ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 37

• 13 678
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Днеска сме си в домашен арест! Sad
На такъв преглед аз не съм ходила изобщо?А защо е необходим?Ще ми е интересно да разбера. Thinking
Христинче, това ще рече дали всички органи на бебчето са наред, дали мозъкът се развива добре, бъбреците и т.н. Оглеждат го дали всичко му е ок. Лошото е, че има заболявания, които не се виждат, но се надявам на никой да не се случва!

# 61
  • Варна
Днеска сме си в домашен арест! Sad
На такъв преглед аз не съм ходила изобщо?А защо е необходим?Ще ми е интересно да разбера. Thinking

За Фетална морфология ? Ми ходи се 2-3 пъти при специалист , който е добър в това, не просто да има ехограф , а наистина да разбира..Открива в ранна бремнност дали плода има вродени малформации или дефекти. Дори на вътрешни органи - сърце, мозък , бъбреци..И пола на мен ми казаха от началото на 4-ти месец. Сега се потвърди..

# 62
Ellle, аз също препоръчвам доцент Балев! Той е рентгенолог и много добър специалист при ФМ. Само записването при него е трудно, както Весито е обяснила. Успех!

Аз съм също за Балев. Лично ходих при него 2 пъти за бременноста ми. Той определи и пола на нашия малчо.. Joy

# 63
Здравейте,всички!!!Абе,днеска много подтискащ ден Sick

# 64
  • Варна
Здравейте,всички!!!Абе,днеска много подтискащ ден Sick

Много, заспивам на работното място просто ..трябва скоро да взимам болничен, че ще ме уволнят иначе - дебела и заспала...тц,тц,тц  Crazy

# 65
Много ви благодаря!  bouquetИзобщо не знаех,че трябва да се ходи на такъв преглед.

# 66
Дъждът ни изгони от улицата, Коко спи вече по 1 път на ден и като скокне ще има пак "Ходене на Богородица по мъките"-хапане, катерене, мрънкане, че и навън е мокро... Mr. Green

# 67
# 68
Ивчок,големи сладури са.Да са ти живи и здрави!!!

# 69
сладуранки- мами и бременеещи!!  bouquet
сънливото време докара слън4о то4но сега,когато малките слънца спят,а големите са на градинка!
много хубави бебовци бре- пу пу...
бременелките - да оставят работата и да излизат- на беб4етата им трябва кислород,а не офиски въздух и компютри... Peace

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 16:21 от Mery_red

# 70
На някой им се спи а някой си поспаха  Laughing   Като гушнах малката си рожба (която се прозява на аватара) и като сме заспали та 2 часа   Joy
Навън наистина стана за разходка чак сега, ама нищо утре ще миткаме пак цял ден  Wink

Аз също съм за доц. Балев докато бях бременна ходих при него 3 пъти на определени периоди. Доколото съм чувала той е най - добрия диагностик а определено това е по - важно от апаратурата - да има кой да я разчете  Laughing  Много дечица имаше също, знам че ако го притесни нещо през бременността вика майката и бебчо след това. За щастие нас ни каза че всичко е наред  Praynig.

iv4ok много сте готини бе  Heart Eyes    Heart Eyes   Heart Eyes

# 71
Здравейте и от нас.
Днес цял ден сме криви и не искаме да заспим. Чак сега, когато се показа малко слънцето я изкарах навън в двора и заспа. Ейййййй полудях днес  Banghead
Иначе аз ходих при Давидков - и той е добър, в нищо не сбърка и т.н., обаче е много надменен, Така че моя съвет е ако можеш да се вредиш при Балев иди там, че оня другия взимал вече май 80 лв.

# 72
Вече по 100лв Crazy

# 73
Оф, блазе им на тези дето са поспали! Cry Сашко днес е решил да плаче! Ама пък така съм сигурна, че ще спи вечерта! Grinning А сигурно е хубаво да имаш и двор! Ние сме само с тераси Close
Скучно ми е и пиша глупости, колкото да се разпиша и аз. Извинете за което, явно времето ми влияе. Embarassed
Аууу! Тия доктори станаха големи обирджии!

# 74
 begbie  вярно е това за Давидков две мои приятелки са бременни и ходиха при него. Едната живее във Франция и като разбрал това и е взел 120 лв. На другата 80 лв. и й казал че следващият път ще се види пола на бебето, тя го попитала колко ще струва втория преглед той и казал пак 80лв. Да ма не като я прегледал и казал 100 лв. защото използвал незнам какъв софтуеар и трябвало да го изплаща  Mr. Green  Самоче не е случил на бясна мама  Naughty а тя е наистина бясна, вдигнала му един скандал хвърлила му 80 лв. Каза, че повече не отива при него точно поради тази причина, че се държи надменно и нагло.

sashy81 пиши спокойно нали за това е темичката за разтуха ха ха  Joy

Общи условия

Активация на акаунт