Веселбата продължава-МАРТЕНЧЕТО ни на 2 годинки става!!!

• 12 589
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Честит Рожден ден на всички малки дечица , които празнуваха последните дни

Напоследък не ми остава време да пиша. С Ели ходим само по рожденно дни , от което тя е превъзбуденаи вечер става много кисела и не може да заспи по два часа след лягане.Разстройва се за всяко нещо и не мога да я успокоя.Търси ме постоянно.Снощи се наложи да  я излъжа , че отивам на работа (Облякох се , обух се , взех си чантата и излязох) Laughing- тя ме изпрати и си легна с баба си  , аз се върнах и влязох в банята

Джеси - супер са ти стиховете  Peace пак ме разчувства рано сутринта

# 181
Честито на Иван,Мартин,Боян и Йоана
Да са живи,здрави и големи да пораснат  bouquet  bouquet  bouquet

Герчо Heart Eyes оздравявай -цункай го бебо Иван от мен и Б

Зоичка скъпа  Heart Eyesмного ми стана мъчно,нали ще му се оправи слуха на Дани  Praynig
Ще се моля за вас-обичам ви Praynig

Весе  Heart Eyesоздравявай и ти

Беа Heart Eyes днес ще ми звънят от Бобокей с детегледачки,вчера си казах условията-транспорт и максимум 3.50 на час
Много мерси ,че ми даде телефона Heart Eyes
А за яслите ще ми е много интересно и на мен,защото се чудя дали на есен да не пробвам да го пратя
Ние също проучваме в районите около нас,че не ми се иска да пътува Б в тия задръствания.За съжаление около парка няма нищо(поне аз не открих)има в Манастирски ливади,което не ми е много близо-щеше ми се да го водя до там сама пеш или с колелото а до Манастирски ще трябва мъжа ми да го кара newsm78
ати за Марита и Пролет какви впечатления имаш Hug
Цветенце къде е newsm78

Момичета Heart Eyes на всички мерси за цените на детегледачки ,значи никой не дава наистина по 4 -5 лв-нереално е и според мен

Дани Heart Eyes моля те да си почиваш повече HugВече си на финала,малко остана  Hug

Деси Heart Eyes ние поне с рязането на нокти нямаме проблем-кеф му е newsm78

Джеси Heart Eyes страхотно стихотворение,възхитена съм  bouquet  bouquet  bouquet
Много талантлив,фин и чувствителен човек си  bouquet

Нещо става с форума-постоянно ми прекъсва,днес едвам влезнах newsm78при вас ок ли е

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 11:28 от Mila mama

# 182
Благодаря за поздравите!
Дейзи, виж си лс
Зоуи, при мен доцента беше категоричен да не давам да му вадят двете сливици. Според него 99.99% от децата имат алергии, които както при нас не са се проявили под остра форма, а си съществуват по-скоро като непоносимости някакви. Та ако се махнели другите две в 90% от случаите се образувала астма. Също така ми каза, че в голям процент от случаите при премахмане на третата, другите две се свиват. Иван също е с огромни 2, но няма да ги махам. Ако положението стане нетърпимо като стане на 3-4 тогава.Също така от третата сливица е нормално да има забавяне в растежа и изоставане в кг \иван не е мръднал за последните 6 м - в момента е 87см на 11 кг\. За слуха малко ме притеснява това, което ти е казал. не искам да те плаша ама попитай мамите от подфорум хронични болести. Имам приятелка, която пише в темата на глухите деца и са станали половин професори всички от нискокволифицираните лекари в бг и могат да ти дадат добри съвети и насоки какво да изследваш.

# 183
Честит рожден ден на Иван, Боян, Мартин и Йоана

Зоуи дано се оправи Дани Praynig измъчихте се  Hug

# 184
Честит Рожден Ден на Иван,Мартин,Боян и Йоана!!!    bouquet  bouquet  bouquet

И на мен нещо форума ми прекъсва  newsm78
Мила Hug дано си намериш подходяща бавачка!Много е трудно да се довериш на чужд човек,но пък си мисля,че в първия момент допаднели ти,като излъчване  Simple Smile значи е подходящия. Peace
В нашия квартал също няма избор на частни ясли  Rolling Eyes и на мен ми се иска Юджи да го пратя от септември Laughing
Juji Hug кажи как е в Палечка,записа ли Или? Simple Smile
Милички Hug радвам се,че стихотворението ви харесва!Писането много ми помага,някак си ме разтоварва от напрежението и ме зарежда положително  Simple Smile

На болните,бързо оздравяване! Hug  

# 185
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАН, МАРТИН, ЙОАННА И БОЯН, БЪДЕТЕ МНОГО ЖИЗНЕНИ И СЛЪНЧЕВИ ДЕЦА  Hug

Зои, дано всичко се оправи скоро и не се притеснявай, може да грешат за слуха, все пак ще вземете и друго мнение  Naughty  Hug

Джеси  Peace много е емоционално стихчето, много ми хареса, голям талант  Peace
За Палечка, все още не мога да изкажа мнение, тъй като все още Или не ходи на градина. Но от април ще е неизбежно и тогава ще пиша. Честно казано базата не ме впечатли, има какво да се желае, но не знам друга в Лозенец  newsm78
Ако някой се сеща за частна ДГ в Лозенец, моля да даде инфо  Wink

Беа, моля те пусни ми инфото което имаш за частните ДГ  Hug

Зори, имам едно питане, но ти е пълна кутията  Wink

# 186
Здравейте, момичета! Hug Hug
newsm59Честит рожден ден на Иван, Мартин, Йоана и Боян! Бъдете здрави и щастливи! newsm59
Герчо, надявам се да си по-добре Praynig Praynig Praynig
Благодаря за хубавите думи за Катето Heart Eyes Heart Eyes
Джеси, много трогателно стихотворение си създала Heart Eyes Heart Eyes
Зоуи, има логика в казаното от лекаря. Дано Дани се възстанови по възможно най-щадящия начин Praynig Praynig Praynig
Дани, пази се, мила, малко остана Hug

# 187
нямам никакво време... толкова съм разсеяна, уж ви чета, а после виждам, че сте коментирали нещо, което изобщо не ъм забелязала... заспала работа.

само да кажа за бавачката, Мила... плащам по 2 лв на час. тя освен че гледа Кайо, чисти  пода, простира, прибира дрехите, мие чинии. не глади и не готви, освен да свари на К картофи, той само това яде от 3 месеца.
тази седмица е болна и днес се наложи Кайо да иде на ясла. ревеше за децатъа, ако е с мен в коридора, и за мен, ако е в стаята с децата. зарязах го да се утешава  госпожите. надявам е на де е много прегракнал довечера. трябва да се социализира така или иначе.
казвам го, азщото яслата е до входа на южния парк от нишава. в апартамент е, базата е гадничка, няма как да ги разхождат според мен, но за няколко часа или за от време на време, става. цената на ден е 16 лв, което вкл и храната. на час мисля, е 2. може да се ползва като клубче.

пп... кайо само 2 пъти сме го хвърляли на високо , само за снимките.

# 188
Честит Рожден ден на Иван! Честито и на Мартин, Боян и Йоана! Да са живи и здрави!

Гер4о, дано не е нещо сериозно, макар че 40 градуса си звучи доста зле...дано се оправиш бързо!

Деси, ние имахме период , в който беше почти невъзможно да й изрежа ноктите, но мина и сега с удоволствие ми дава да й ги режа и следи дали съм изрязала на всяко пръстче. Мисля, че й подейства веднъж като гледа как ние с баща й си режем ноктите и след това й предложихме и на нея и се съгласи, та оттогава няма проблем. Дано и при вас мине някой номер.

Теди, за лицето го мия с гела , с който я къпя, разтворен във ваната, а понякога и с бебешки сапун.

# 189
Аз пропускам партито на малкия... Много гадно Cry. Преди 2 години като родих се веселиха, докато аз се гърчих в реанимацията, сега пакщ ще пият докато аз си свъквам температурата... А това са най-хубавите рождени дни - все още сме им нужни на мъниците, след 2-3 години ще ни показват вратата...

# 190
Честит рожден ден на Иван, Мартин, Йоана и Боян! newsm59 Tada

# 191
Розичка  Hug, изпратих Милен с Михаил за подкрепление на Ангел  Hug (мен ме задържат в офиса  Sad )
Спокойно мила, поне още 10 години ще празнуваме с тях  Wink и по още едно бебенце ще имаме да има рожденни дни за празнуване  Hug

# 192
4естит рожден ден на Иван
Гер4о съжалявам,4е си болна то4но на рождения ден на Иван Rolling Eyes
Ами засега ще проведем ле4ение с антибиотик и ще му пуснем пълни изследвания и в зависимост от това как ще се 4увства след 3 седмици ще се реши какво ще правим,но доктора каза,4е е 90% сигурен,4е ще се наложи операция.А това за слуха прави тест с един апарат и даже ми показва резултатите,намален слух има с едното уше,но той твърди,4е ще се подобри слуха след операцията.Засега неискам нищо да мисля,защото ина4е ще умра от притеснение.Да се надяваме,4е вси4ко ще се оправи.
Дейзи наследствено е да,свекър ми е опериран от същото,брат му на мъжът ми също,а и мъжът ми от няколко години искат докторите да го оперират,ама той не му се занимава.Аз като съм била малка също са искали да ми ги вадят,но майка ми не е разрешила.

# 193
  • София
Честит Рожден ден на Иван!Герчо,да ти е жив и здрав!
Честито и на Мартин,Йоана и Боян!

Е-е-е,Герчо,много гадно Sad ама ти не унивай сега,гледай да оздравяваш по-бързо Hug

Зоуи,мила,прегръщам ви силно с Дани и се надявам всичко да приключи добре Praynig HugА слуха му ще се възстанови след лечението ,нали?

Дани Hug,пази се и не се претоварвай,още мъничко остана Hug

Деси,с ноктите нямаме проблем,рядко се  случва да се размрънка и да не ми даде да ги изрежа,но аз изчаквам малко и после пак пробвам.Иначе тая процедура я извършваме пред ТВ-то,гледайки някое любимо филмче Peace

Теди,личицето му го мия само с вода.Не съм се замисляла,че може да не е достатъчно newsm78

Джеси,много хубаво стихотворение,благодаря  bouquet

Много сладка рожденничка е Катеринка Hug и тя като Дани е фенка на Колите LaughingЛили,ти си отслабнала и изглеждаш супер! Hug

И Ани е страхотна кукличка ,ама нея я видяхме на живо Hug Heart Eyes

Мики Hug,много сладурски снимки,особено тези с шапките,с Дани изгледахме и новите клипчета ,които си качила,особено му хареса това в колата и ме караше да му го пускам сигурно 10 пъти"мамо,пути момченцето в Аудито" LaughingКак е Мони,оправя ли се вече?

цунки на всички!

зоуи,писали сме по едно и също време...Всичко ще бъде наред,ще се моля за вас Praynig Hug Hug

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 19:17 от tasia

# 194
Честит Рожден Ден на Иван,Мартин, Йоана и Боян да са весели ,здрави и щастливи  Hug

Герчо , много гадно  Sad ама какво да се прави дано да се оправиш по бързо  Praynig ама все пак това е по добрия варянт, отколкото детето да е болно и да неможе да си отпразнува рождения ден както се случва на много от нас  Tired Ама то не стига ,че е зимен месец ама пък тази година се съсипахме от грипове. Дано Иван да си изкара страхотно и да се наиграе хубавичко с децата  Hug

Зоуи ,направо незнам какво да ти кажа ,много тъпо и гадно ми стана  Tired стискам палци и от сърце се моля да се оправи Дани възможно най бързо и леко  Praynig

Jessy I  страхотно стихотворение  Heart Eyes

Деси, при нас няма проблеми с рязането на ноктите ,от малък е така седи и не мърда  Crazy даже като намери нокторезачка някъде в нас и ме преследва да му ги режа.

А знаете ли я в Емил Марков има една детска градина държавна е ,казва се ,,Звънче,, там бях на стаж преди 4 години някъде и останах със страхотни впечатления за яслените групи . Изкарах 2 пълни седмици там и направо ми останаха в спомените лелките и учителките с подхода и загрижеността към децата.

Леле tasia , опасен е Дани по емблемата на волана ли позна ,че е Ауди  Grinning много ме кефи как ги знае марките на колите  Heart Eyes Алекс толкова пък да няма интерес ,че от месеци не е пипнал количка да си играе ,дай му само мотори и самолети  ooooh! екстремна му работа  Joy Иначе и Алекс на ,,пусни,, казва пути ама и на ,,купи,, същата дума използва та ходи го разбери какво говори.
Сега най смешното е като го питам на колко годинки става утре и се мъчи по 5 мин. да си нагласи пръстите за да покаже ,снимала съм го и ще кача клипчето по късно Grinning

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 18:40 от miki3

Общи условия

Активация на акаунт