ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 37

• 13 856
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
Относно колите аз им кривя огледалата, и понякога ги сритвам яко по вратата, миналата година лепях от ония самозалепващите се листчета, като пишех на тях "Дайте път на майките с колички. Тротоара не е паркинг"

....принтира се на специална самозалепяща се хартия - 40 ст . е А4 формат и лепите...

Ако е на обикновенна хартия със секундно лепило по ще е гадно, трудно ще се отлепи, а ако се отлепи може и с боята или ще остане петно  Mr. Green Mr. Green

Joy

# 121
Семейната инициатива за лепенките по колите на паркиралите на тротоара  дебили е на begbie и нейният мъж  Hug
Аз в момента проглушавам ушите на всички близки и познати, че не е редно да се паркират където им падне, както и напаркиралите се идиоти ако ми се изпречат на пътя  #Cussing out  А как ми идва да хвана един пирон и да драскам, драскам ама е много вандалско  Crossing Arms и не ми отива.( за сега  Mr. Green )

Mery_red това забравих да пиша за паркирането на местата за колички и инвалиди. Е такова животно нема  Naughty  То бива, то може ама като се цапнат и там направо се душа от гняв.

Кали слушам за захранването  Peace ти си моя духовен гуру в тази област   Heart Eyes

ФранЧеска  признахте  Peace идеята за секундното лепило е много яка  Joy

# 122
  • Откъм Варната
....ФранЧеска  признахте  Peace идеята за секундното лепило е много яка  Joy

ААА туй за мен, Франческа само ме е цитирала, личи си кой много митка по улиците и вече 2 не вижда, марш в леглото да се наспиш и утре с нови сили  Wink

# 123
Ми аз ако тръгна за лепя ще ми свърши мастилото в принтера Rolling Eyes Пред нас редовно са паркирали като идиоти ooooh!

pets благодаря за телефоните записвам ги в джисемето и още утре ще изгори някой,днеска един шоп така беше паркирал ,че трябваше да обикалям че да си вляза във входа #2gunfire Мда утре ще се разхождат паячита в нашия раьон Whistling

# 124
здравейте от нас  Grinning ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
Идеята за секундното лепило е супер hahaha, но е малко опасно, защото има много селяни, които няма да ги спре това, че сме жени или сме с деца. Затова както вика татито най-добре така да я залепиш, че той да не я види като се качва и да обикаля града така идиота Joy .......срама повече помага...
Да сменим малко темата сега: ние пък провал засега със захранването Sad. Явно нашето бебе е за късното захранване Simple Smile)) и реших да изчакам до 6-я месец и да започна с оризова каша. Досега я мъчих два пъти с морков, после тиква, ама не би  Stop получи колики и се мъчи горкото. Явно сме с по-чувствителен стомах Wink

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 08:33 от begbie

# 125
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, ВИНАГИ ЗАСМЕНИ ![/size][/color]

# 126

# 127
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО - ГОЛЕМИ МАМИ И ДЕЧИЦА !

Да сте живи, здрави, румени и засмени  newsm51

Joy   Кали извинявай трябваше да се сетя , че идеята е на препатила от разходки мама   bouquet

# 128
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 129

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА...  bouquet

# 130
Честита Баба Марта!!!!! newsm51 newsm51

# 131
Честита баба марта!
Да сте бели и червени, румени засмени!
Beqbie и pets, направо ме ободрихте тази сутрин! Този сладък надпис ще си го принтирам веднага и също няма да си лиша от удоволствието да се обадя на Общинска полиция! Живея на центъра и не може да си представите, а може и да можете, какъв ад е тук. То и аз съм шофьор, но никога не си позволявам подобно нещо!
Приятен ден и тичайте към Морската, ние още не се обаждаме на никого, защото сме много малки и докито не дава да се срещаме с хора, все още! Но слес десетина дена... Laughing Hug сме на линия!

# 132
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !!! Да сте бели и засмени  Hug

# 133
  • Откъм Варната
Премених темата и добавих нови мами, ако някой не се вижда да ми пише на лични, промених и заглавието, че не се събираше цялото

Честита баба марта и от мен  Hug Hug

# 134
Кали Joy викам ко става тука кога изписахте старата тема че и новата до половината Crazy

Общи условия

Активация на акаунт