Знаете ли кого/какво видях-4?

• 57 028
  • 684
  •   1
Отговори
# 345
Днес Иван Ангелов дойде в училището ми и игра футбол гол до кръста с цигара в ръка с дечицата от 4 клас и с някои от моя клас  Laughing

# 346
Незнам тая Златка от Острова дали е известна личност,но със сигурност е известна курва.Чакам деня в който да я видя и да и го кажа лично,дори  и да е невъзпитано.

Дори да е така, защо държиш да й го кажеш?

Тази жена ме изуми с безумното си цинично и курвенско поведение.Като се има впредвид,че съм доста въздържана,щом ме провокира да и го кажа,значи ме е възмутила много.

# 347
  • София
А мислиш ли, че твоето мнение би имало значение за нея?

# 348
  • София
Дреме и на ......., че така мислиш, няма да си го сложи на сърце! Не се пали толкова!

# 349
Тази жена ме изуми с безумното си цинично и курвенско поведение.Като се има впредвид,че съм доста въздържана,щом ме провокира да и го кажа,значи ме е възмутила много.

Ама коя си ти, че да й държиш сметка ?! Свободна е да прави каквото си иска ... Запази  мнението си за себе си ....

# 350
Хайде стига с тази Златка, че се изчерпа вече Sick
Казвам го с добри чувства /към пишещите тук/:)

Видях Наско Сираков, извършваше странни маневри с джипа си на "Солунска",
пешеходците се чудеха как да подходят.
Мими Иванова- до Съдебната палата, преди няколко дни - голяма свежарка ми се видя Simple Smile

# 351
Евгени Минчев видях. Хареса ме и почна да флиртува. За едната бройка да се издрайфам.

# 352
Иван от Айдълите- пред НДК вчера
Тодор Колев-в подлеза на  НДК вчера
Веселин Маринов -пред театъра
Андрей Баташов -кафето на х София

# 353
Евгени Минчев видях. Хареса ме и почна да флиртува. За едната бройка да се издрайфам.
О, Пере, то и аз те харесах като те видях, та какво остава за Евгени Минчев?  Flutter

# 354
Видях вчера Кофе Бабоне,но в Плевен-много надут,но иначе си е сладурче.А какво ли правеше тук newsm78

# 355
Аз в понеделник в Сатиричния срещнах Ани Лозанова и Георги Калоянчев. Ей не се дава този човек !!!Браво !

# 356
Veneta Raikova- в касата на един театър. Искаше да си купи 2 билета за някаква постановка, но така и не си избра. Тръгна си, аз пък си избрах Wink

# 357
Деси Слава, Слави Трифонов, Миро каризмата, Софи Маринова, за да не изреждам- всички от Пей с мен.
Тони Димитрова е най-готината от всички, много земна и приятна жена  Peace . Деси Слава се държи нормално въпреки очакванията, не звездее много. Слави се държи като господар на вселената  ooooh!, кака Софка е съвсем натурална  Laughing , Миро каризмата май малко насериозно се е езел  newsm78

# 358
Veneta Raikova- в касата на един театър. Искаше да си купи 2 билета за някаква постановка, но така и не си избра. Тръгна си, аз пък си избрах Wink
Ауууу не видя ли дали не е бременна...цяла тема има по въпроса и сън не ни хваща  Laughing

# 359
Евгени Минчев видях. Хареса ме и почна да флиртува.
Голям късмет си извадил  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт