ЮЛСКИ БЕБЕТА'08 (24та тема)

• 12 202
  • 281
  •   1
Отговори
# 240
И аз така .... до сега винаги съм се ограничавала и съм яла само полезни храни  Simple Smile Обаче докато съм бременна и кърмя няма да се лиша от нищо, което ми се яде  Laughing че после глад и инат за да вляза във форма  Twisted Evil сега поне мога да си позволя да съм ДЕБЕЛА

# 241
  • София
Леле, мамчета както сте го подкарали ... скоро ще огладнея доста, Агата с тази салатка, а Белинда с хлебче, което звучи много вкусно ...
Май ще ви каня на гости да готвите. Че аз меся, ама не се справям прекрасно с тази задачка. Хайде салатата и аз мога да направя.  Mr. Green
Относно лютото, яде ми се ... похапвам си , но после като отида до тоалетната и ми е едно некомфортно ... .  Crazy  #Crazy

# 242
Боаронските бози действат понякога. В най-добрия случай, не действат.

Това беше крилата фраза, много ме разсмя  Joy   bouquet

Аз вече го докарвам на баритон гласа, до довечера ще съм готова за Мюзик айдъл  hahaha

Да - по-добрия вариант е да не ти подейства, от колкото да си в това ,,понякога,, в което ще се чудиш какво точно става и защо не става, така както пише на бележката Wink

# 243
Да - по-добрия вариант е да не ти подейства, от колкото да си в това ,,понякога,, в което ще се чудиш какво точно става и защо не става, така както пише на бележката Wink

Разбрах те точно. Но ме изкефи начина, по който го каза  Laughing

Да ви се невидят и тараторите... Направих си една голяма купа за всеки случай  Laughing

# 244
  • София
Здравейте момичета ,
привет на новодошлите мами
Нямам никакво времв в работата да пиша , но си отделям малко време за четене:)
искам да споделя , че моят сън е станал супер дълбок , будя се...., но заспивам веднага , просто се радвам на здрав сън , заедно с бебчо .
Снимките на бебчетата ви са страхотни , надявам се на 20.03 ФМ всичко да е наред , доста далече е още .
Започнала съм усилено да ходя пеша , надявам се да има ефект
Приятен и усмихнах ден  Hug

# 245
Ама моля ви.... То вярно, че дойде време за обяд, ама  тез салати и таратори!.. Някои сме на работа все пак.  Grinning Аз пак да питам, ако може. Аз повечето работи съм ги измислила, уж, за бебето, но това с количката не ми е много ясно. Трябва ли ни зя лятно бебе задължително зимен кош, или кош за новородено, както се казва? И къде в София мога да видя на живо колички Jane? Благодаря предварително!

# 246
  • София
bambola78, къде ходиш на ФМ? И аз съм тогава на фетална при всеобщия любимец д-р Марков.
Голям апетит ми се отвори с тези вкусотийки, и порядъчно си хапнах.

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 12:53 от rita_zita

# 247
  • София
bambola78, къде ходиш на ФМ? И аз съм тогава на фетална при всеобщия любимец д-р Марков.
Голям апетит ми се отвори с тези вкусотийки, и порядъчно си хапнах.

Здрасти Рита, и аз съм при Марков , 1740ч ми е часът.Ти кога си , може да се видим .На мен ще ми бъде първа фетална и много се валнувам ,нямам търпение

# 248
  • София
вълнувам Simple Smile , извинете ме за правописа  Laughing
Аз хапнах вече , така че темата с хапването не ме притеснява  bouquet

# 249
Да де, ама не ми се яде пълнозърнест Mr. Green Бял, пухкав, даже по възможност домашно месен, приготвен от мен самата, с всякакви допълнителни джаджи като масълце, сиренце, жълтъче Laughing Не си поплювам Crazy Ще стана един чаровен слон  261uu, та после масата на целутрона не може да ме побере hahaha

Eeeх, и при мен се мъдрят цели два бели прекрасни калорични вредни бели хляба  Grinning Аз правя така - редувам през седмица. Поне намалявам количеството на белия хляб наполовина. Но който обича салата, знае, че салата с черен хляб е кощунство  Mr. Green

Абе, какво ми стана днес ooooh! Не мога да спра да ям. И хич не се чувствам чаровна дебела, ами съм направо слон   261uu

# 250
Забравих да се оплача, снощи щях да умра от киселини плюс подута сливица, която боли.Като легна в хоризонтално положение, едни киселини тръгват, и люти, и пари, много гадно, и ми се доповръща. Бягам да повръщам, те слизат надолу и нищо не става. Досега такова нещо не бях изпитвала. Четох по нощите във форума, пих сода бикарбонат, ядох паста за зъби, ленено семе, и накрая заспах в полу седнало положение. Не разбрах от какво се появиха и днес ме е страх да хапна.
Веси, аз 2 от трите почивни дни май ще съм на Камен бряг, та ще се обадя допълнително да кажа кой ден ще съм на линия като разбера.

# 251
  • София
Здрасти Рита, и аз съм при Марков , 1740ч ми е часът.Ти кога си , може да се видим .На мен ще ми бъде първа фетална и много се валнувам ,нямам търпение

А, аз от 15:40 .  Sad
А киселини имах в началото, за щастие сега не са се появили но определено са адски неприятни и не знам с какво да потушавам бурята ако се появят.

# 252
Газирана вода и Талцид (таблетки за дъвчене против киселини), ме оправят при пожар.

# 253
  • София
Газирана вода и Талцид (таблетки за дъвчене против киселини), ме оправят при пожар.

Талцид-а, е подходящ за бременни значи? Ще се запася за всеки случай.

# 254
Да, не вреди.

Общи условия

Активация на акаунт