ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 37

• 13 693
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна

Този е луд, аз съм чувала че не е много добре..Какъв ми кажете ще да е този преглед за 100 лв... Баси прегледа ..Професорите взимат по 50 , този по 100 .. #2gunfire

# 76
Ми професионалист е ,а Балев ши мъ извинявате ама е ехографист, а не акушер-гинеколог.Успех щом му имате вяра Peace
А ехографа му го видях-водих Ники при една докторка там да му гледа коремчето.Ми нищо не струва пред този на Давидков Crossing Arms
Да взема да му звъна вече за процент ли  Crazy

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 17:52 от DVV

# 77
Балев е ренгенолог.И ще ме прощавате и мен,ама аз му нямам много вяра.Мисля,че е прехвален.
PETS.евала на приятелката ти.Другия път и да го ритне в ...

# 78
Балев е ренгенолог.И ще ме прощавате и мен,ама аз му нямам много вяра.Мисля,че е прехвален.

Мда не вижда очевадни нещо.Ама аз спирам дотук. Rolling Eyes
И за пореден път моля -има много теми за и против двамата четете тях  Naughty Тази тема винаги е предизвиквала дразги в темичката ни Crossing Arms

# 79
С риск да стана досадна а и да сменя темата, да попитам мамите с вече хапващи всичко дечица, кога е по - добре да се дава оризова каша преди обяд или следобяд?  Не съм дала още сокове и плодове само зеленчуци. Днес и дадох малко оризова каша много й хареса, ама нали целта е да се замести хранене с нея, че ме мъчи въпроса: Кое хранене да е?

# 80
ние ядем така:
8.00 -170 АМ
12.00-  190 зеленчуково пюре
16.00-каша
20.30- 170 АМ
То при мен няма как да я давам по друго време.Доста го засища и паузата привечер е по-дълга.

# 81
С риск да стана досадна а и да сменя темата, да попитам мамите с вече хапващи всичко дечица, кога е по - добре да се дава оризова каша преди обяд или следобяд?  Не съм дала още сокове и плодове само зеленчуци. Днес и дадох малко оризова каша много й хареса, ама нали целта е да се замести хранене с нея, че ме мъчи въпроса: Кое хранене да е?

даваш му на детенцето тази ми ти каша за следобедна  hahaha манджорана.Аз лично захраних със зеленчуково пюренце,но въпрос на избор ,знае се че оризовата каша е предпочитана от много мами за захранване.Аз захраних с моркофче,картофче,после тиква-златна и вкусна за бебетата....и така!!!

# 82
daninka аз също съм я захранила първо със зеленчуци и искам да й въведа и оризовата каша за да мога да прибавям към нея плодови пюрета, че ме е страх да й ги дам направо. Стомахчето й е по - махнато  Cry  Затова се чудех кое ядене да заместя с нея. Както казваш можедби следобедното ще е най - удачно 

begbie  вчера с Ани - бани, и с още четири мамчета от форума можеби сме минали покрай теб  Joy  Утре най - вероятно аз и моята госпожица ще сме по задачки от 10 часа и ще обядваме в морската.

# 83
  • Варна
Толкова ми е гот да ви чета ...искам и аз вече бебето -родено и аз с количката в морската ...Офф, до юли има толкова време ...Много се страхувам от момента - жегата +голям тумбак ... ooooh! Ама ще изкарам някак си..

# 84
  • Откъм Варната

Целта не е да се замести хранене, а да се запознае детето с вкусовете, особенно на вашата възраст, не е препоръчително заместване на хранене. 1 път на ден като даваш храна различна от малякото за сега е достатъчно за бебка, и това ако е след обедното кърмене (или АМ) е най-добре, като почнеш да захранваш с различни храни сама ще усетиш бебка какво и кога иска да хапва, и нататък е лесно, при Митака въобще не съм се замисляла да замествам, с времето нещата си дойдоха ня мястото

# 85
  • морето и сините вълни :)
Петс,аз ти бях казал амисля за нас.Но може да се дава и слетобяд Peace
А може след време да редуваш един ден слетобед  каша един ден  плодово пюре
Н аа Влади режима е слендия
6 АМ -150мл
9 30  каша
12,30 зеленчуково пюре
4,10 плодово +АМ
8,20  АМ-210 мл Peace #Crazy #Crazy

# 86
Днес от 12 сме навън!
Малко валя ние в "Рефлекса"(в палатките Simple Smile ) и после едно хойкане ...в 6.30 се прибрахме Simple Smile страхотно време,едно такова топличко без вятър....много ми беше приятно и децата се кефиха само е не ги сваляхме на земята ,че беше мокро.
Аз бях при доц.Балев ,при моите близнаци позна само че са момиче и момче и още малко ,но......Да той не е гинеколог,той се води до колкото зням -един от най-добрите по образна диагностика,специалист ехографист(а не ренгенолог).Няма значение!
-Аз все пак си мисл че е специалист...но винаги има едно но....
Пожелавам на всички ХУБАВО ВРЕМЕ ЗА ХОЙКАНЕ, а на бременеещите леко и весело носене на коремчетата . newsm51 smile3525

# 87
  • морето и сините вълни :)
уфф тоя Давидков ooooh!,бахти кожодера,и той не са спря да надува тез цени...и мен ми съдра кожата с няколко прегледа..който има дава ,който няма недава. Peace
аз няма да давам мнения че много обича да чете из форумите той

Както и доста АГ доктори Mr. Green Twisted Evil

# 88
Толкова ми е гот да ви чета ...искам и аз вече бебето -родено и аз с количката в морската ...Офф, до юли има толкова време ...Много се страхувам от момента - жегата +голям тумбак ... ooooh! Ама ще изкарам някак си..

Бе гледай си  бременността  щото после  Crazy аз раждах юли и наистина кофти с тумбака  ама вече са измислили климатици  Mr. Green ти тогава ще си в болнични вече, зимата като стоиш в къщи е кофти така че споко  Peace

# 89
уфф тоя Давидков ....аз няма да давам мнения че много обича да чете из форумите той
Както и доста АГ доктори

А забравих за тоя факт Crazy

Съобщение до Д-р Давидков и Д-р Атанасов
Искам хонорар за постоянната реклама която ви правя Mr. Green
Ще се видим след 3-4 години Mr. Green

Joy Joy Joy
Без майтап те двамата + Д-р Якуб от Курортна са страхотни доктори Hug
При следваща бременност пак на тях бих се доверила Hug

Общи условия

Активация на акаунт