Знаете ли кого/какво видях-4?

• 56 949
  • 684
  •   1
Отговори
# 315
За малко да се сблъскам с Радост от "Огледала" на Графа. И тя говореше по телефона. Всеки път, когато видя някоя известна личност все говори по телефона, имам чувството, че е нарочно newsm78

# 316
Иван Балсамаджиев видях преди два дни. Нали го помните, беше актьор, сега не знам къде се подвизава. Винаги съм го мислела за много висок, оказа се всъщност доста дребен.

# 317
Балсамаджиев си прави дублажите, играе в театъра...успешно пребори рака и въобще не му личат годините  Rolling Eyes

# 318
Балсамаджиев си прави дублажите, играе в театъра...успешно пребори рака и въобще не му личат годините  Rolling Eyes

Така е наистина не му личат годините. Изглеждаше много свеж.

# 319
аз пък миналата седмица видях митьо пищова на центъра хаххаха баси шишкавел4ото и с няква охрана смешковци Joy

# 320
аз пък миналата седмица видях митьо пищова на центъра хаххаха баси шишкавел4ото и с няква охрана смешковци Joy

А жена му беше ли с него Mr. Green, ако има такава?

# 321
Вчера при ЧОЧО \Фетиш, видях Деси ТЕнекеджиева.

# 322

А жена му беше ли с него Mr. Green, ако има такава?

Мне Sick

# 323
Абе Златка не е грозна , загледах я, малко дупето и е по-голямо по моите критерии , но за грозна и дума не може да става, като си тръгваше седна на масата на Динев, поговори малко и си тръгна с момчето и момичето с които си седеше на масата

# 324
  • Sofia
На куп снощи видях Маги Желязкова( същинска маймунка), Денис ( бившият на Наталия Симеонова) и Ники водещият на Ясновидци, а и Пейо от "Имаш поща" всичко това в пиано бар Калимо

# 325
Преди малко Косьо Филипов и Божана Филипова в "Caliope" в МОЛ-а.
Първо се загледах нея, защото определено си личеше, че е поддържана жена. По телевизията изглежда по-слаба и много по-висока, но всъщност е миньон /към 1.60/. Единствено ми стана смешно, че беше с някакви огромни черни очила, но нищо- нали е "звезда", простено й е.  Mr. Green

Иначе си изглеждаха като съвсем нормална двойка, в никакъв случай като развеждаща се такава.  Thinking

# 326
Видях Векилска и съпруга и в подлеза На плиска,той си беше харесал една риза,а тя му казваше ,че не му стой добре и не му отива, а му отиваше.

# 327
Миналата седмица на Родео Драйв в LA видях Виктория Бекъм.Влезе в магазина на Долче & Габана , нас ни изтикаха в ъгъла на магазина докато направи едни кръгче и после я прибраха в тъмната стаичка за важни клиенти.Около нея имаше 6 огормни момчета - пазители , на улицата я следваха и чакаха поне 100 човека с фотоапарати - папараци и японски туристи.Минах от там след 40 мин. , те още я чакаха .......
Самата Виктория е ужасно,ужасно,ужасно слаба , беше облечена с къса червена рокля , много загоряла , хубава прическа , не изглеждаше да се надува,усмихваше се мило и леко виновно даже:))
Грозна ли е?
Не е грозна,но в никакъв случай не бих я нарекла красива.

# 328
  • гр. София
Преди малко Косьо Филипов и Божана Филипова в "Caliope" в МОЛ-а.
Първо се загледах нея, защото определено си личеше, че е поддържана жена. По телевизията изглежда по-слаба и много по-висока, но всъщност е миньон /към 1.60/. Единствено ми стана смешно, че беше с някакви огромни черни очила, но нищо- нали е "звезда", простено й е.  Mr. Green

Иначе си изглеждаха като съвсем нормална двойка, в никакъв случай като развеждаща се такава.  Thinking

В едно интервю четох,че независимо,че не живеят заедно ,той все още се допитвал до нейното мнение,когато си пазарувал.Явно не лъже. Mr. Green

# 329
  • гр. София
Аз пък бях забравила,че преди седмица водих дъщеря ми на едно балетно участие и в залата, където се събличаха участниците, влезе с дъщерите си  Десислава Гръблева.Мисля,че беше мисис България,но не знам за коя година.Изглеждаше почти по същия изкуствен начин, по който съм я виждала по телевизия и вестници.Видя ми се много висока,но и беше на много висок ток,а съпругът и до нея изглеждаше малко дребен.

Общи условия

Активация на акаунт