ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 37

• 13 710
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
                    bg bg bgЧестит 3 март на всички българи!!!!

# 166
Честит празник  bouquet

# 167
  • Варна
Честит празник момичета!
Ние вече ще се ориентираме към Варна и не знаете колко ми е хубаво, че мога да видя вече апартамента, който иначе имаме от 6 декември.
преместим ли се ще се постарая почти веднага да прекараме нет и да ви намера майчета, които сте ми там наблизо Hug

# 168
  • морето и сините вълни :)
добро утро
честит празник БЪЛГАРИ Mr. Green Mr. Green

ние май нямаме белег от БЦЖ-то,трябва ли да се притеснявам newsm78 newsm78
да ви кажа чесно и аз нямам белег Mr. Green

# 169
 Румка чакаме те Hug къде е апартамента  Sunglasses

# 170
  • Варна
във Възраждане, до Кауфланд. има детска градина пред кооперацията. Те първа ще разуча квартала Grinning

# 171
Браво Hug далечко ще си ми ,но като слизаш към морската ще се виждаме Hug

# 172
Румка,обади се,че аз тука във Възраждане изкуках! LaughingВ морската ходим само с превоз за сега!

# 173
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!   bg
За мамите с никнещите зъбки:Когато на Ники му никнеха зъбите/беше отдавна/ му давах Хамомила 9 по четири пъти на ден и го облекчваше.Бях доволна.То е лайка и затова може да давате без проблеми.Ако не помогне поне няма да навреди.
И нас ни чака същото,чак не ми се мисли Mr. Green

# 174
Здравейте мадами  Grinning
Ако няма белег от БЦЖ се прави проба Манту и ако е отрицателна / не го е хванала ваксината/ се прави наново - това знам аз.
DVV защо сега DZ ? Laughing Кажи си всичкооооооооо  Joy
Ани, за какъв продавалник говорете бе newsm78 май съм изтървала пак  Blush
Янинка, и ние ще се захранваме късно, ама не заради дерматит, ами чувствителен стомах - плаче горкото  Cry, пък и таткото ни има проблеми със стомаха - значи може би сме предразположени, тъй че не се знае дали като изчакаме няма да е по-добре, както е в твоя случай......
Ох много ревем ние бееее, снощи се буди през два часа, днес не иска да спи....Айде, че пак наду гайдата

# 175
  • Варна
Христинче, ще се обадя наистина, защото ще ми е доста скучно и на мен като не познавам никого в началото. Пиши на лични къде живееш, а и може да ми дадеш телефона си, защото докато чакам за нет може да излизаме вече Hug

# 176

DVV защо сега DZ ? Laughing Кажи си всичкооооооооо  Joy

Казвам щото от сутринта само обяснявам Crazy
Преди бях Василева и това ми бяха инициалите.Преди 2,5г се омъжих и станах Златева Peace Та това е,а и от 3г съм си DVV и исках някаква промяна.А и мъжо ме беше попитал защо се пиша още Василева Joy

# 177
  • Откъм Варната
Лъжееее, не и вярвайти, почна работа в ДЗИ-то и затова така се прекръсти

# 178
 Joy разконсперираха ме  hahaha Joy

# 179
Лъжееее, не и вярвайти, почна работа в ДЗИ-то и затова така се прекръсти

smile3532

Общи условия

Активация на акаунт