Веселбата продължава-МАРТЕНЧЕТО ни на 2 годинки става!!!

• 12 591
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от мен Hug
Най-сетне успях да се добера до компютъра. То от празници и мъжа ми, не остава време Crazy
Честит празник на всички, които не успях да поздравя през почивните дни! Hug Hug
Зоуи, дано вече се открие причината за състоянието на Дани, че много се проточи Praynig
Нагледах се на готини хора - и Алис, и Дейзи, и Мики с децата, Ани Heart Eyes Heart Eyes, всички са прекрасни.
Мила, добре дошли в "първия пубертет" Hug
Кали, снимката ти е чудесна, но изглежда доста рискована Wink
Ето снимките от рождения ден на Катето, който се проточи 5 дена Party Party И нейното парти беше в популярния напоследък клуб "Фъни" Peace. Изкарахме чудесно. В този ред на мисли не мислите ли че е време да си запазим клубчето за общия рожден ден?

# 166
Здравейте.
Кали, newsm10 за снимката.Много добре си уловила момента,но и малко страшничко ми изглежда Simple Smile
Зори,Лили,чудесни са и снимките и децата.А и клубчето добре изглежда,особено при толкова добри отзиви за него.И аз ще го имам предвид за по-нататъшни случаи.
Мила,това за правенето наопаки и напук всичко,важи с всичка сила и за Виктор.Явно се развиват нормално децата Simple Smile  А за Южния парк и ние ходим често,когато е хубаво времето.Нищо че живеем сега в Младост,там си ми е "родно" място,а и се надявам скоро да се преместим и пак да живеем наблизо.Та,може да ти звънна някой път  Hug
Я да ви питам...Като къпете малките сладурчета,лицата им само с вода ли миете?Защото аз вечер като си почиствам лицето с тоалетно мляко и сапун за лице, и виждам че не е много чисто(а не се гримирам особено) и затова се чудя дали само с вода може да се измие добре  newsm78

# 167
Честит рожден ден на Писи, Мария, София, Алекс и Димитър! Да са много здрави, много усмихнати, много щастиливи!(на патерица)

Честит Рожден ден на Карина!

отивам да чета назад Hug

# 168
Лили Heart Eyes страхотни са и снимките и дечицата
Теди  Heart Eyesще се радвам много

Момичета вие ,колко плащате за детегледачка-аз си мислех,че 3лв на час е нормално(преди беше от 2 до 3лв) а вече това била най ниската цена според агенцията  newsm78
Сега били от 3 до 5лв а иначе доста кандидатки, но нищо добро засега.Ще видим утре ,какво ще ми предложат и от агенцията newsm78

# 169
Здравейте, мами

Аз не съм чела назад, че нямам време.
Грепът се нанесе и у нас  ooooh! Мен ме тръна от 2дни и съм, като парцал  Tired Изписаха ми направо АБ, въпреки че ен знам колко помага в такива случеи.
Маги и тя вдигна Т вчера. На за сега се държи повече от мен. Но и нея я спряхме от ясла за тези дни.
Въпреки, че ми е малко трудничко да я гледам. Мен само ми се мотае главата и все ме обливат едни вълни  ooooh!

Дано всички да сте добре  Hug

# 170
Върнахме се от консултацията,ходихме на специалист уши,нос,гърло.Каза,4е сливиците са огромни и вси4ки проблеми от там идват,прави му и тест за слуха,има проблем и със слуха,поради перманентно запушения нос 4ува приглушено,а от там и проблема с говора.Неспокойното спане нощем и хъркането пак от там идва,а това каза,4е спомага за прекалената активност денем,понеже е изнервен от недоспиването.А ако знаете от ушето му какво изкара,реши да го по4исти,ама то едно такова 4ерно и твърдо,толкова насъбрана ушна кал.Загубата на тегло пак от там идва.Сега сме на нов антибиотик,пусна ни изследвания и след 3 седмици пак сме там,но той ни каза,4е проблема няма да из4езне,докато не го оперират малкия и не извадят вси4ки възможни сливици CryСто педиатъра го видяха през последните месеци и никой не забеляза да има проблем със слуха,хем им обърнах внимание.Казаха ми,4е щом реагира на звън от телефон и разбира какво му се говори,зна4и е добре,но се оказа,4е не е така CryМъ4но ми е,ако се наложи операция,сигурно ще полудея от притеснение,ама дано поне да се минава и да се подобри най сетне Дани.
Гер4о кажи моляте какви бяха симптомите на Иван?
Вси4ки де4ица са страхотни,Лили и ти много добре изглеждаш Hug

# 171
Зоуи Hug миличка представям си колко ти е притеснено  Sad Ако наистина всичките проблеми се дължат на сливиците по-добре да ги извадят  Rolling Eyes да не се мъчи повече миличкия.
И на мен,като дете са ми ги вадили и трите,ужасно съм боледувала като дете  ooooh!
Според майка ми след операцията значително съм се закрепила.Явно,когато положението е такова по добрия вариянт е да се извадят сливиците или поне третата. Rolling Eyes   Hug

Лили Hug много са хубави снимките!А рожденничката е страхотна! Heart Eyes

# 172
здравейте! страхотни снимки на всички рожденици и екскурзианти!

Зоуи, дано наистина са открили проблема и е назначено адекватно лечение! Praynig стискам палци Дани да се оправи скоро и повече никой да не минава през такъв кошмар!

аз нямам снимки от рождения ден на Писи, защото вчера се събирахме само с най-близките роднини в нас, а в събота, живот и здраве с дечица. За лош късмет явно съм се преуморила вчера и следобеда както бях излезла да купя нещо наблизо ми стана толкова лошо , че не успях да продължа повече да вървя и се обадих на мъжа ми да ме вземе, уплаших се, защото бебето риташе непрекъснато и кръста и корема ми се стегнаха ужасно...започна да ми се гади..общо взето в пиковия час когато трябваше да празнувам с детето си аз лежах  на леглото. Слава богу, болките отшумяха, днес ходих до болницата и уж всичко е наред, явно проблемът е бил повече в кръста ми отколкото в бебето.....Сега съм решила да се отдам на почивка и се надявам в събота с дечицата да отпразнуваме както трябва.
Иначе подарихме на Писи кухнята на Минитефал, Веси  Heart Eyes, хубава е , ама ми се стори по-малка от очакваното. Но важното е,ч е си играе с нея. Оправяйте се от грипа бързо!

Мила, аз плащах на моята гледачка по 2.50 лв, но отделно й се водеше трудов стаж и й се плащаха осигуровки от НОИ, защото я бях включила в програмата за Агенцията за соц.подпомагане. За съжаление от тази седмица и аз съм без гледачка, щото тя си намери работа в друга област и сега ще се озоря, добре че майка ми идва когато не е на работа и ще ми помага при нужда.

целувки на всички!

# 173
Кали, страхотна снимка, супееееееееееер...........
Мила, казваш си цената-3лв и толкоз. И на мен така ми казваха от 3 до 5 лв, аз бях твърда и го намирам за справедливо. Доста жени биха с е съгласили на тази цена.Остави какво ти говорят.От "Бобокей" предложиха ли нещо?
ЕкатетинаМ, и аз обикалям същия район за градини. Ти за "Марита" и "Мария Магдалена" ло говориш? Те извеждат децата в м/у блоковото пространство. Аз доста градини обиколих- Цветенце, Чуден свят(българскита и английската), Увекинд, Лапину, Звездичка.Имам цялата информация, цени, впечатления, така че ако те интересуват някои по-конкретно, пиши, да не пълня темата.

# 174
Дани Hugгушки Hug Hug Hug
Никакво преуморяване повече, моля те!Още малко остана  Hug

Момичета Hug искам да ви подаря едно от моите стихчета  Heart Eyes Посветено е на всяка майчица с много любов!
Обикновенно вечер ме влече да пиша, явно тогава ставам сантиментална  Crazy

Пораствам мамо,разбери!
Нима невиждаш как времето лети?
Гледаш ме мамо,с тези твои благи очи,
виждам в тях сякаш текът сълзи!

Недей тъжи,а с радост ме прегърни!
И нека видя твоята усмивка,нека видя радостта
и почувствам топлата прегръдка,с която ме пое
в мига на моето рождение!

Поглеждам твоето лице,
толкова истинско,толкова мило!
И времето...Грешиш,то нищо не е променило!

Поемам ръцете ти в моите сега
и усещам обичта!
Усещам също голяма,истинска борба!
Зная ти си силна Жена!
Жена,която никога не се предава...
И за своята рожба и невъзможното преодолява!

Да мамо!Пак ще кажеш!
Как времето лети!?
Не можем да го спрем,Уви!
Но това е нашата,човешката съдба!
Не трябва да губим никога мига!

И само дума една ще изрека,
но тя е всичко,тя е истината и вечността!

Обичам те мамо!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 175
Здравейте!

Честито на рождениците! Да са здрави и щастливи!  Heart Eyes Hug

Зоуи, много ми е мъчно, като те чета. Дано да минете по-леко през това  Praynig

Мила, аз плащах 350лв на месец за по 10ч на ден, бз почивните дни и без празниците. Но май тая цена вече е твърде неактуална. Бях доволна много от жената. Криси също я харесваше. И даже сега, когато вече не я гледа тя, се сеща от време на време, като види някоя играчка, която тя й е донесла.

Теди, за лицето: аз почиствам моето с тоалетно мляко и после с Facial wash, а сутрина само с вода и после с тоник за лице. От обикновения сапун ми стават лишеи. Криси я мия само с вода през деня, а вечер и при къпане с нейния Wash Gel, ползваме Бюбхен. там пише, че няма сапун, за това така смело действам.

Днес поръчахме тортата за нашия празник. За подаръци, аз май бях писала, че тази година ще са дрехи от мен и татко й. Сигурна съм, че бабите, лелите и приятелчетата ще ни заринат с играчки.

Момичета, как режете ноктите на децата. При нас е драма  ooooh! Снощи съм й ги рязала на полу-тъмно (светлина от нощна лапма+ТВ). Иначе не минава номерът. Но тази сутрин установих, че съм се справила доста добре  bowuu Е, тук-там има по някое неизрязано ъгълче, ама айде да не издребняваме  Joy

Кали, айде да не те "захапвам" и аз за снимката. Без спор, уникална е, ама много нависоко го хвърляте това дете. Не ви ли е страх  ooooh!

Още нещо щях да пиша, ама забравих  Embarassed

Айде лека нощ на всички!
 Heart Eyes

# 176
Браво, Джеси! Много е хубаво, сега го видях чак  smile3501

# 177
Мами, аз съм с почти 40 градуса температура за рождения ден на Иван. Ще полудея... Толкова приготовления, а сега дори не знам кой ще го води на партито. Мъж ми го боли ужасно кръста и едвам се движи

# 178
Герчо, да ти е жив и здрав Иван Hugот тук нататък никакви болести, все така да те слуша, безгрижно и щастливо детство му желая  Hug а ти се стягай, пий нещо силно температуропонижаващо и поне партито ще изкараш. Слагаш една марля и толкоз.

Зоуи, ужас. Това за махане на всички сливици звучи направо страшно, но пък е добро обяснение. Вие с баща му как сте, има ли някаква наследственост в тази работа. Явно и вашите лекари са като някои от нашите. Но това за проблемите със слуха завучи направо страшно. Как ще процедирате сега. То е ясно, че теб те е страх, но ще направите ли операцията? Много прегръдки имате от мен  Hug Hug Hug

Лили, прекрасни сте  Hug

Дани, моля те пази се  Hug

Джеси, прекрасно стихче  Hugаз от два дена се мъча да измисля едно двустишие за поздрав за рожден ден  ooooh!оперирана съм от всякакви таланти  Grinning

Желая ви лек ден, все пак е четвъртък, а това си е един малък петък  Laughing

# 179
Честит Рожден Ден на всички празнуващи днес! Да са живи и здрави и много щастливи!
Нямам време да пиша, затова лек и успешен ден.

Общи условия

Активация на акаунт