ЮЛСКИ БЕБЕТА'08 (24та тема)

• 12 342
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Стига да иска, човек може да си намери всичко. Най-лесно - на точното място.

Мисля че форума, както Pearl казва e е място с толкова много теми и разисквания ..Дори не се налага да питаш за проблема си, понякога, защото винаги като прочетеш няколко страници намираш идентичен въпрос на който е отговорено.. Абе мястото е супер и за клюки и за безценна информация ..Как съм живяла без това преди - на зная ... Hug
Pearl, ти недей се ядосва така ...  Hug

# 91
Къде ще се проведе този конгрес за кърменето и кога?
По принцип Родилното е приело онова там за Десетте стъпки...

# 92
на 15 и 16-ти март. Не знам къде точно. Ангажирали са някакъв комплекс извън града. Не мисля обаче, че лекциите ще имат свободен достъп Thinking

# 93
  • София
Някъде да съм споменала, че трябва да си гледаш бебето по д-р Спок  newsm78?
Някъде да съм споменала, че ти си споменала как аз трябва да си гледам бебето newsm78 Споделих мнение за Спок, точно както ти си споделила за "Близо до бебето". Проблем ли е някакъв Simple Smile
Днес нещо става Sad В която и тема да напиша нещо, колкото и неутрален коментар да е, все ще се намери някой да го приеме лично Shocked Сигурно е от внезапната жега Laughing

# 94
  • непостоянно
Добър ден и от мен Grinning

6milianka, dollyeta, Ninche, Danidan, списъчето на 1ва стр. е обновено Wink

mayakub много се радвам, че се включваш с такива добри новини Hug Само така! Heart Eyes

Danidan добре дошла и лека бременност ти желая, а на финала едно пухкаво и здраво бебе  bouquet

Искам да кажа, че и аз споделям мнението на Белинда за д-р Спок Crossing Arms Аси, ще ме прощаваш, не съм запозната с новото издание на последователите му, но съм на мнение, че разбиранията на Спок са вече доста поостарели и дори неправилни Naughty Те едно време нашите родители и баби и на Макаренко са вярвали, дето казва, че бебе и малко дете се целува само докато спи Shocked Как пък не! ooooh! Аз непрекъснато изразявам любовта си пред Йоана и й казвам , че я обичам, а когато тя дойде да се гушне в мен и ми каже "Мамо, обичам те" направо се разтичам по пода от кеффф hahaha

Искам да изкажа и аз едно мнение за секциото и кърменето ако позволите Blush Аз родих дъщеря си със секцио и прекарах нощта след раждането в реанимация. На другата сутрин ме преместиха в стая и ми докараха бебето. Кърмата ми още не беше слязла, но веднага я сложих на гърда Wink Всъщност аз имах коластра, де. Мисълта ми е, че не съм и давала шишето с АМ, въпреки, че кърмата ми слезе на третият ден май newsm78 Не съм я давала Йоана да ми я взимат и за през нощта, за да не й дават АМ, а да си й бутам само цицата Mr. Green Тъй, че секциото не пречи на успешното кърмене Wink СПОКО Sunglasses

А след секцио да не се дава детето на майката 4 дни мисля, че е практика само в Бургас Thinking

БРАВО bouquet на Плевенското АГ Hug Дано по-скоро във всички болници в България се въведат такива практики Praynig

OFF:
АСИНКААААААААААААААААА много ми е домъчняло за вас напоследък Hug Ние сега сме в Бургас за неопределен период от време. Вие няма ли да идвате насам? Много ви  Heart Eyes и   bouquet

# 95
Ивончето мога ли да те помоля и на мен да сложиш бебче със сини гащички. Писах по-напред, но явно не си го видяла. Направо ми е мъка като си помисля, че живот и здраве някой ден ще стана и аз лоша свекърва  Laughing

# 96
  • София
Ивончето, благодаря за розовата биба !  Grinning

# 97
Леле, момичета, какво ви се е случило  Grinning? Спорове за болнични, за книги, за АМ (така и не разбрах от какво е съкращение)  Wink Вярно е, че се дъвчат едни и същи неща, ама като има нови хора е така. А пък и 23 теми сме изписали. Аз вчера като се бях притеснила за БХС-то (междудругото резултатът е с нисък риск 1:10,000) търсих във форума какъв беше рисковият резултат. Бях го чела някъде преди, обаче като взех да го търся и ударих на камък...

pumichka, книгата е ето тази: http://www.helikon.bg/?act=books&do=detailed&id=37442 Голяма част от книгата е написана на принципа въпроси-отговори  Grinning

mayahub, радвам се, че бебо и ти сте добре.

ПП. Забравих да се отчета - днес видях, че имам коласта (май така се казваше) Бях  Shocked като видях. Ама е готино усещане.

hristush, добавена си към списъка за среща  Hug

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 18:22 от jollity

# 98
Ивонски, в Бургас сме около 22-ри март. Зълвата ще се сгодява, пък и трябва да подновяваме каско, граждански и т.н.
Що се отнася до "Аз имах коластра, де" Wink ще ти опъвам ушите. Никой няма кърма на първия ден Grinning При положение, че стомахчето на бебето може да поеме най-много 5-10 гр. на хранене, то няма нужда да течеш като река. Коластрата е точно за този период. Около третия ден слиза т.нар. - преходно мляко, а зрялото мляко идва чак около 5-7-мия ден след раждането.
Така че, момичета, първо чакате златната вода Wink, после млечно жълтата, а накрая синьо-бялата Hug

# 99
  • София
Софийски мами - я кажете има ли някоя от Света Троица.

# 100
jollity АМ е съкращение на Адаптирано мляко.
Преди седмица-две писах тука за едно приспособление към количката, което ми направи впечатление в Пигис Хаус. Ето тук има и картинка да го видите.
Дуци ето за това ставаше въпрос.
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4288
Ама как само са написали "За майките, които не искат да се разделят със спортния начин на живот" ха ха ха ха

# 101
Направо ми е мъка като си помисля, че живот и здраве някой ден ще стана и аз лоша свекърва  Laughing

А аз какво да кажа като ще съм свекърва на квадрат ooooh!. Направо от сега съм се притеснила как един ден снахите ми ще ме дъвчат по форумите Mr. Green.

# 102
  • София
Коколина, това, което показваш хич не мога да си го представя в реални условия из нашите улици. То ще си е цяла атракция, а да не говорим, че хич не ми се струва безопасно.

# 103
  • София
Супер е тази измишльотина,ма трябва някъде на писта да ходим,че по улиците е страшно #Crazy

# 104
Коколина, това, което показваш хич не мога да си го представя в реални условия из нашите улици. То ще си е цяла атракция, а да не говорим, че хич не ми се струва безопасно.
Ами да, те хората са го измислили това за някоя цивилизована страна с перфектно гладки алеи и тротоари. Тука си е малко офроуд, ама ми стана интересно и затова го пуснах. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт