Веселбата продължава-МАРТЕНЧЕТО ни на 2 годинки става!!!

• 12 587
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Честит Рожден Ден на Боби, Алекс, Криси, Кайо, Георги и Рой! Да са живи и здрави и много щастливи!   bouquet
Мики градината, за която говориш " Звънче " наистина е супер, но има 3 свободни места, нашата молба е 83... Миналата година с 1000000 връзки тъкмо да го запиша там есента и той ми врътна един номер, че почна да куца 1 месец  Crazy та докато обколих всички светила в София да ме уверят, че нищо му няма се отказах да го пращам и сега ми е неудобно пак да търся същите хора...
Калинче, извади му медицинско, не оставяй нещата така  Naughty

# 211
  • София
Честит Рожден ден на Бобчо, Алекс, Криси, Кайо, Гоги и Рой  Heart Eyes Heart Eyes Да са много здрави, много усмихнати, много щастливи Heart Eyes Честит празник, мили майчета  Hug

Герчо, честит Рожден ден и на Иван, на патерици   Heart Eyes  да е много много здрав и много щастлив Simple Smile А ти оздравяваш ли вече?

Кали, сигурна ли си че децата са се сбили и са си причинили тези одрасквания? Не знам, но ми звучи сериозно - Ема също ходи на ясла, държавна, връщала се е веднъж съвсем леко одраскана, но се е била доста повече пъти, без такива наранявания. Лелите са направо за бой  #Cussing out Не оставяй нещата така  Hug

Miki, страшен е Алекс Simple Smile И Ема се опитва да покаже на колко години е, но хич не успява. Още повече че тя изведнъж започна да казва че е на  3 годинки  Joy

Зоуи  Hug Много ми е мъчно за вас с Дани - дано бързо се оправя душичката, че много ви се насъбра Hug

Хубав ден на всички от мен

# 212
благодаря за пожеланията Simple Smile

Дейзи, мога да мина да взема Али и да я заведем на рождения ден на Б.
 днес не съм на работа заради рождения ден, ще си правим каквото си искаме с К. (само дето трябва да ходим пак на лекар заради петнаТА). В тази ясла повече никога няма да го заведа, разбира се. при нас така или иначе за седмица -2-3 все успяваме да си нагласим програмите, така че някой от нас да го гледа.
според мен не го е било дете. това е стискано за врата.
ако се е сбил с дете, няма да се притесня. мъж е, трябва да се научи и да се бие. баща му ме успокои, че той като бил в детската ударил едно момиче така, че изпаднало в безсъзнание.... ужас

зои, а дани сега как го гледате?ти нали си на работа, на училище ходеше? как се справяш? все ми иде да ви поздравя днес за рожден ден, нали е в един отбор кайо и алекс

(мики.. на Кайо му казваме Кало много често, не си объркала нищо)

# 213
Ееее, Кате жалко ,спомням си аз когато се беше ошашкала за Мишето ама добре ,че му нямаше нищона детето пък за мястото в градината -здраве да е /второто там ще го запишеш  Wink/ Предполагах аз ,че наплива ще е голям ама нали ми е много далече та така и не си запазих контактите със персонала там ,но просто това е градина за пример най вече с отношението на учителките -децата просто ги обожаваха .Все се чудя толкова ли е трудно навсякъде да е така ? Едно човешко отношение и внимание е достатъчно за да може ,човек да намери подхода и да изгради едни нормални условия за живот и на себе си и на децата.Чудя се защо хора които ще допуснат деца да се збият или те самите ще им посягат или няма да им дават вода /за да не се напишкват/ или един куп други такива простотоий , въобще се захващат да работят тази работа /да е добре платена разбирам ама то и това не е/ Ох незнам ама според мен поне за учители и мед. персонал трябва да има сериозен подбор преди да бъдат назначени и разбира се по голям стимул за да тръгне тази държава в по добра посока .

# 214
Честит рожден ден на Криси, Боби, Алекс, Рой, Кайо и Георги   Hug

Кали ужас, вече и в частните ясли неможе да разчиташ да ти гледат детето добре.
Мики браво на рожденика  Hug Благо миналата година беше решил че е на 3, сега е на две, ама показве с двете ръце по един пръст  Laughing
Ноктите на ръцете ги режеме лесно, а на краката голям рев пада.
Някой знае ли какво става с Кетито, не се е включвала скоро, дано всичко е наред.

Лек ден

# 215
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБЧО, АЛЕКС, КАЙО, РОЙ И ГЕОРГИ   bouquet БЪДЕТЕ МНОГО ЖИЗНЕНИ И СЛЪНЧЕВИ ДЕЦА  Hug

# 216
  • София
Честит Рожден Ден на Боби, Алекс, Криси, Кайо и Рой!
Да са живи и здрави и много, много весели и игриви!
 Благодаря за поздравите от името на Гоги!
Весел празник и хубав ден!

# 217
Кали, направо не знам как бих реагирала за моето дете  #Cussing out така се ядосах като видях какво си писала, дано не се е стресирало малкото сладурче и да няма болки  Hug
Герчо, бързо възстановяване  Peace
Мики, много ме разсмя и зареди клипчето на Алекс, голям сладур  Hug

# 218
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ  РОЖДЕННИЦИ ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ И МНОГО ПОСЛУШНИ !
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАМИТЕ !
Това което се е случело на Кайо е ужасно и силно се надявам виновните да си понесат наказанието !
Алекс е много сладак на клипчето .
Моя Данаил толкова е въодушевен от предстоящият му рожден ден , само повтаря каква торта ще има , колко ще е голяма , колко подаръци ще получи .
Лек ден на всички , а на празнуващите весело изкарване.

# 219
Лили, разгледах снимките, много са хубави !!! Катето е супер сладурка!  Heart Eyes А ти много добре изглеждаш!

Така сега по темите: ноктите ги режем без проблем,  а за мазането - обожава да се мацоти с кремове

Оф днес ми е таква лудница, толкова зада4и имам ooooh!, ще се мобилизирам да ги свърша бързо и да се класираме по-рано на РДто на Боб4о Simple Smile

Дейзи, кво стана с имената? Избраха ли нещо?

Беа, пусни инфо за 4астните ДГ, ще ни е супер полезно.

# 220
  Честит Рожден Ден на Криси,Боби,Алекс,Кайо,Георги и Рой!!!
Да са здрави,щастливи и безгрижни!!!
Hug Hug Hug

# 221
  • София
Честит Рожден Ден на Криси,Бобчо,Алекс,Кайо,Георги и Рой!!!Бъдете живи и здрави и все така чаровно палави,мили дечица!!!

Кали,ужасна случка!Милия Кайо Hug...Коя отвратителна,бездушна овца би могла да посегне на едно невинно детенце,не е истина просто ooooh!...Ужасно се възмутих! #Cussing outЗа съжаление и аз незнам как може да се докаже такова нещо за да си понесат последствията.А Кайо,като го попиташ, казва ли нещо,кой го е ударил или нещо подобно?

Мики,много сладък Алекс,как си намества пръстчетата ,душичката Hug

Последна редакция: пт, 07 мар 2008, 13:48 от tasia

# 222
Още веднъж мерси милички за поздравите,много ще се радвам на всички решили да дойдат довечера  Heart Eyesи клоун поръчах,дано е весело Joy(ако плачат децата-ще си свали червения нос Joy)

Иначе,днес баба ми ме разрева  Cry.Почна по телефона да ми обяснява,как баща ми много страдал,че няма момче(тоест страдал,че аз и сестра ми сме момичета Sad)и затова сега така се гордеел с Б и затова се радвал,като така му се разпространяват снимките(за което бе спора ми с него).Всеки мъж бил искал момче да му продължи рода и ето аз ,как сега съм била запазила и името на баща ми,но това тире ,колко било тъпо и как нямало да остане.Адски ми стана мъчно и рева и гърлото ми се е свило чак,надявам се,че не е вярно............. Sad

# 223
Мила, спри да плачеш и оправдай глупостите на баба ти с напредването на възрастта... Можеш ли да правиш трагедии от аткива глупости.

# 224
  • София
Мила Hug Heart Eyes,не си разваляй настроението на този хубав и важен за теб ден,не плачи HugИ аз мисля,че баба ти нещо преувеличава...Я се стегни и си се радвай на детенцето Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт