Веселбата продължава-МАРТЕНЧЕТО ни на 2 годинки става!!!

• 12 585
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Честит Рожден Ден на Криси, Бобчо, Алекс, Кайо, Георги и Рой!  bouquet
Честито и на Иван и на другите рожденици, които не съм поздравила!  bouquet
Мила, я не се впрягай. И моята баба ми ги говори едни от време на време... И точно на празници, като ми се обади да ми честити и между другото ми ги наговаря едни... ooooh! И аз ревах така на един имен ден на мъжа ми, ама вече въобще не и се връзвам. Naughty Има хора, които са супер мелодраматични и се чудят само от какво да се оплакват и какво да изкоментират. Толкова ми е ясна ситуацията, че си нямаш идея. Tired Просто не и обръщай внимание. Да говори, каквото иска. Crossing Arms  Днес е празник за теб и за детето ти и само това има значение. Hug
Кали, направо настръхнах. Shocked Това е отвратително, просто нямам думи. #2gunfire
Мики, много е сладък Алекс. Heart Eyes Преско показва на двете ръце по едно пръстче още преди да навърши две. Така минаваше и за една годинка, и за две. Mr. Green
Ноктите и при на са драма в повечето случаи, ама се оправяме. Crazy

# 226
Честит рожден ден на Криси, Боби, Алекс, Кайо, Рой и Георгиnewsm59
Бъдете здрави, весели, щастливи!
Хубав празник и на семействата им!  bouquet  bouquet  bouquet
Мики, страхотен сладур е Алекс и много готино показва възрастта си Heart Eyes Катето пък ме кара аз да й помогна да си нагласи пръстчетата Laughing
Мила, ти познаваш и баба си и баща си добре. Предполагам знаеш, че бабите обичат да създават напрежение понякога, особено, когато започват да минават по-встрани от центъра на събитията. Hug
Кали, ужасно неприятен "инцидент" Hug. Персонала от градината заслужава да се изяснят нещата, довели до червенините на Кайо #Cussing out Добре, че Кайо е мъжко момче Hug
Хубав ден!

# 227
Само искам да кажа, че съм ДесиМ. Смених си всички детайли в профила!

Heart Eyes

# 228
  • Sofia
 newsm59Честит рожден ден на всички рожденици през последните дни, които пропуснахме. Честито и на днешните дами и разбойници. newsm59
Да са живи и здрави и мноооооооооого, мнооооооооооооооого усмихнати!

# 229
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ, АЛЕКС, БОБЧО, КАЙО, РОЙ И ГЕОРГИ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА РАДВАТ МНОГО МАМА И ТАТИ, ДА РАСТАТ ВЕСЕЛИ , ЩАСТЛИВИ И ЗАСМЯНИ!

Весело изкарване на празника!

Ние за съжаление няма да празнуваме утре рождения ден на Писи, защото се разболя и днес е с 39.1 , много ми е мъчно, ама живот и здраве може да го отпразунваме другата седмица. Най-тъпото е, че сега имаме у нас една огромна торта и май това ще ядем следващите дни. Моля се да не стигаме до антибиотик и да се пребори сама с вируса.

Мила,  Hug , съжалявам, но няма да успеем да дойдем днес въпреки желанието. Не се разстройвай заради такива роднински истории точно днес, а и не разбирам въпроса само заради фамилията на баща ти ли е или има друг намек?

Кали, направо съм потресена, според мен си търси правата и поне извади медицинско на детето. Случаят не трябва да остава потулен, независимо, че нямаш преки доказателства. Когато го взема те разказаха ли ти как "се е сбил" или чак когато ги търси след два часа успяха да скалъпят тази версия? Не е ли редно ако е имало такова нещо да кажат на родителите като си взимат децата ?

Мики, Heart Eyes, браво на сладкия Алекс!  Писи показва по едно пръстче на всяка ръка като Преско  Grinning и ги доближава да станат "де"

много целувки на всички и се пазете!

# 230
Май и ние ще отпаднем от партито на Бобчо  Rolling Eyes Юджи преди малко заспа,слетобедния си сън  ooooh! неможа да си легне по рано от няколко дни го прави този номер Confused Все пак ако се събуди по рано може и да успеем  Rolling Eyes

Дани Hugвече до 39 ли качи Т  Sad много неприятно,дано я свали бързо милото Писи! Praynig Hug

# 231
  • София
 Честит Рожден Ден на Криси,Боби,Алекс,Кайо,Георги и Рой!!!
И на всички които не съм поздравила Hug Hug Hug

# 232
Ketito, не казваш как си!  Heart Eyes

# 233
Добро утро  Hug
 Честит Рожден Ден на Кристиян, Йордан, Виктория и Лъчезар   bouquet Hug с пожелание за усмихнато ,безгрижно и щастливо детство

Отново искам да благодаря на всички за милите поздрави Heart Eyes
Ние вчера изкарахме много добре обаче съм скапана  Tired а едва сега започваме  Mr. Greenс празненствата .
пускам малко снимки от детската градина, последните 2 са от вкъщи и клипчето е от градината  Grinning

http://bmsa4.multiply.com/video/item/6
http://bmsa4.multiply.com/photos/album/4#1

# 234
Честито на днешните рожденници!
честит 8 март, мами!
Мики, за клипчето иска парола

Последна редакция: сб, 08 мар 2008, 09:32 от Ger4o

# 235
Искам да честитим рожденните дни на Мария и София, Йордан ,Рой,Криси и Бобчо И Иван. Мили деца, растете здрави и много обичани.Момичета на вас пожелавам ськпоценни дни с прекрасните Ви дечица.

Ох,щях да забравя и честит 8 март. Да се налудувате.

аз изобщо нямам настроение за празник. Мартин от сутринта ми кьса нервите. От 2 дни единствените думи, които повтрая са искам и неискам. И тая моята сесия край нямааааааааа. В понеделник сьм на изпит,в петьк пак. Трябваше да мина мин седмица,ама лепхаме някакьв вирус сьс поврьщане и разтройство. Детето е добре,ама аз още не мога да се оправя.

Целувки на всички и весел празник

# 236
Честит празник мили МАМИ ! Бъдете най-обичаните майки и жени на света ! newsm51
Честит празник и на днешните рожденници ! Растете много здрави и усмихнати деца ! newsm59

# 237
Честит 8ми Март,момичета!
Честит рожден ден на вчерашните рожденици (които пропуснах) Криси, Бобчо, Алекс, Кайо, Георги и Рой!
Честито и на днешните рожденици! newsm67
Много усмивки и здраве!
Брей колко е хубав този месец с толкова рождени дни Simple Smile

# 238
Честит 8 март, мили дами! Вие сте стихии-не забравяйте това, светът има нужда от вашата топлина и от усмивката ви на жена! Весело изкарване   bouquet!
Честит Рожден Ден на всички, празнуващи днес!

Лек и успешен ден

# 239
Честит Рожден Ден Краси(c-mira)
Много щастие да ти дарява Емката-целуваме ви

Честит Рожден Ден на Кики(досега бяхме заедно Heart Eyesи лично му поднесохме обичта си)Йордан,Любомира,Ралица,Станислава,Виктория и Лъчезар
Безгрижно и щастливо детство Heart Eyes

Честит 8ми март мили майчици Hug

Мики  Heart Eyesиска парола а на снимките Алекс е страхотен сладур  bouquet

Нелче  Heart Eyesкак си скъпа

Дани  Heart Eyesстискам палци бързо да оздравявате и ти се пази да не се заразиш Praynig

Ние вчера изкарахме страхотно с много сладки гости и от мартенчетата и други приятели-беше супер,много мерси на всички,които дойдоха Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesПадна страшна игра HugСнимки ще кача по късно  Hug
Б се изплаши от клоуна,но другите дечица му се радваха.
Днес спа малко по до късно и отидохме от 11 на Кики на рождения ден ,където също падна страхотна игра и едвам го прибрах змея и сега спи яко Laughingаз обаче съм гроги още от вчера и си сложих един колан да ми държи кръста(тип космодиск-бабиш съм вече  Confused)

Целувки на всички и хубав празник Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт