Знаете ли кого/какво видях-4?

• 56 941
  • 684
  •   1
Отговори
# 330
  • София
В понеделник вечерта видях Преслава на една бензиностанция.

# 331
  • Варна/UK
С Чък Норис сме обядвали в един ресторант, но на различни маси де smile3516
Аз бях с моят мъж на нашата маса, а Чъкчо с негова си компания. А преди 3 месеца в "Крим" в София на съседната маса беше Станишев с един отбор юнаци. И в един ресторант във Варна, пак на съседна маса, беше Юлиян Вергов. Аз май от ресторантите не излизам smile3521

Но най-впечатляващо за мен си остана, когато видях Мандела в ЮАР.

# 332
# 333
Скоро видях Наталка Симеонова до буса на "М от Л", до О!Шипка, той тоя бус там си стои на паркинг май... Беше заобиколена от "верни" фенове от близкото училище. В интерес на истината виждаше се само буйната и, изрусена грива.

# 334
  • София
Май там съм им офисите на фирмата.

# 335
  • Варна/UK

Живея сега във Варна, но до преди 3-4 години живях в ЮАР

# 336
  • Пловдив

Живея сега във Варна, но до преди 3-4 години живях в ЮАР
Eй, по това време и аз съм била в ЮАР. Жалко че не съм видяла нито Нелсън Мандела, нито теб  Simple Smile

# 337
В сряда видях всички от Мюзик Айдъла...и любимката ми Мария Илиева.. само малко не ми допадна стила и ..но пак си е №1 за мен

# 338
# 339
видях се на всички ТВ в магазина за техника една камера излъчвала лайв... Mr. Green
и много хора ме видяха Звезда ли съм сега newsm78

# 340
Незнам тая Златка от Острова дали е известна личност,но със сигурност е известна курва.
Чакам деня в който да я видя и да и го кажа лично,дори  и да е невъзпитано.

Скоро видях Наталия Симеонова и Слави Трифонов.

# 341
Незнам тая Златка от Острова дали е известна личност,но със сигурност е известна курва.Чакам деня в който да я видя и да и го кажа лично,дори  и да е невъзпитано.

Дори да е така, защо държиш да й го кажеш?

# 342
Сигурно обича да казва всичко, директно в очите на хората  Grinning

# 343
видях море от изгорели коси Наталка пред офиса им на ул.Шипка до Руския дом

# 344
  • София
Юлиана Кънчева, преди малко в Мола, правеше безумни маневри с няква доста стара и очукана кола. Малко преди това Александър Балкански-старш в ленд роувъра си. Оня ден в цирка - Наталия Симеонова и Драго Драганов. Вечерта в киното Костадин Филипов. И Ники Илиев във Военна болница.
Моя отчет за седмицата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт