ВарненкИ закичват марненички червено-бели, а децата за игри са пощурели - 37

• 13 703
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Лъжееее, не и вярвайти, почна работа в ДЗИ-то и затова така се прекръсти

smile3532

rotfImbo rotfImbo
Големи скици сте ...

# 181
  • Варна
ние отиваме в морската , който има път натам да свирка  Whistling

# 182
Опааа,здравейте и от мен. А бе я кажете за 8-ми март ще има ли някъде събиране,все пак.Свиркайте ,Калинче,ти особено,че няма много време за влизане у форума. Flutter Hug

# 183
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРЧЕТА!

Добрах се до компа най - накрая   Laughing   

Чочка ти къде се изгуби  Hug  ?
За осми март едвали ще отида някъде като жените ама дайте поне на по  едно кафе да се съберем било то и с децата  Peace  Например до кафемашината в морската   Joy   шегичка. Няма, ли заведение, където можем с дечковците да се съберем?

Утре времето го дават супер. Мисля още от 10 часа да се изнесем от нас към морската ако някой има път на там да пише  Hug

Лъжееее, не и вярвайти, почна работа в ДЗИ-то и затова така се прекръсти

Joy   Joy    Joy     така не бях се смяла отдавна.

# 184
  • морето и сините вълни :)
Петс,има заведение мила.Портокал се казва,Това е детски център  там не се пуши което ме устройва ИДЕАЛНО.събират се колички,кошници .и е идеално за среща.Но е вътре-не е външно Peace

# 185
я кажи напарви ли "калоричната Бомба " Peace
ние днеска я изплюскахме.И вече ми се лепна на гъзъ таз бомба.ама таз вечер ше паса зелена салата

Мами искам да ви питам нещо.Понеже свекито ми  имат оранжерии и гледат магданоз и разни такива.та ми донесе пресен-мога ли да лсагам на пюренцето  на синковеца и по колко магданоз и как да го слож ада го пригиотвя
ТенкЮЮЮ предварително Peace

# 186
ani-bani-къде е този портокал?? и мен ме устройва щом не се пуши!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 187
  • Откъм Варната
Портокал не е ли детски център, там май не става да отидем да си пийнем кафенце, да се видим, да полафим  newsm78

# 188
оооо Става ,става и още как Peace
Ние сме  ходили към 13 мамчета с количките.Има си заведение вътре  отделно от залата  за игра на децата Peaceи  е много файско Mr. Green

# 189
  • Откъм Варната
А колко струва в залата за игра да си пуснеш детето, защото ако дойдем Митака няма да иска да седи в количката и ще трябва да го пусна да си играе

# 190
Здравейте,момичета!
ani-bani  ,много е хубаво даже,да слагаш магданоз,просто трябва да е на ситно и поне малко да мине термична обработка,т.е. сложи го малко преди да махнеш горещото ядене от котлона(аз така правя)става и много по друго на вкус...по готино.Аз слагам и копър,на същия принцип,зимата си ги миех режех и в фризера за да имам. eat
DZ,ей гъбке,тъкмо ме разсмяха онзи ден за твоя сметка че някой ти викат :"ДВД"-дивиди плеяр Simple Smile сега като се прекръсти и ме секна   Weary newsm51.Дилянче днес с майкати ли беше ,аз бях със свекито. 
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА
ВСИЧКО НАЙ-НАЙ-НАЙ!

Последна редакция: пн, 03 мар 2008, 20:34 от LIBBRA

# 191
ами мисля че е 4 лв за час и половина.

Либра благодаря мила.Ама нали виждаш че моя син е  на 6 месеца  ..щото гледам че вие сте големички Mr. Greenзаради това  да кажа Peace

# 192
DZ,ей гъбке,тъкмо ме разсмяха онзи ден за твоя сметка че някой ти викат :"ДВД"-дивиди плеяр Simple Smile сега като се прекръсти и ме секна   Weary newsm51

Ми  newsm78 те ново измислиха Joy

с майка бях Hug

Нонке де одиш мъри Sunglasses

# 193
  • Откъм Варната
Ани зависи с какво си захранила до сега, давала ли си спанак ? Инак изчакай и като навърши 7 месеца слагай по малко като приготвяш пюренца, като го скълцаш на ситно и като се свари заедно с пюрето е идеален, също и заради желязото което съдържа

# 194
  • Варна
ооо Чочкеее как беше почивката  sun
днес Лора проспа цялата разходка и сега беснее  Tired

Общи условия

Активация на акаунт