Веселбата продължава-МАРТЕНЧЕТО ни на 2 годинки става!!!

• 12 577
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
Mila, Б ми се вижда огромен!
Напреднали сте с чоуеците, Кайо само ги рисува с очи. Букви се опитва да пише. и балони и коли. Много започна да бърбори.
ама да ви кажа малко ревнувам... вас ви четат разни хора, а към мен никой не проявява интерес Sad

# 286
Калино моме, аз те чета  Joy Joy Joy и зорко те наблюдавам  Mr. Green.

# 287
Калино моме, аз те чета  Joy Joy Joy и зорко те наблюдавам  Mr. Green.

теб те знам бе жена! не си в таргет групата обаче  smile3534
няма да ме откажеш от писането  newsm65
gydi

# 288
=

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 15:06 от Ger4o

# 289
гер4о, моля те изчисти си пощата

# 290
Стана...нищо не стана...имаме още два дни срок и тъй като никой нищо не ражда като идеи вече, най-вероятно ще е някое от старите и вече отхвърлени. Леко ми е все тая , толкова се уморих от тази история  Tired

Кали, ти откъде знаеш, че никой не се интересува от твоите писания  Laughingти да не мислиш, че ще ти кажат, жив късмет си е да изловиш тоя дето те чете  Laughing

# 291
Честит рожден ден на Вики и Ники! Нека растат живи и здрави, много щастливи, обичани, усмихнати и весели!

Честит имен ден на всички малки и големи Галки! да са живи и здрави! Ели, специални целувки на талантливото Галче!

Добре де, и аз си мисля, че няма как някой да ме чете, щото кой знае, че участвам във форума newsm78 ама понякога наистина стават неприятни изненади, дано тези които ви следят да престанат.

Мила, да и аз забелязвам,ч е с възрастта вече започват по-смилени рисунки. Писи рисува много сполучливо овала на лицето и след това се опитва да сложи очи, нос, вежди и уста, ама виж тях вече доста трудно ги докарва, но важното е , че местоположението се спазва, все някога ще успеят Laughing
На мен Б не ми се вижда отслабнал, а по-скоро пораснал! но ти най-добре знаеш каква е линията му  Grinning Този вирус изпи силите и на Писи и като въобще нищо не яде, имам чувството , че изведнъж се стопи. Но си мисля, че идва лято, много разходки и игри, оттам надявам се и по-голям апетит и ще наваксат

Ние нашата торта още я мъчиме  Joy на мен въобще не ми се яде сладко и само раздавам наляво надясно и пак има, и аз се бях уляла с размера Joy

Зоуи, дано е нещо дребно ,явно имунитета на Дани съвсем е спаднал, миличкия, стискам палци да се оправяте!

Накой има ли вести около Нели, много я мисля...

# 292
  • София
Привет,милички! Hug

Честито на вчерашните ни рожденници-Илин,Данаил,Анастасия,Миряна,Ангел и Мартин!
Честит Рожден Ден на Вики и Ники!Много здраве,щастие и безгрижно детство на всички!

Разкошни са всички снимки,с голямо удоволствие разгледах всички! Hug

Сега излизаме,по-късно ще пиша по темите Simple Smile

Заповядайте в новата тема Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=274507.new#new

Общи условия

Активация на акаунт