Работилница за Великднески Чудеса 2008!!!

• 40 747
  • 558
  •   1
Отговори
# 420
  • In the jungle out there..
Криси, имаме такава тента, но нямам идея къде е и в какво състояние е. Ще проверя и ще ти кажа Peace

# 421
# 422

Който си може си може. Много са красиви картичките. Откъде имаш шаблона А магнитчета виждам за първи път.

# 423
Льо, благодаря ти   bouquet Аз много се притеснявам дали ще се харесат нещата ми, че тези работи ги правя за първи път  Rolling Eyes
Картичките са от тук http://picasaweb.google.bg/mesko68/TOPP5136DasGrosse_Familien_Os … 72312582860555746

# 424
Льо, благодаря ти   bouquet Аз много се притеснявам дали ще се харесат нещата ми, че тези работи ги правя за първи път  Rolling Eyes
Картичките са от тук http://picasaweb.google.bg/mesko68/TOPP5136DasGrosse_Familien_Os … 72312582860555746

Благодаря от сърце.Имам още доста въпросчета ,ще пиша на лични но след почивните дни.

# 425
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Дами, картичките как ги опаковате?

Всяка в отделно пликче или не е нужно да са увити по отделно?  Thinking

Нали няма промяна за утре - в Арена между 10:00 и 12:30??

Поздрави на всички - жестоки красоти ей!   bouquet

# 426
Здравете!
А тези , които сме от другите градове на кого да изпращаме?
Или аз нещо съм проспала, пак?  Embarassed

# 427
  • Банкя
vst 80, от какво са прекрасните ти кошнички.

# 428
tarlio  кошничките са хартиени чашки с различни големини и ширини, подобни на тези от KFC и Макдоналдс - облепих ги с креп хартия и готово. За съжаление в тази форма са само 4-5, останалите са високи като чаши и не стават за кошнички. Затова не съм ги направила, така си стоят. Може би могат да се използват за моливници или пък ваза за сухи цветя, но незнам дали ще е продаваемо  Thinking

# 429
  • София
Ето и моят скромен принос за базара - още топли,топли (по-скоро мокри,мокри,защото не е изсъхнал лакът)  Simple Smile

Чаши
Чашки
Саксийки
И пак саксийки
Шишета

Малко,но от сърце  Hug

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 22:07 от Etna

# 430
  • Sofia - TelAviv
Здравете!
А тези , които сме от другите градове на кого да изпращаме?
Или аз нещо съм проспала, пак?  Embarassed

Ами можеш да ги пратиш където искаш. Базари на ДБМ ще има в Горна оряховица, Видин, Пазарджик, Бургас и София.
За София - Криси (ЧутЧут) даде координати някъде на предишните страници. За другите градове ще трябва да погледнеш в Благотворителния по различните теми и да попиташ момичета в съответния град.   bouquet

# 431
може ли някой да ми даде на ли;ни адрес за Бургас? Имам малко неща за там. Благодаря.

# 432
Страхотни сте момичета  Heart Eyes

може ли някой да ми даде на ли;ни адрес за Бургас? Имам малко неща за там. Благодаря.

писах ти на ЛС

хиляди благодарности     bouquet

Бургаската тема  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=281233.0

# 433
  • Банкя
vst 80 а прекрасните пеперуди newsm78

# 434
tarlio пеперудките са изрязани от пластмасово шише и оцветени със силиконови боички за стъкло  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт