ЮЛСКИ БЕБЕТА'08 (24та тема)

• 12 353
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
Hristush

изчистих си кутията.
Чакам отговор.
Мерси.

# 106
  • непостоянно

Shocked Е те такова животно НЕМА! ooooh! hahaha #Crazy

Аси, сигурно ще сме още тук към края на Март Wink Непременно ще се чуем да се видим Hug

# 107
Много съм хепи  balloon Сложих си една къса полица, която взе, че ми стана. Тумбака си оставих да върви пред мен preggo Разходих се приятничко на супер временце. Но най-хубавото от всичко е, че се прибрах по друг маршрут и се оказа, че от другата страна на улицата, точно зад съседната кооперация, има голяма детска градина с хубав двор! А около нея 3 градинки за майки с деца, едната от които доста читава  261uu

Живеем тук от 3 месеца и доста пообиколих да видя къде какво има, но това съм го пропуснала по някаква дива случайност и се чудех къде ще се моткам като родя 1swing. И сега като го видях... ми идваше да подскоча  newsm44

# 108
Здравейте момичета  Hug
Бързам да ви се похваля и после отивам да ви чета
ЗАЩИТИХ СИ ДИСЕРТАЦИЯТА     
Черпя ви виртуално, много съм щастлива

# 109
Честито Aelia!!! Пожелавам ти още много успехи!!!

Ивончето благодаря за синия бебок!!!

# 110
  • Бургас
Браво!!!!!! Още много изпълнени цели ти пожелавам и все така безпроблемно да си ги постигаш....и естествено лека и безпроблемна бременност Simple Smile    Hug

Ивон4е   bouquet евала!!!

гледахте ли това???? Попиках се да се хиля....   Joy

http://www.clip4e.com/play_gospodari_na_efira_zritel_psuva_m_cvetkov.htm

# 111
maimunka от къде го изкопа това направо здраво раздрусах бебчо Joy

# 112
Тук за първи път чувам нещо хубаво за Плевен и раждането там.Единствено тези ,които си плащат за раждането могат да се похвалят с внимание от страна на екипа,на който са платили.Аз също ще раждам с избран от мен екип,но не всеки има тази възможност и наистина не мисля че само тези които си плащат трябва да имат нужното внимание.Наистина доста лоши неща чух за нашата " Втора клинична база" и отношението там.Жалко е.

# 113
Моля да ми сложите и на мен един розов биберон stork-girl Simple Smile. Не е 100%сигурно още, защото бебо се оказа много срамежлив и не искаше да се покаже съвсем докрая, като скръсти краката и не, та не, чак и ръката си сложи отпред по едно време  Laughing. Но Балев каза накрая 80 % момиче, така че засега тати е много щастлив  newsm44. Имаче всичко ни е наред и съм вече много по-спокойна.  Peace Аааа и терминът ми според него е 19.07., но то 1 ден не е голяма разлика, макар че аз си го смятах на 22.07, заради по-дългия ми цикъл, но бебо и без това когато реши, тогава ще си излезе, така че....
Aelia, честито и още много успехи в бъдеще!
Лека вечер на всички ви желая.

# 114
Аелиа честита защита на десертацията. От къде я намери тази божествена торта??
страхотия!!!!
Днес купих на неродения бебок бебешка шапчица и буйки. Pearl и моята шапка прилича май на тази, която ти си купи. Не знам дали ще му я слагам, но много се радвам на първите покупки.
Как да я кача в снимка.бг, че да мога да ви ги покажа
http://www.snimka.bg/album.php?edit_photo&photo_id=5252539
Ето така ми излиза линка ама май не се получава така???!?!? Защо така  Confused
Ивончето, това вие ли сте на аватара???? Ех че мила картинка!! И аз си мислих тати да ни снима така тримата  Laughing

Последна редакция: чт, 28 фев 2008, 09:57 от Kokolin@

# 115
  • София
Здравейте! Отдавна не съм писала. Радвам се, че продължават да се появяват нови бъдещи мами!  Hug
Аелиа, честито!   bouquet
На мен нещо ми се втвърди корема днес. Сутринта и после следобед. Тревожно ли е  newsm78

# 116
Момичета, какво ви става незнам  Shocked !!??

Pearl аз си мислех, че форумът е за всички, за да може всеки да споделя това, което го вълнува и в момента в който го вълнува, а ако има някой, който иска да помогне да го направи, като отговори. Просто незнам какъв е проблемът - преди няколко теми и за ФМ и БХС-то имаше такива изказвания. Ами... в крайна сметка на няки мами терминът е в началото на друг в края и затова някои преминават по рано през тези неща, а други по-късно! И на мене не всички теми ми допадат, но в Отчетни юли сме 137 и не може на всички да ни харесва всичко!
И още нещо Pearl - не всички мами са в болнични - повечето работят и нямат време да четат, като теб и мен!!!

Извинявам се, но малко повече толерантност ми се струва, че няма да е излишна Hug

От много философстване забравих да кажа, че изместването на термина с един ден често се дължи на това, че не всички доктори вземат впредвид, че тази година е високосна. А и не само докторите, а и калкулаторите!

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 21:18 от Katinche

# 117
Честито, Аелиа  Grinning   bouquet

Все забравям да ви питам - преди носех лещи и нямах никакви проблеми. От както съм бременна нещо не ми понасят - с лещите не виждам  ясно и към края на деня получавам адско главоболие. Някои от мамите с очелки имат ли съвет?

# 118
Все забравям да ви питам - преди носех лещи и нямах никакви проблеми. От както съм бременна нещо не ми понасят - с лещите не виждам ясно и към края на деня получавам адско главоболие. Някои от мамите с очелки имат ли съвет?
Аз нося очила и нямам голям опит с лещи. Но, сестра ми носи предимно лещи и от нея знам, че по време на бременността, особено в последните месеци роговицата на окото повече  се изсушава и не било добре да се носят до края. Тя има висок диоптър около 6 и тогава носеше очила. Говори с офталмолог за всеки случай.

# 119
  • София
Все забравям да ви питам - преди носех лещи и нямах никакви проблеми. От както съм бременна нещо не ми понасят - с лещите не виждам  ясно и към края на деня получавам адско главоболие. Някои от мамите с очелки имат ли съвет?

Jollity, и аз съм с подобен проблем: от около 6 години нося контактни лещи и досега не бях имала абсолютно никакъв проблем с поносимостта. Обаче в края на декември започнаха да ми се възпаляват очите. Отидох на офталмолог, изписа ми капки и мехлем за 10 дена (и да нося само очила, докато се лекувам). Е, добре - минаха, но само 3 седмици по-късно пак започнаха проблеми. Мислех тъкмо утре сутрин да ходя пак и да видим какво става и защо.
Най-вече ме притеснява това, че поради особености в очите няма как да ми изпишат очила, с които да виждам така, както виждам с лещите  Cry А вероятно най-добре ще е да не нося лещи, щом в момента не мога да ги понасям. А с очилата направо се депресирам, наистина слабо виждам с тях. Е, ще видим какво ще каже лекарката, дано и утре има часове... че каквато съм кукувица, днес забравих да се обадя и да си запазя  Laughing
Добре дошла на Danidan  Hug и честито на Aelia!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт