Веселбата продължава-МАРТЕНЧЕТО ни на 2 годинки става!!!

• 12 580
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
  Честит празник,милички!!!Бъдете много щастливо обичани!!! Heart Eyes

ЧРД на днешните рожденници!Много здраве и късмет! Tada baloni

Аз цяла сутрин се занимавам с глупости,покрай тези огледи... Whistling
Обаче сега се захващам със себе си  Simple Smile да се оправям за довечера. Wink

Пускайте снимки от партитата на Бобата Heart Eyes и Алекс Heart Eyes!

Днес получих снимки на малките племенници Heart Eyes толкова са милички,как бързо лети времето само  Rolling Eyes не съм ги виждала от две години,а са се променили толкова много! HugТо аз направо нямаше да ги позная,като се видим. Simple Smile

Мики Hug страхотен е Алекс Hug нещо и на мен не ми се отваря клипчето,обаче  newsm78    

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 11:19 от Jessy I

# 241
  • София, център
Честит Рожден ден мили дечица, да сте живи и здрави, много щастливи, весели игри и сбъднати мечти...!!!

Майчета честит 8ми март, да Ви е хубав, слънчев, щастлив  и пълноценен деня!!!
Flowers Bouquet

Целувки

# 242
Благодаря на всички за пожеланията Hug
Честит празник на всички мамчета. Бъдете много обичани майки и жени   bouquet

Мойте рожденници спят здраво и събират сили за довечера. Mr. Green

# 243
Зори, ето и моите снимки от на Анна-Мария рождения ден
http://saramia.multiply.com/photos/album/12/Anna_Maria_Birthday

# 244
Извинявам се за закъснението
4естит рожден ден на Боби,Алекс,Кайо,Криси,Гого,Рои и Ангел,много здраве и усмихнато детство
Специални поздрави за Мила,Калина и Мики smile3525 newsm51
4естит рожден ден Краси,да си много желана и оби4ана съпруга и прекрасна майка
4естит осми март на вси4ки останали
4естит рожден ден на днешните рожденници
Калина аз да ти кажа Дани досега 2 пъти ми се е връщал ухапан до кръв и два пъти изподран по лицето,даже има още белези от последния път и педиатърката каза,4е може да си останат белези завинаги.И всеки път се сбива Дани с едно и също мом4енце,просто и двете са много палави и големи инати,ина4е са приятел4ета.В същото време знам,4е Дани налита много на бой и несмея нищо да кажа.Аз да ти кажа покрай притесненията с Дани оставих  у4енето,просто се изисква голяма концентрация и свободно време,а аз ги нямам.Ина4е сега работя само 4етвъртък и петък и умишлено не търся друго,понеже няма кой да гледа Дани,а като съм на работа ходи с баща си в неговата работа,ама от другата седмица мисля да го пускам пак за по два дни на ясла.
Аз да ви кажа още първият ден свекърва ми успя да ме ядоса Rolling EyesХодихме до магазина в4ера,който е на 5 минути от вкъщи и още с излизането бутна колата,после докато и обяснявам да кара по внимателно,4е все пак дете има в колата и нашата решава да мине на 4ервено Shocked и се навря под някакъв камион,добре 4е 4овекът имаше бързи реакции и наби спира4ките ooooh!После пък в магазина аз докато си избирах боя за коса и тя беше с Дани и по едно време ми се връща сама,питам я къде е Дани и тая ми вика"ами незнам не е ли с теб?" smile3511 и това в огромен супермаркет,направо отка4их,спря ми сърцето за миг,хукнах да го търся,оказа се,4е мъжът ми и той се появил отнякъде и Дани го видял и отишъл при него Rolling EyesХубавото е,4е излязохме снощи на ве4еря и кино,гледахме Jumper,хареса ми,препоръ4вам го PeaceАми това е засега от нас,доскоро.

# 245
Честит рожден ден на Боби,Алекс,Кайо,Криси,Гого,Рои и Ангел,много здраве щастие и усмивки!
Чести 8ми Март на най-милите майки на света! newsm51

# 246
Мила, Катето М и други, които се интересуваха от ЧДГ в районите около бул.България , Бояна, Драгалевци, пуснах постинг тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=161160.new#new

# 247
Безмерна много съжалявам,4е Писи е болна за рожденият си ден,стискам палци бързо да оздравява PraynigАз незнам защо,ама си мисля,4е пак ще си имаш мартенско беб4е Heart EyesА ти защо ще си секцио?

# 248
  • София
Честит Рожден ден C-mira!!!Желая ти много здраве,щастие и любов!!!

Честито и на днешните малки рожденници-Кико,Йордан,Любомира,Ралица,Станислава,Вики и Лъчо!!!Да са здрави и винаги усмихнати!

Честит 8-ми март,момичета!

Hug  bouquet

Дани,дано се позакрепи Писи и все пак да си отпразнувате рожденния ден Praynig Hug

Милички,айде да измисляме дата за общия РД на малките и да запазваме клубчето,а?Първите събота и неделя от април са 5 и 6.04.За клубчето...,във Фъни ще го правим нали?Там е малко помещението за родители,но ние ще стоим и вътре при децата така,че мисля,че няма да е проблем,ще се съберем.Хайде да решаваме и Дейзи да запази дата Hug

Хубава вечер на всички! Hug

# 249
Б преди малко заспа
Качих част от снимките,нямам сили за всичките при скоростта на снимка бг а имам още много-утре пак
Паролата е 4rdb
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225943
Сега бягам да вечерям-от рождения ден остана много торта(взех максималния размер, не знаейки колко точно дечица ще дойдат)и сега само аз я ям и шишкавея Embarassed

За общото парти ,каквото решите вие,аз съм съгласна Hug
А майките ще се маскираме ли Wink

# 250
Честито на днешните рожденици! Честито и на c-mira! бъдете живи и здрави и много, много щастливи!

милички, благодаря ви за съчувствието, за съжаление вчера Т на Писи се дигна до 39.8 (за първи път досега), после се борихме цяла нощ да спадне до 38, накрая наобяд стана дори 37.5 закратко, което ми даде надежда, но после отново започна да качва и от следобеда пак е 39.8, аз не издържах повече и й дадох антибиотика, дано да подейства, а и според педи почти три дни с тази висока Т не е добре. Писи иска непрекъснато да съм до нея  и да я гушкам , не ме питайте с корема какви ли не пози измислям, ама няма как. Пожелавам ви да сте здрави, явно пак има гаден вирус  Cry

Зоуи, секцио ще съм, защото с Писи ми се наложи по спешност в последния момент и сега лекарите явно искат да се застраховат, защото са минали само 2 години и според тях е рисковано по естествен път. Аз четох на различни места, че се дават различен брой години, след които може и по нормалния, ама да ти кажа не държа да имам пак контракции  Simple Smile Не знам дали ви писах, но последно си избрах 02.04 за дата, ама да видим, Зоуи, може и да се окажеш права  Grinning

наистина е време да решим къде , кога и как ще е партито за общия рожден ден, че не остана време.  Аз нямам претенции, така че каквото реши мнозинството.

Не успях сега да разгледам снимките, надявам се утре на по-спокойно, дай Боже

# 251
Честит Рожден Ден на Данаил,двете момченца на Милена Кънева,Анастасия,Миряна,Ангел,Илин и Мартин
Да са живи и здрави и големи да пораснат Hug Hug Hug

Дани Heart Eyes миличка,това ми прилича на вируса,който изкара Б newsm78Педито погледна ли и гърлото на Писи-на Б от гърлото почна след температурата кашлицата,но аз не се заразих и се моля и ти да не се заразиш Praynig

Ще се обличаме за парка,докато още няма хора да се поразходим,че днес е Неделя и сигурно пак ще е лудница Crazy

# 252
Честито на днешните рожденници!
мами, въпросче... Какво правите с подаръците от рождения ден. аз ги дадах накуп и сега е решил, че всеки ден ще има и е някаква война. Нон стоп ме тормози да давам още коли
Безмерна, дано не се разболееш

# 253
Честито на всички рожденници от вчера и днес  Hug

Аз чакам моето домашно "природнаселение" да се събуди, да го назакуся и да го пратя към свеки. Вчера вечерта ходихме на пазар във Фантастико както обикновено. Натоварила съм детето на количката, а тя самата пълна с връх. Спирам се пред един щанд с нещо си и младежът зад мен така се вбеси, че демонстрира как засилва количката към мен, за да ме удари и я спря в последната секунда. Издаде и характерен блъскащ се звук. Посланието беше ясно - издразнил се, че съм спряла пред него. Усетих как ме залива вряла вълна, изгледах го с най-отровния си поглед и го питах има ли проблем. Той явно не очакваше и ме подмина мирно и тихо с навирен нос. Цяла вечер обаче се тресох от нерви. После пък отидохме във Фъни, там беше фул с деца. Едно бебе на около  гоодина и два - три месеца току що беше захапало едно друго детенце за бузката толкова силно, че от зъбите му станаха сини следи. Рени и Наско бяха примрели от притеснение. После пък имаше едно момченце, доста буйно. Алис се заиграла кротко с едни тигани и уж готви, той я разблъска и й ги взе, тя се опитва да го избута, ма нали е категория перо и той е по-силен. Че като ревна, трябваше да я приберем вкъщи барабар с тиганите. Днес ще ги връщаме, ама незнам как, че даже спа с тях нощес. Виждам колко тотално неготова е за отношенията в една детска градина, а пък на мен агресията и детска и от възрастни ми дойде много за една вечер.

Дани, дано Писи скоро се подобри, температуропонищаващите не й ли действат...няма по-гадно нещо от темпретаурата значи  SadМного прегръдки, дано не се разболееш Praynig

Зоуи, според мен не го пускай Дани на градина, дори и за 2 дена седмично. Дай му възможност да укрепне.

# 254
Честито на всички днешни рожденници! Да да живи и здрави!
Ние тази нощ пак неспахме, какво става, незнам, но е адски кисела тия дни и не иска да заспива сама, зъб ли ще расте, само ме вика и се гуши в мен! Оплаках се, а сега искам да ви пожелая лек ден и тъй като днес е прошка, дано простим на хората, покрай нас и те ни простят грешките и да бъдем по-добри!

Общи условия

Активация на акаунт