ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 37

• 13 853
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Великолепни обяснения за любовта! И много верни! Накараха ме да се замисля. Прекрасно е децата да усещат любовта около себе си и да могат така точно да я дефинират. Надявам се и моите деца да мислят така един ден!
Днес времето беше чудесно, малко ветровито, но да не бъдем перфекционисти! Crazy
Данинка, най- ми допада четвъртото заглавие, но всичките са много духовити! Simple Smile

# 106
  • Варна

Любов е, когато мама вижда татко, седнал на тоалетната, и не мисли, че това е срамно.
 Марк - 6 години

направо падам, много са смешни и сладки .. Joy Joy

# 107
Днес разходката беше супер  Hug  запознахме се с много мами от целия форум  Heart Eyes  И сега като се познаваме да ни се обаждате като ни видите  Peace  Аз съм малко късогледа затова ако трябва ме увикайте  Whistling  

llina наистина много мъдри мисли пропити от много житейски опит  Joy
Ето снимките от днес http://images24.snimka.bg/005265093.jpg
http://images24.snimka.bg/005265094.jpg
http://images24.snimka.bg/005265129-thumb.jpg

Данинка всички предложения са супер може да ги караме подред, като започнем от баба марта  Laughing

# 108
Здравейте момичета!
Много благодаря на всички за отговорите и съжалявам, че предизвиках малък спор. В крайна сметка излиза, че няма идеални лекари, за всеки има както положителни, така и отрицателни отзиви. Така че където и да отиде човек трябва да се моли всичко да е наред и да няма лоши неща за откриване Praynig
Благодаря още веднъж на всички!
Желая ви слънчеви и приятни почивни дни!
 Heart Eyes

# 109
Петс днес бяхме с таткото в морската ама не видяхме тез мами бе. Ние сме с количка Pooky като на едната мама, тя коя е? Simple Smile)))))
А ние днес с нашият тати супер много се забавлявахме на гърба на тъпите шофьори, които паркират така, че с количка не можеш да минеш. Ако видите някъде кола с голям стикер : АЗ ПАРКИРАМ КАТО ИДИОТ да знаете, че сме минали оттам  Joy Отдавна си мислим за нещо подобно, защото повече не може да продължа така  #2gunfire
Бих искала и на вас да го разпратя по някакъв начин: примерно го качвам като файл, който иска си го сваля, принтира се на специална самозалепяща се хартия - 40 ст . е А4 формат и лепите  Laughing
Трябва малко да ги образоваме  hahaha
http://parkiramkatoidiot.hit.bg/idiot.jpg

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 20:53 от begbie

# 110
  • Варна
Здравейте момичета,
Не съм се включвала досега в темичката и позачетох само последните постове. Преди време попаднах на една много хубава статия, която описва доста обстоятелствено три вида любов. Едната е ЛЮБОВТА ЗАЩОТО. Обичам те ЗАЩОТО ме глезиш, ЗАЩОТО ми осигуряваш спокойствие и хубав живот, ЗАЩОТО си мил и пр. ЗАЩОТО... Но авторът казва, "какво ще стане, ако причината, заради която обичаш, изчезне?". Ами изчезва и любовта.
Вторият вид любов е ЛЮБОВТА АКО. Ще те обичам, АКО си такъв и такъв, АКО правиш това и това за мен. Но и тази любов не е истинската любов. "За щастие има и трети вид любов":
ЛЮБОВТА ВЪПРЕКИ. Това е онова чувство, което изпитваш към човека до себе си, познавайки него и всичките му недостатъци и слабости и въпреки това искаш да прекараш живота си с него.

Това беше малко лирично отклонение, включих се защото искам да ви попитам нещо. Педиатърката ни ни прати в туб-диспансера да правим манту, защото малкия няма белег от БЦЖ-то на рамото си. Налагало ли ви се е да го правите? Мен ме е страх да водя бебето си на подобно място, защото от личен опит знам, че точно това е мястото, където има наистина туберкулозно болни. Знаете ли каква е процедурата и колко време ще трябва да висим там?

# 111
begbie  БРАВООООООООООООО  на вас  Hug
Мислех си, че само аз нареждам наглите шофьори, имайки предвид, че и аз съм шофьор. Няма такава наглост да се паркираш на тротоара по - визможност или по - точно е задължително да го заемеш целия, така че тъпия пешеходец или кресливата майка с количка да бъдат принудени да слизат и да се качват по тротоара. И не само това ами докато се оглеждат като гърмяни зайци притичвайки по платното някой още по - нагъл шофьор да ги уууусвирка.  Само като гледам главичката на бебка как се къндилка в количката при тези безумни каскади ми идва да крещя като луда. Ама освен наистина да ме помислят за такава друг ефект няма да има.
 Но имам една победа в тази връзка. Паркинга пред нас след снега незнайно защо се превърна в паркинг. То това е стадния комплекс един бастун се паркира там и айдеееееееее всички след него. По този тротоар се стига до магазина и до детската градина. Майките с децата и др. пешеходци бяха принудени в мъглата да вървят по заледеното платно което необяснимо защо е любима скоростна отсечка. Обадих се в КАТ от там ме посъветваха да се обадя и на Общинска полиция. За голяма моя изненада разчистиха тротоара. За което им благодаря безкрайно. Взеха под внимание моя сигнал  Hug  Ето и телефоните ако на някоя мам й накипи много : КАТ - 50 25 50; Общинска полиция ( паяк ) 65 33 97

# 112
КалиМа виж и ти предложенията за заглавийца и прецени да сложим нещо,ако ви допада..... така малко постно ми се струва Варна 37...пък  нали ша кацва пролетта трЕбе да сме по темпераментни  Peace

1.ВарненкИ закичват марненички червено-бели
дечурлигата  им за игри са пощурели.
2.Варненчета беснеят  по алейките
майките им бъбрят си по пейките.
3.Варненската хвърковата чета
в Морската е по алейки и по кафенета.
4.Нагласени ,натъкменаи варненките тен събират
децата им щуреят и не спират!!
Това от мен за сега :hug
:

Може и така да привършим тази тема ,но за другата да сложим нещо ...Приятна вечер от мен и дечица  Hug:

# 113
Браво Петс    newsm74 още няколко майки като нас и ще направим революция  moresmile
Нали знаеш как като ти напишат на колата " Измий ме" търчат да я мият  Joy........че и при нас може да се получи нещо такова. Аз направих вече редакция, но пак ще дам пак линк, а по-нататък  ще сложим и снимки на такива коли:  Laughing

# 114
Момичета,знаете ли какви са обичаите за утрешния ден?
Било Задушница и май нетрябвало да се раздават мартенички,или нещо такова.
Ако знаете нещо пишете.

# 115
  • Откъм Варната
Аааа много пишете бре, не мога да сваря да намеря време да редактирам 1 стр  Wink

# 116
Не съм чувала за такъв обичай. Знам че утре се раздава халва, но че няма да си закичим децата с мартеници не мога да си представя.
Петс, поздравявам семейната инициатива.   bouquetРазбих си колелцата на лятната количка от тези гимнастики!   bouquet

# 117
Браво Петс    newsm74 още няколко майки като нас и ще направим революция  moresmile
Нали знаеш как като ти напишат на колата " Измий ме" търчат да я мият  Joy........че и при нас може да се получи нещо такова. Аз направих вече редакция, но пак ще дам пак линк, а по-нататък  ще сложим и снимки на такива коли:  Laughing

newsm10 newsm10 newsm10IСТРАШНИ СТЕ!!!И АЗ СЪМ ЗА РЕВОЛЮЦИЯТА!!!

# 118
и аз съм за "против идиотите ,паркиращи навсякъде" Peace
всеки път,отивайки за храната на Фотинов на тротоара има коли и аз слизам на шосето,тогава минава друга кола и ми вика оня  вътре-  #Cussing outей,....заспала,къде вървиш,ма"ето тогава ве4е ми е кипнало #Crazy....и отварям устата...една майка беше споделила опита си,4е вдигала 4иста4ките на такива плужеци...аз го направих и веднага доти4а един смотльо,да ма бие...ама щото съм била с дете и се отказа... Thinkingкакви селяшки номера съм била прилагала ми вика- ами на селяшко паркиране - такива подхождат...
а редовното спиране и на местата ,дето ги направиха за инвалиди и коли4ки,а???ужас е...

айде сега да минем на Бабо Мартенски идеи....
мойта голямата като ляга ме пита кога минавала баба Марта и аз й казах- рано сутринта и сега /ве4е спи/ мисля да сложа мартени4ка под възглавни4ката ,та да се радва...като стане...Wink Peace
утре дават 18 С за Варна....ей...да вадим сандалите май!!!;-) Joy Mr. Green

# 119
  • Откъм Варната
Относно колите аз им кривя огледалата, и понякога ги сритвам яко по вратата, миналата година лепях от ония самозалепващите се листчета, като пишех на тях "Дайте път на майките с колички. Тротоара не е паркинг"

....принтира се на специална самозалепяща се хартия - 40 ст . е А4 формат и лепите...

Ако е на обикновенна хартия със секундно лепило по ще е гадно, трудно ще се отлепи, а ако се отлепи може и с боята или ще остане петно  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт