Веселбата продължава-МАРТЕНЧЕТО ни на 2 годинки става!!!

• 12 608
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Страхотна е Емката  Hug Heart Eyes

Дейзи ,забравих да кажа ,че и на мен много ми харесваш с новия цвят Peace А за челюстта ,и на мен ми се беше прецакала така преди време и отидох да ми направят снимка ,но няколко дни след това разбрах ,че съм бременна и нещо се отнесох и така и не стигнах до рехабилитациятата мина ми след известно време.

Кали ,чакаме снимки от разходката ви  Hug

Зоуи и аз стискам палци за прегледа  Hug

Ger4o ,как е Иван ? Спря ли кървенето?

Пускам малко нови снимки  http://bmsa4.multiply.com/photos/album/2#1

# 151
Честит Рожден Ден на Карина! Да расте жива и здрава, за радост на всички покрай нея!
Лек и успещен ден момичета

# 152
Момичета, днес е ден на траур  Cryцял ден ще се моля за тези нещастни хора, загинали така нелепо в изгорелия влак  Praynig
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Много ви благодаря за комплиментите  Blushмного сте мили, добре че сте вие да ми повдигнете самочувствието, че хич го няма горкото  Rolling Eyesи за Алините комплименти мерси  Hug

Кали, хотела прави често промоции за празнични дни. Трябва да погледнеш за май месец дали не са подготвили програма. Така излиза доста евтино  Hug

Зоуи, незнам какво да ти кажа, от една страна ако е трета сливица добре, защото най-сетне ще се види причината, но пък трябва операция. Милите, много прегръдки и за двамата  Hug

Герчо, радвам се, че сте си допаднали с Наско  Grinning то няма начин, де, не познавам човек с който да не се е сработил веднага. Факт е, че са педанти по отношение на отглеждането и възпитанието на деца, всичко е по конец. Достатъчно е да видиш как отглеждат тяхната дъщеря, имат подход към децата, но същевременно като се наложи може и да са строги. От вътре им идва и на двамата, не са учили нищо свързано с педагогика. Кажи как е Иван? Минава ли вече?

Тася, с имената нищо не става засега  Confusedвчера имах толкова организационна работа, а и днес също, че просто не ми остава време да се отпусна и да помисля. А до края на седмицата трябва да сме готови, че трябва да се правят етикети и да се печатат и за Винария да сме готови  ooooh!така съм зациклила, че снощи се събудих от притеснение и цяла нощ не мигнах. Баси, колко съм отговорна  ooooh!

Мики, много сте хубави  HugАлекс е голям разбойник обаче с тази качулка  LaughingГолями сладурки са и Емка и Ана-Мария и Юджи и Петето и Симонка, незнам защото са наши ли, ама много хубави бе  Grinning

Иначе днес се реших да тръгна на нагревките, мързи ме или не, тая болко се не трае.
Снощи Алис направи истерия за един сок. Изпи две чаши преди вечеря и рева за още. С баща й ни падна пердето и я оставихме да се нареве. Какви ли изпълнения не въртя - пищя, тръшка се, увива като цигане, прегръща ме през краката. Накрая след точно един час  й мина, седна навечеря се като хората и чак тогава си получи сока. Доволна съм, после заедно се смяхме какво е бебе и как плаче като бебе. Пришка ми излезе на устата да обяснявам, защо я оставихме да реве. Дано майка днес да не развали ефекта.

# 153
Привет мацки!

Много ми е тъжно и на мен за тази нелепа смърт на хората във влака Sad Нека се помолим  Praynig

Дейзи, страхотни снимки, Али е уникална сладурана  Heart Eyes А цвета ти е супер, много ми харесва и на мен Simple Smile

А това за 4енето ми зву4и ужасно болезненео, по4вай процедурите. Бях писала, ама що не им предложиш на шефовете да направите едно проу4ване сред винопиячи те да си кажат мнението. Бързо става за 2-3 дни ще имате предварителен резултат. Все пак е име което е много важно за продукта, без рисърч да изберат име на вино незнам, как ще рискуват 

Мики, ей не мога да повярвам да видя снимки от планина и сняг Simple Smile Стахотни са, Алекс е супер разбойник Simple Smile Как е Симонка?

С-Мира, Емка е страхотна красавица  Heart Eyes Разкошна коса и о4и има!!!

Кали, добре дошла  Hug пусни някоя и друга снимка Wink  А тия от у-щето нямам думи, ебаси и тъпаците  ooooh!

Гер4о как е Иван?

Зоуи, ще 4акаме да кажеш какво са казали в Порто 

Ето малко снимки и от РДто на Анна-Мария - благодарности на Мила  Hug.  Моите още не съм ги свалила - срамммм  Embarassed По-късно и тях ще постна

http://zoryto.multiply.com/photos/album/5/Anna-Maria_2nd_Birthday_#1

# 154
   ЧРД на Карина!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Ей колко снимки за гледане  Simple Smile Дейзи  Hug много сте хубави цялото семейство! Hug

Емка Hug,е голяма чаровница! Simple Smile
Мики  Hugстрахотни са Алекс и Мони! Hug
Зоуи Hug дано се наредят нещата по най-добрия начин! Praynig
Гер4о Hug а при вас какво става,спря ли кървенето на Иван?

# 155
Привен!
При Иван нещата вече са добре. Кървенето спря, сополите също... Има някаква остатъчна кашлица, ама педито каза да го пращам на градина. та сега го закарах и организирах торти и т.н. утре и за там, че не може да не го уважат и там празника. изобщо като селска сватба сме - три дни яли, пили и се веселили. дано само не се разболее и всички дечица да са здрави, че язък за организацията иначе.

# 156
Гер4о,айде дано вече да не боледува така! Hug че се измъчи милото...

Снимките от РД на Ани Hug са много хубави!Всички са големи сладури! Grinning

Ох, и аз нещо така съм се схванала ужас  Confused На всичкото отгоре се занимавам с разни агенций,че наемателите на магазина напуснаха и сега пак всичко наново Confused това влизане и излизане на всеки 6 м е кошмарно  Whistling

# 157
Zори, много е сладка малката, виждам, че хубаво сте изкарали супер, айде чакаме и още снимки  Laughing
Проучване на пазара няма как да направя, защото за една фокус група ми искат 1 200лв., а на мен ми трябват поне 2, а пък и бюджет за тази цел нямам отделен. та такааааа....

Герчо, радвам се, че Иван е вече добре, дано всичко остане в миналото  Praynig

# 158
Дейзи, щом няма бюджет за рисър4 кофти работа. Давай тогава да мислиме Simple Smile Дай малко инфо и кратко описание на виното Wink

А за Фъни, и аз отново да кажа 4е Наско е невероятен, страхотен професионалист Simple Smile Браво 4е има такива хора !

# 159
Дейзи, гледай колко сме тука. Пари няма да вземем, само можем да помогнем и с идеи. разпрати на всички на лични и всеки ще ти каже кое му звучи... Че да няма мрънкане ако е в темата. А и като дадат по 1-2 идеи ще имаш и да избираш. Трябват ни насоки - ето Зори имаше желание, мики и аз... Та давай имената на лични, че да знаем посоката и ще пишем

Зори, сега видях, че сме писари в един момент. Стискайте палци да направи дегска градина. За минути само от тази темичка има една запълнена група

# 160
няма да мрънкаме и в темата да е. виното е хубава тема за разговор Wink

Зори, много забавно е било на рождения ден, Simple Smile Simple Smile

Тасинка, чак ега видях, че снощи сме писали заедно... Не успях да спя много, но пък мъжо се наспа, което се отрази много благоприятно на семейното благодентвие и мир Joy
с Кайо се скъсахме от разходки, до 9 вечерта по тъмното на пързалки и паркове, аз много обичам да съм навън.
за сега съм качила само една снимка, но ще ме линчувате ако я покажа, Мила, Wink гледай само с едно око. снимах много, но са скучни и еднообразни. ще кача довечера. ето тази е едната:

http://www.flickr.com/photos/kalikayo/2309005927

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 12:33 от kalina na kayo

# 161
Ей зна4и БГ компаниите не се нау4иха 4е без рисър4 не става, навремето като работих в рисър4а толкова усилия изхабих да убеждавам Бг фирмите 4е рисър4 е основно перо, но за съжаление имахме съвсем малко клиенти от големите БГ компании

Гер4о,  дано да направи ДГ  Наско! Simple Smile  Praynig

Кате_М, как си?

# 162
Кали, жестока снимкаааа !!!!  Hug

# 163
Май започвам да затъпявам  Rolling Eyes ни работа ми спори, в къщи се чувствам постоянно уморена, спи ми се, апатична съм  Rolling Eyes явно хормоните започват да ми действат  Joy Преди малко ме попитаха в офиса дали не съм си боднала силиконче  Joy 
Дано някой направи хубава детска градина в района на Емил Марков и Манастирски Ливади  Praynig , че ми писна да ходя по апартаменти с 2-3 стаи, да си контактувам с разни измислени директорки, които ме убеждават как са номер 1  и колко пълноценно ще ми разхождат детето по 2 пъти на ден около бул. България ...

# 164
Честит Рожден ден на Карина   bouquet  bouquet  bouquet
Съни отдавна не е писала,как ли са newsm78
Зоичка Heart Eyes стискам палци за прегледа-прегръщам ви  Hug
Мики Heart Eyes страхотни сте
Тасинка Heart Eyes и аз още не съм се заела с гърнето EmbarassedМисля,че лятото ще е по удачно и не бързам.
Кали Hug добре дошла Hugама мъж ти е за бой,че така го хвърля детето,хич не се шегувам  -подкосяват ми се краката:ooooh:ама снимката е супер Heart Eyes
Теди Heart Eyes да ,ние живеем точно до Южния парк откъм Гоце Делчев и сме всеки ден там(без Събота и Неделя) от 9 сутринта до към 11.30-12 HugПосле спи Б до към 14.30 часа и пак излизаме (но това само при хубаво време)
Звънни някой път Hugти наблизо ли си Hug
Дейзи Heart Eyesаз също бих дала идея с удоволствие ако,че не съм от най умните напоследък Embarassed
Джеси  Heart Eyesтова с наемателите е кошмар и ние сега също сменяме едни #Crazy
Зори Heart Eyes не ми благодари,за мен беше удоволствие да снимам децата  Hug
Катенце  Heart Eyesи аз съм уморена и заспала без да съм бременна Stop-може и пролетната умора да е newsm78

Б напоследък е страшна лигня
Ако искам нещо да направи му казвам да направи обратното .Например ако искам да се качи на горния етаж му казвам" хайде да стоим  долу"и той веднага казва"горе"и се качва.Така за всичко просто дадох един пример.
Все е контра.Сега е намислил,че иска постоянно да пипа таблетката за миалната машина и после да си мие ръцете и това до токат-луднах вече #Crazy
За втората бавачка по отговорите ви виждам,че има заблуда-тя всъщност гледа Б от началото на ноември и в началото той я харесваше,но постепенно почна да я намразва(без тя да е направила нищо-почти 100% съм сигурна)докато вече последните дни ревеше истерично от нея.Тя отсъства заради очните си и заради болестите на Б и се надявах той да я приме по добре но това бе само първия ден,после отново истерично реване и ужас от нея и затова се разделихме.Беа ми прати тел.на агенцията и като се събуди Б ще звъня.
А за детска ако ми реве аз няма да мога да го дам-просто много се влияя от рева му и не издържам ,почти не му давам повод да плаче.Иначе и аз проучвам яслите в района евентуално за септември,но нищо не намирам в кварталите около парка newsm78

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 13:37 от Mila mama

Общи условия

Активация на акаунт