Знаете ли кого/какво видях-4?

• 56 965
  • 684
  •   1
Отговори
# 300
Златка от острова в Капитан Кук, на друга маса един от братя Диневи.

Очудвам се,че не са били на една. Laughing

До колкото знаем,те са хора с афенитет към красивото и скъпото Whistling

# 301
И аз това момиче съм го виждала..и лъха от нея на евтино ...без значение колко струват дрехите и ..
Днес видях Малина..с очила ..вързана коса-без удълженията.. и анцунг..доста добре изглеждаше..качи се със сина си в едно бяло БМВ 1-чка на бул. Мария Луиза

# 302
HugБях на концерт на Георги Христов тази вечер,беше страхотно newsm51
И сигурно си видяла Георги Христов Hug Joy Joy Joy

Не, нямаше го Mr. Green

# 303
И аз това момиче съм го виждала..и лъха от нея на евтино ...без значение колко струват дрехите и ..
Днес видях Малина..с очила ..вързана коса-без удълженията.. и анцунг..доста добре изглеждаше..качи се със сина си в едно бяло БМВ 1-чка на бул. Мария Луиза
Това е нейното БМВ.Живее в Изток Peace

# 304
Аз пък днес за жалост не успях
да видя и чуя Портисхед. Мъка!

# 305
Снощи в една чалготека в Бургас видях братя Диневи. Със сигурност не бяха с Калина от Острова.  Grinning

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 08:32 от аХ`Не!

# 306
Аз пък днес за жалост не успях
да видя и чуя Портисхед. Мъка!

Еее, това си е наистина за съжаление!
Ето ти малко да се размажеш виртуално поне.
(на мен това ми е любимото  им парче)

# 307
Миналата седмица на Родео Драйв в LA видях Виктория Бекъм.Влезе в магазина на Долче & Габана , нас ни изтикаха в ъгъла на магазина докато направи едни кръгче и после я прибраха в тъмната стаичка за важни клиенти.Около нея имаше 6 огормни момчета - пазители , на улицата я следваха и чакаха поне 100 човека с фотоапарати - папараци и японски туристи.Минах от там след 40 мин. , те още я чакаха .......
Самата Виктория е ужасно,ужасно,ужасно слаба , беше облечена с къса червена рокля , много загоряла , хубава прическа , не изглеждаше да се надува,усмихваше се мило и леко виновно даже:))

# 308
Миналата седмица на Родео Драйв в LA видях Виктория Бекъм.Влезе в магазина на Долче & Габана , нас ни изтикаха в ъгъла на магазина докато направи едни кръгче и после я прибраха в тъмната стаичка за важни клиенти.Около нея имаше 6 огормни момчета - пазители , на улицата я следваха и чакаха поне 100 човека с фотоапарати - папараци и японски туристи.Минах от там след 40 мин. , те още я чакаха .......
Самата Виктория е ужасно,ужасно,ужасно слаба , беше облечена с къса червена рокля , много загоряла , хубава прическа , не изглеждаше да се надува,усмихваше се мило и леко виновно даже:))
Грозна ли е?

# 309
Кофе в едно кафе в Младост.

# 310
Златка от острова в Капитан Кук, на друга маса един от братя Диневи.

Очудвам се,че не са били на една. Laughing

До колкото знаем,те са хора с афенитет към красивото и скъпото Whistling

И са й много близки,често може да бъде засечена с единият от тях. Mr. Green

# 311
Slav4e, Калина ли?
Че аз нещо друго видях  Whistling

# 312
Slav4e, Калина ли?
Че аз нещо друго видях  Whistling

Не Калина,за Златка говоря.

# 313
  • София
Страно аз друго знам... Все тая! Видях Жени Калканджиева в кварталния магазин, пазаруваше си и беше сама!
Видях и една известна криминална личност, ама пусто мноооого хубав мъж бе!
Алисия и гаджето на Бербатов - Елена в един фризьорски салон. Алисия обясняваше по какви нови марки за дрехи се била запалила... Кифла!!!

# 314
Не знам от къде се намеси Калина,но Златка е нон-стоп с тях,изобщо не се крият.

Общи условия

Активация на акаунт