsm78

# 190

.... и дъни музиката вътре.

Каква музика слуша?
Добре, че се казва "Клюкарник"за да не ме е срам да попитам  Mr. Green
Еми ти как мислиш при положение,че е лична приятелка с Азис и участва в голяма част от клиповете му  Laughing ...
Последния път беше на Малина и Азис то просто и да не искаш се чува много ясно дори и в самия супермаркет! Crazy

# 191
Вчера следобед видях в Младост 1А Искрен Пецов и Диди Дрингова. Той возеше количка с готино детенце на около две години, беше усмихнат и в добро настроение. Мацката вървеше няколко крачки пред него, говореше страшно високо по телефона на безумния си диалект (всъщност затова ги загледах и познах). За мен поне беше учудващо, че е напълняла и кофти облечена - хем с ужасно наляти задни части, хем с някакви ужасно смъкнати (и размъкнати) дънки... На "телевизора" стои доста по-добре.

# 192
Диди не роди ли на скоро?
Шушони?

да съм казала че не харесвам Гала... newsm78

Не знам.Казала ли си го?

# 193

Роди през Април 2007

# 194

Роди през Април 2007

Хм, значи детето е на около годинка, ама на мен ми се видя по-едричко и затова реших, че е на около 2...

Общи условия

Активация на акаунт