В очакване на пролетта са АПРИЛските деца

• 9 890
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Невероятно начало на петъчния ден  Heart Eyes

Раче, да е жива и здрава момата   bouquet

Неосъществени мечти - свирене на пиано, мнооого ми харесваше, нещо магическо има в това, но мама и тати казаха - не можем да купим пиано  Confused И така. После университета - исках лекар, но не ми дадоха  Cry Sad И аз като Рачето - тогава само 1 специалност в Иу и ТУ  Mr. Green Ами стана, но пък работата сега ми доставя супер удоволствие и не страдам вече по лекарските мечти  Crazy
Осъществени мечти - художествена гимнастика, но пак частично, щото като се стигна до едно положение и мама и тати пак ме отрязоха  ooooh!
Хоби - да решавам задачи  Blush Embarassed Ей бъзикаха се с мен да издам решения към сборниците по математкиа, влизах в 00те с лист и химикал и поредната задача, луда работа  Crazy Сега са ми цветята  Mr. Green
Мечта - за къща с голям двор САМО с цветя и райграсче  Mr. Green Лаптопа на масата в градината и си цъкам евро/долар  Crazy Party
Алексиото...знам само, че ще бъде записан на някакъв спорт, да има дисциплина, да поддържа тялото, даже май знам  и какъв спорт ще е - при вуйчо му - нещо като карате ама му забравих името  Embarassed туй дето той го тренира, ей го тук, единствения с белите гащи е той,   а ето какви ги вършат Simple Smile

Ей вчера като си взех детенцето много мило ми стана, отиваме към 17.10, досега толкова късно не бяхме и се притеснявам дали не ни чака вече, а той се покатерил на една маса и си играйка, растат ей...  Mr. Green

Айде малко работа да посвърша и отивам за цветя да купувам за утре, от една борса ще взема в промишлено количество  Mr. Green

# 241
Да е живо и здраво бебе Джули!
Данче, кое ти е селото, баща ми е от Смочево, на 6 км. от град Рила, а аз работих 1 година в Балканфарма в Дупница?

# 242
  • София
Хайде Раче да си поделим Уимбълдъна т.е. да се срещнем на финал  Mr. Green
Да е живо и здраво бебче Джулия!   bouquet

VENIAND, моето село е в обратната посока на вашето. Крайници се казва.

Данче, мен ме е страх от огън. С пет думи - ни моа да бъркам лютеница. Но пък много хубаво беля презрели праскови за компот.
Май ще ходиш да спортуваш с Ренката и Черепахова  Crossing Arms а аз ще си търся друг за лютеницата  Crossing Arms

# 243
Данче, мен ме е страх от огън. С пет думи - ни моа да бъркам лютеница. Но пък много хубаво беля презрели праскови за компот.
Май ще ходиш да спортуваш с Ренката и Черепахова  Crossing Arms а аз ще си търся друг за лютеницата  Crossing Arms

аз бре, нямаш грижи, стига доматето да не го изпием преди това на сок с водката  Mr. Green (все някога няма да кърмя и аз и ще си пийвам пък  Naughtybowuu

# 244
  • София
А кой ще пее с мен?

Купихте ли нещо на мама за празника? Аз току що взех на моята една блузка - дано да и стане! Иначе обещаха да я заменят!

# 245

Нямаш грижи. Само си набави тапи за уши  hahaha

# 246
  • София
Смин, чак не си го представям - да не кърмиш  Mr. Green За доматето не се притеснявай аз водка с домати не харесва  Mr. Green
Много е красив спорта на братчето ти.

Вени, нищо не съм взела на майка  Confused Миналата седмица гледах едни саксии с мн красиви цветя и сега умирам от яд, че не взех. Нещо ще трябва да измисля все пак.
За пеенето - пари ми дават да не пея  Mr. Green

Юле, услугите на коя детска кухня ползвате?

# 247
Данче, както ми се върят едни планове за догодина ....  Crazy Може и скоро да не помириша водка. Ей много ми се бременее бре  Blush И преди да сте ме подканили,  по-рано от другото лято няма да почнем с опитите  Mr. Green
Вени, на моето майче само картичка

# 248
Данче, Хер бебе. Носят ми вкъщи, а преди взимах от детския магазин.
http://www.herrbebe.com/index.html

# 249
  • София
Вени, само се обади и ще ти припявам от къщи. Тъй и тъй докато съм в нас по цял ден пея  Mr. Green Всичко пея без опера, че съм нисък глас и се давя на височините Joy

Иначе мога да се надя към бъркането на лютеницата при Данчето. Много съм добра, а и колкото стаж съм навъртяла не ми се мисли Simple Smile
Смини, аз мисля да започна да отбивам, макар че Емо хич не изглежда готов за това. Все още пестя от превръзки, а ми се иска и някоя по-серозна диета да направя... Че имам огромна нужда. Косе иска на лято пак да бебеправим, че е време за сестричката на Емо. А дотогава трябва да сваля поне 30кг. Sick

# 250
Раче, браво за пестенето на превръзки, мен това "щастие" ме псолетя още като беше Алекс  на 4 месеца  #Cussing out #2gunfire За отбиване изобщо не мисля, оставила съм го докогато иска, но много мис  екърми в тандем  Blush Embarassed Май съм се вманиачила нещо  newsm78 А за сестроправенето - ще стискаме палци силно  Hug

# 251
Може ли аз Flutter.
Това си остана моята неосъществена мечта след 12 години пеене в хор Crazy.
занимавала съм се иначе със всичко-де що кръжок отвореше-Ваня първа писта, ама на-нищо не съм направила своя професия.Мама разбираше след като се запиша на поредния кръжок Crazy, добре че бяха безплатни поне Peace.

# 252
Раче, честита снахичка. Да расте здрава и достойна  bouquet
Искааам на море. Току що купих на Симона бански. Опънала съм го на бюрото и му се радвам. Добре че колегите още не са се върнали от обяд, че са само мъже и ще ми се смеят.
Нищо не съм купила на мама. Можеше едно цвете по куриер да и пратя, но тя пък замина при леля, а там такива услуги не предлагат.
Свеки пък замина за чужбина и нея ще я пропусна.

# 253
Само на бързо се разписвам че тук зорът е страшен... Много са ви хубави мечтите, момичета, дано на всички се осъществят  Hug

За Вени нямам никакви амбиции - искам само да е здрава и да прави това, което и харесва на нея. Не държа да е интелигентна, не държа да е атлетична, макар че тя и сама си се оправя добре и в двете посоки  Simple Smile Искам обаче да е емоционално интелигентна, т.е. да се познава добре, и да може да гради здрави и щастливи отношения с хората. Като се замисля това си е доста амбициозно...

# 254
Ох, и аз съм от тези дето кандидатства само една специалност, настоящата  Mr. Green , за ужас на баща ми /най-вече/. Много му се искаше нещо по престижно , по-платено , ама като се запънах.

За Емката - много искам на състезателни танци да я запиша, но има време. За сега се мята вкъщи, може да й хареса. Мисля , че е музикална , та може да свири на нещо , ако има желание. Баща й е съгласен само ако е някой инструмент дето звук не издава , че не можел да слуша, ама не съм чувала за такъв  Thinking

А при Данчето и аз ще се присъединя , с Татяна може заедно да мързелуваме и хапваме под асмата. Много ми се отдава  pletka  kaffeetrmker_2

Да расте здрава и щастлива малката Джулия   bouquet

Аги, дано не е нещо сериозно  Praynig

Момичета, дайте съвет  Praynig. Много се е запекла Ема, три дена не е акала, а преди това пак имаше запек. Едвам се изходи, разцепи и се дупето и сега само се стиска и плаче. Давам вчера и днес Дуфалак, грозде яде, сега пи водичка от овесени ядки и нищо  Cry
Да не ви разправям подробности , но е страшно. Звъня и на лекарката , но не мога да се свържа.

Общи условия

Активация на акаунт