В очакване на пролетта са АПРИЛските деца

• 9 945
  • 311
  •   1
Отговори
# 90
Зарче, вясна се най-накрая Hug. И аз хем искам да сме сами, хем се надявам някой да изяви желание да дойде да бейби ситва, че по-лесно така, ама няма да ни огрее вече. След 2 седмици и двамата с мъжо ще бъдем тествани на организация и търпение. Да видим до кога ще удържим Mr. Green.

# 91
  • Sofia
Честита баба Марта, да сте бели и червени, румени и засмени! Simple Smile
Здравейте, имам 5 минутки и сядам да ви се оплача.
Дея, аз в момента съм на същото мнение за себе си, имам чувството, че не мога да се справя с това дете, има дни в които е спокоен и ме слуша, но има дни в които не спира да мрънка, да се тръшка и да се сърди за всичко, като се опитвам да му кажа нещо и той пищи, все едно ми казва, "не ме занимавай"
Та нашата одисея - миналата седмица в петък ноща се събуди и започна да се задушава, не можеше да диша и издаваше едни ужасни звуци все едно лае куче, направо изпаднах в ужас, като капак колата ни е на ремонт, в паниката не се и сетих за бърза помощ, ами отидохме в една клиника и там му биха урбазон, казаха ни, че е остър вирусен ларингит, на никой не пожелавам да вижда детенцето си така, това ме съсипа, да гледаш как се задушава и да не можеш да му помогнеш, та казаха ни, че може и да се повтори, затова следващия път, да не се паникьосвам, а да пусна горещата вода в банята и да го оставя да стои на парата, предишния ден имаше сополки, но лекарката го прегледа и каза, че всичко е наред, но ноща за няколко часа го е направил този ларингит.
Онзи ден пък, беше толкова кисел, че едвам издържах вече, реши че, с камиончето ще се качи на тротоара, докато му обяснявам, че не става, да мине от друго място, той се заинати и вдигна предните колела и естествено се обърна с камиона, удари си главата в ръба на една плочка и си сцепи главата, тогава вече се разревах, просто защото много ми дойде, залепиха го и казаха, че нищо му няма, вчера пак ходихме, за да го видят, добре е, той обърна поликлиниката наопаки докато чакаме лекаря. Ами това е оплаках ви се, дано вече да не ни се случват подобни неща.
Всички болнички да оздравяват!
Стискайте ми палци, днес имам изпит - уча английски, а тези дни нямах време и да погледна, но се надявам да го взема!

# 92
  • София
Честита Баба Марта!
Здрави, силни и щастливи!

И на мен вчера ми беше крив ден, който за съжаление продължава и днес - разлях си кафето доста просторно, Стаско неиска да ядееее  #Cussing out....

# 93
Честита баба Марта на всички мами и дечица

Аз и децата сме болни пак от някакъв вирус, и хич нямам настроение. Сутринта даже забравих да им честитя баба Марта и да им завържа мартеничките  ooooh! Ама се сетих преди малко Simple Smile

Хайде на всички хубав и слънчев ден пожелавам.

# 94
  • софия

Честита Баба Марта!
Бъдете живи, здрави, бели и червени
във вас да блика щастие и любов!
Възраждащата сила на Пролетта отново
да озарява с обич сърцата Ви и нека
вълшебно да пребъде чрез думите навеки! 

Laughing Hug

# 95
4естита Баба МАрта на вси4ки малки и големи  Hug
Между другото една мама в немската тема каzа, 4е 4ак утре се върzали мартени4ките, понеже днес било ЗадуШница  Thinking

При нас мина ураган. ОЩе от сноЩи имаШе силен дъжд и оЩе по силен вятър, но в 7 сутринта се събудихме от неописуемо силен вятър, гръмотевици и валя грат. Много страШни4ко беШе. Надявам се най лоШото да е минало. Предупредиха народа да си остане вкъЩи днес, но мъжът ми ве4е иzлеzе  ooooh! Дано след обяд е по спокойно, 4е не сме напаzарили оЩе  Whistling

Весел уикенд ви желая  Hug

# 96
  • 2 етажа над тавана
Честита баба Марта на всички! Да сте бели и червени, здрави, румени, засмени!

Личи си, че са почивни дни и че всички са или навън или са заминали нанякъде.

Роси, стискам палци да не ти се налага да преживяваш отново подобно нещо Praynig Hug

Чакам снимки от срещата в Борисовата!

Татянка, ти ли го прати тоя вятър насам, бе, жена  Crossing Arms Ще ни отвее Crazy

# 97
Честита Баба Марта! Здрави, весели, засмени!

Честита баба Марта, да сте бели и червени, румени и засмени! Simple Smile
Здравейте, имам 5 минутки и сядам да ви се оплача.

Ееее, вие наистина сте попрекалили с лошия късмет. Дано ви е задминал вече и дакарате по-спокойно. Успех на изпита Peace

# 98
Честита баба Марта навсички! Да сте живи и здрави, бели и червени, румени, засмени  Hug

Мен ме повтаря бронхита и отгоре на това направих зверски фарингит  Tired А на малкото гнойната хрема не ще да се изчисти  Rolling Eyes

# 99
  • 2 етажа над тавана
Роси, за изпита  bishop

Мецанке, много лошо Rolling Eyes И за вас едно гушкане и бързо оздравяване Hug Praynig

# 100
Честита Баба Марта на всички и от нас. Да сте здрави и засмени  Hug.

Роси, много кофти, дано не ви повтаря  Praynig. Успех на изпита.

Ема я водих в един детски клуб , където беше организиран празник. Един час правиха /но не и Ема/ мартеници, а след това имаше куклен театър и Баба Марта. Ема седя мирно точно 10 минути , след това в чудо се видях. Така че театрите ги отлагаме за по-нататък. Ако работех в детска градина , сигурно нямаше да е за повече от седмица, как се справят хората там направо не знам  Thinking.

Мецанке, хайде вече се оправяй  Naughty!

Кате , дано бързо се оправят дечицата, аман от вируси.

Енви, големи са сладури дечицата ви.

Весели почивни дни на всички  Hug

# 101
  • Sofia
Благодаря ви момичета, направих теста пък ще видим другата седмица, дано съм се справила, а сега ще се отдам на почивка и ще пътуваме малко, дано всичко да е наред при всички.
Весели почивни дни! Heart Eyes

# 102
Честита Баба Марта, да сте здрави и весели!

Априлска мама, големи премеждия са ви минали!
Бубче, това за къщата и мястото - много относителна работа  Simple Smile. Честито на братчето ти! Четох, че е спечелил зелена карта.
Мис З, не моа да ва мисла, споделяй как се оправяте.
Аз май страдам от старческо безсъние. Мимата ме събуди в 6:30, пийна си мляко и пак заспа, а аз не можах и то в събота.

Приятни почивни дни на всички!

Ето снимки на коконата.
http://good-times.webshots.com/photo/2601668500101086645MquWEC

# 103

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ ДА СА МАЛКИ И ГОЛЕМИ!

Пак доста болнички  Confused Бързо оздравяване  Praynig

Зарка, Кате, то човек трябвало да попита за вас, че да пишете бре  Hug
Адашката си е бонбонче  Heart Eyes

Роси, дано никога не ви се случва отново  Praynig

Юлчееее, дойодха ли въздушните целувки  Laughing
Ей много готино в тая морска градина бе, бях забравила чак какво е да си разхождаш детето там, а понеже ходихме пеш и трябваше с количката до там и му беше адски странно, по пътя до там ме държа за ръка, както като ходим пеш  hahaha Joy Отвикнал е в количката  Whistling
Ние си влачим сополите, като казвам ние имам предвид и аз  Mr. Green Дано само с толкова се разминем от вирусите, които си менкат в яслата, в момента са около 6 дечица, много болнички има  Tired Да похваля двете ни сестри в яслата. В началото Алекс си заспиваше без проблем, но от известно време не спял, само по 10ина мин, което хич не е типично за него, щото още си е сънчо голям. Естествено ми подмятаха, че си търсел нещо и заради това не иска да спи  Mr. Green В четвъртък отивам и ми казват - сложихме го в малката спалня и си спа без проблем, едно от момиченцата се оказало, че го закача и решили да го пробват така. Може да е искало да се гушкат, знам ли  Mr. Green  Та ми я показаха въпросната стаичка - има 3 или 4 легла, малка е и много слънчева. Вчера отивам и сестрата казва - не можем да го събудим, заспал в 1 без 15, че в 4 го вдигнали едвам, но пак там е спал. Та след 1 седмица отсъствие покрай изпращането на нашите няма никакъв проблем с адаптацията  Hug

# 104

Честита Баба Марта!
Да сте живи, да сте здрави, да сте като камъни корави!
Да не боледувате с години и още дълго време да
празнуваме тези празници любими!
Бяло и
червено кой не знае да закичва?
Да си пожелаем щастие, успехи и късмет,
да си пожелаем красотата и емоцията
да не ни напускат занапред!

Априлска мама,голям стрес е било,дано никога не ви се случват повече подобни неща  Praynig Hug

Зарка,добре завърнала се  Hug Кокона е твоята щерка,много сладка  Hug .За ограниченията-ами аз не я ограничавам,разбира се тя и не прави чак такива неща,че за да се появят сериозни граници.Не знам дали греша,времето ще си покаже,но предпочитам границите да са в по малко.Ако погледнем реално аз повече забранявам от колкото примерно баща и  Rolling Eyes Казвам не на нещата ,с които може да се нарани и май до там се стига  Rolling Eyes

Браво на малкият Алекс  Hug

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 21:53 от Дея`

Общи условия

Активация на акаунт