ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 37

• 13 709
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
ДОБРО УТРО И УСПЕШЕН ДЕН!!!
Моята дъщеричка гостува малко при баба си и днес ще я доведат.Направо нямам търпение вече.
Да знете ние нещо сме сбъркани с тези деца.Като са при нас все не можем да си починем.Като отидат при баба - нямам търпение да се върнат.Какъв такъв човек съм - не знам.

# 91
Здравейте майчета, реших да пиша защото не мога да се събера в кожата си о т яд заради подписката които 420 човека от Русе са направили срещу децата от Могилино, трудно е да ги нарека хора защото не са .Не искат децата да бъдат настанени при тях защото забележете " Няма как да обясним на децата си ! " Какво да обяснят, че има дечица които имат здравословни проблеми, че на всеки може да се случи и никой не е застрахован. Добре де ами ако е нашето и ваше дете ! Какво правим?  Зарязваме го и толкова, не ни пука ! newsm45 Как може !

# 92
Bela, не се ядосвай! Тези неща са нормални. Хората се плашат от такива работи и това е естествено. Страх ги е да поемат подобен ангажимент. Подписката вероятно е плод на този страх. Колкото и несправедливо да изглежда, все пак това си е тяхната къща и техните семейства и те имат пълното право на избор.
Днес е страхотен ден и ще ходим на разходка, даже и татито обеща да дойде с нас!  newsm03
Веси, спокойно, не е толкова страшно, може да е пп- към началото на юли! Но пък после след десетия ден може да ходите на разходка и много бързо ще се разсееш от раждането и стоенето вкъщи! Laughing Наслаждавай се на бременността си, защото после часовете за почивка са много по- малко! Sad

# 93
ДОБРО УТРО !   Hug

Хайде навън  Hug  времето е супер и е петък  Whistling  

bela това са малоумници и егоисти щяла да им се развали гледката и щели да слушат виковете на идиоти  Mr. Green Това са изроди незнам как още да ги нарека   #Cussing out те трядва да отидат в Могилино на хубава гледка и тишина. Как не им е мъчно за тези дечица  Praynig Айде, че пак се ядосах, докато ги слушах по телевизията подлудях  #Crazy

Моята дъщеричка гостува малко при баба си и днес ще я доведат.Направо нямам търпение вече.
Да знете ние нещо сме сбъркани с тези деца.Като са при нас все не можем да си починем.Като отидат при баба - нямам търпение да се върнат.Какъв такъв човек съм - не знам.

Зори не си човек, МАЙКА си а това е много, много повече  Heart Eyes

Весел ден на всички волни, малки птички  Heart Eyes

# 94
Добро утро и от мен!! Hug
Много е хубаво да имаш лятно бебенце!!!!Защото малко като порастне и си само на вън.На бебока му е готино и на теб също.Нашият сладур го изкарахме на разходка на 2 седмици като беше.А после като стана на 20 дни,айде чантите и на южното черноморие.Колко пъти пътувахме с него,направо го побъркахме дребния!!! Joy Joy Joy

# 95
ДОБРО УТРО !   Hug

Хайде навън  Hug  времето е супер и е петък  Whistling 

bela това са малоумници и егоисти щяла да им се развали гледката и щели да слушат виковете на идиоти  Mr. Green Това са изроди незнам как още да ги нарека   #Cussing out те трядва да отидат в Могилино на хубава гледка и тишина. Как не им е мъчно за тези дечица  Praynig Айде, че пак се ядосах, докато ги слушах по телевизията подлудях  #Crazy

Зори не си човек, МАЙКА си а това е много, много повече  Heart Eyes

Весел ден на всички волни, малки птички  Heart Eyes

Вчера прочетох една мисъл на Ридиард Киплинг " Бог не може да бъде навсякъде, затова е създал майките." мисля си че е точния отговор на всички наши притеснения и въпроси.

# 96
Добро утро на нетърпеливите мами да изкочат на разходка навън.
bela за огромно съжаление такъв е манталитета на немалка част от българите.Интересното е ,че всичко е о.к. когато се изпращат sms-си...тогава всички се просълзяват ...ама колко е тъжно и колко е кофти....Ама като допре до това те да проявят истинско съчувствие ... Rolling Eyes изведнъж всичко е по различно и дори търпимост капна няма.Та затова тези ми ти от русенското-село-квартал не искат да им се #2gunfire мотаят такива дечица....Мен лично наистина ме беше не само яд на всичките им изказвания против това ...ами и ме беше срам ,че големи хора могат да са толкова безсърдечни към това неизмеимо нещастие.
 Сещам се преди години като откриваха в една детска градина тук във Варна група за деца със специални нужди ...знаете ли какво се случи Mr. Green родителите на другите деца не искаха да пускат децата си в тази градина ,защото какво щели да им обясняват.Слава богу  ,че след това хората като че поумняха:shock: и вече наистина има по голямо разбиране.Преди две години  ходих да правя репортаж за една такава група за деца със специални нужди в ЦДГ Гълъбче....е тогава наистина се виждаше ,че интегрирането на малчуганите с увреждания сред здравите деца е дало резултат....бяха щастливи....НО ТОВА Е ДРУГА ТЕМА!!Просто и и мен ме доядя на риекцията на нас уж нормалните хора към тези невинни душички...та затова се впуснах в многословие.
   Желая ви приятен ден и много ведри разходки с вашите малки сърчица Hug

# 97
  • Варна
Добро утро Simple Smile

Ние днес мислим да се разьодим на площадката до нас (тази зад Санита). Ако има някой за там да свирка Ние може би около 12 ч. ще успеем да излезем.

А и да кажа добре дошли на новите майки и бебчета Simple Smile

Хубав и слънчев ден Simple Smile

# 98
Момичета имам четири предложенийца за именце на темичката...дали тази или пък другата.Ето ..ако нещо ви допадне :
1.ВарненкИ закичват марненички червено-бели
дечурлигата  им за игри са пощурели.
2.Варненчета беснеят  по алейките
майките им бъбрят си по пейките.
3.Варненската хвърковата чета
в Морската е по алейки и по кафенета.
4.Нагласени ,натъкменаи варненките тен събират
децата им щуреят и не спират!!
Това от мен за сега :hug
:

# 99
  • морето и сините вълни :)
добро утрооо
днеска ше Бършем пак прахоляка от прашните улици с количката Peace

моя синковец   много го мъчат зъби-горкото дадох му панадол  и запса веднага като пън.виждам му  3-те бели точици ама докато избият ше ми се спре тока.пууу бахти зъбите бе,то на мен ше ми поникне мъдрец с неговите зъби ooooh!
айде лек ден

Данинка-както винаги си във вихъра си Peace  bouquet

# 100
Данинка, много ми допадна предложение номер 3!  smile3501
Относно децата с увреждания - хората са станали много затворени и нетолерантни и лошото е, че и децата си възпитават така!

# 101
Yanina, ние днес бяхме пак там, но като не се познаваме...Утре след 2 сме пак там. Аз съм 1,75, килцата ми отговарят на ръста, с червено кожено яке съм. Коко е в лятна количка-особено червено и ярко зелено. Рус и синеок, валя се в пясъка, ще ни познаеш. Ела и се обади  Hug, иначе няма как да се запознаем!
За децата в Могилино и аз гледах цяла сутрин и си говорихме с големия. Хубаво е, че и на него му прави впечатление какви хора има. Дано ние не възпитаме коравосърдечни маймуни с претенции към гледката...

# 102

Здравейте и от мен мамчета...отдавна не съм писала, ама то е защото много хайманосвам докато е топло Simple Smile) С много мамчета се запознах в Морската и много се кефя  rotfImao
daninka предложенията ти са страхотни...всичките ми харесват  smile3521
pets чакаме си снимката, която ни направи под пантеона  Naughty

Искам да споделя няколко детски мисли относно ЛЮБОВТА (малко е дълго, ама си заслужава) :
 Какво е любов?
 Група от професионалисти задали този въпрос на деца от 4 до 8
 години:"Какво според теб значи ЛЮБОВ?" Отговорите, които получили, били по-смислени и
 по-дълбоки, отколкото някой е можел да очаква.

Когато баба получи артрит, тя не можеше повече да се навежда и да си лакира ноктите на краката. Оттогава дядо прави това вместо нея винаги, дори след като и той получи артрит на ръцете. Това е любов.
 Ребека - 8 години.

Когато някой те обича, той произнася името ти различно. Ти просто знаеш, че името ти е чисто, произнесено от него.
 Били - 4 години

Любов е, когато едно момиче си слага парфюм и едно момче си слага афтършейв и те излизат заедно и се миришат.
 Карл - 5 години

Любов е, когато ти отиваш да си купиш нещо за ядене и даваш на някого повече от твоя чипс, без да искаш той да ти дава изобщо от своя.
 Криси - 6 години

Любов е това, което те кара за се усмихваш, когато си тъжен.
 Тери - 4 години

Любов е, когато мама прави кафе на татко и сръбва от чашката му, преди да му я даде, за да е сигурна, че е хубаво и няма да го опари.
 Дани - 7 години

Любов е, когато се целуваш с някого през цялото време и когато се уморите да се целувате, ти искаш още да бъдеш с него и да си говорите още. Мама и татко са такива. Те изглеждат неприлично, когато се целуват.
 Емили - 8 години

Любов е това, което е в стаята с теб на Коледа, ако ти спреш да отваряш подаръците си и се заслушаш.
 Боби - 7 години (О-о-о!)

Ако искаш да се научиш да обичаш по-добре, трябва да започнеш с хората,които мразиш.
 Ника - 6 години (Ние имаме нужда от няколко милиона повече Никита на тази
 планета )

Любов е, когато казваш на едно момче, че харесваш ризата му, с която го виждаш всеки ден.
 Ноил - 7 години

Любов е, когато една стара жена и един стар мъж са още приятели, макар че се познават много добре.
Томи -6 години

По време на моя рецитал по пиано, когато излязох на сцената, много се страхувах. Видях колко много хора има в залата! Всички ме гледаха. И видях татко, който ми махна с ръка и ми се усмихна. Той беше единственият, който направи това. Повече не се страхувах. Това е любов.
 Синди - 8 години

Мама ме обича повече от всеки друг. Никой друг не ме целува, преди да си легна.
 Клер - 6 години

Любов е, когато мама дава на татко най-хубавото парче от пилето.
Илейн - 5 години

Любов е, когато мама вижда татко - мръсен и потен, и въпреки това му казва, че е по-хубав от Робърт Редфорд.
 Крис - 7 години

Любов е, когато кученцето ти те близва по лицето дори и тогава, когато си го оставил цял ден само.
 Мери-Ан - 4 години

Зная, че по-голямата ми сестра ме обича, защото ми дава всичките си старидрехи, а после трябва да излезе и да си купи нови.
 Лорен - 4 години

Когато обичаш някого, клепачите ти подскачат нагоре и надолу и очите ти излъчват звездички.
Карен - 7 години ( Каква представа!)

Любов е, когато мама вижда татко, седнал на тоалетната, и не мисли, че това е срамно.
 Марк - 6 години

Наистина не трябва да казваш на някого "Обичам те", ако не мислиш така. Но ако го мислиш, то трябва да му го казваш много пъти, защото хората забравят.
Джесика - 8 години

Дали нашите деца ще разсъждават така????

# 103
Тез деца ме разбиха с изказванията!!!То такава мисъл имат!! Shocked
Данинка,много са готини и 4 заглавия.Най ме кефи последното!

# 104
llina  това са страхотни изказвания и дори възрастен не би се изказал толкова красиво както тези деца. те гледат на живота с други очи. много ми хареса и ме изпълниха с любов!!!!
времето е страхотно за разходки.на мен ми е малко трудно с двете и графика им ама гледам колкото се може повече време да сме навън.дано и утре времето да е хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт