Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява законодателството относно болничните и отпуските за кърмене?
Какво е усещането при първите движения на бебето?
Какво представлява книгата „Какво те очаква през първата година на детето“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява законодателството относно болничните и отпуските за кърмене?
Законът позволява на кърмачките да поискат платен отпуск за кърмене от своя работодател. Това важи до 8-месечна възраст на детето, но може да бъде удължено до 1 година с бележка от педиатър. Освен това болничните се вземат предвид при изчисляването на сумата за майчинство, като ако са непрекъснати до излизане в 45-дневния период преди тях, се взема за база 6-месечния период преди тях.
-
Какво е усещането при първите движения на бебето?
-
Какво представлява книгата „Какво те очаква през първата година на детето“?
Книгата „Какво те очаква през първата година на детето“ е ценен ресурс за родители, който предоставя информация за различни аспекти от живота с новородено. Той обхваща теми като възстановяване след раждане, специфични проблеми, заболявания, рецепти, гимнастика и първи покупки. Може да бъде полезен справочник за родители по време на тази важна фаза от живота на детето им.
-
Какво е мнението за използването на ултразвук по време на бременност?
-
Какво е видеозон и защо е важно да се посети?

Непременно ще се чуем да се видим
Сложих си една къса полица, която взе, че ми стана. Тумбака си оставих да върви пред мен
Разходих се приятничко на супер временце. Но най-хубавото от всичко е, че се прибрах по друг маршрут и се оказа, че от другата страна на улицата, точно зад съседната кооперация, има голяма детска градина с хубав двор! А около нея 3 градинки за майки с деца, едната от които доста читава
. И сега като го видях... ми идваше да подскоча
евала!!!
Аааа и терминът ми според него е 19.07., но то 1 ден не е голяма разлика, макар че аз си го смятах на 22.07, заради по-дългия ми цикъл, но бебо и без това когато реши, тогава ще си излезе, така че....
А вероятно най-добре ще е да не нося лещи, щом в момента не мога да ги понасям. А с очилата направо се депресирам, наистина слабо виждам с тях. Е, ще видим какво ще каже лекарката, дано и утре има часове... че каквато съм кукувица, днес забравих да се обадя и да си запазя