Отговори
# 90
аз си взех гермастан и после разбрах ,че лансинокса е по-хубав и сега ще взимам и него . за да ми е по-лесно после да не се мия постоянно , за която информация благодаря на Goldie .
 а сутиени си купих два за кърмачки по 3 лв. ето го :

# 91
Здравейте и от мен,
преди всичко искам да поздравя малките ни принцески Дари и Рая и да им пожелая бързо нашишкавяване  Hug
 Goldie  поздрави за позата на бебо,дано да се задържат така тия бебчовци,че да не ни режат ,на всички мами го пожелавам  Grinning
 За гърдите,мойте бая наедряха,то отвсякъде си наедрях,ама там още от началото като се почна и за сега резултате от 75Б до 85Д,Сутиените повечето са ми на Опал,живея там където ги произвеждат и да не кажа голяма дума ама почти всичкото ми белио е тяхно и от преди и сега имат много хубаво белио ,ама го правят за износ,а тези дълбоките сутиени и гащи като че ли само за БГ,иначе от тях в София съм виждала в магазина под колоните на пиротска.Коластра имам на едната гърда повече точно така като го описвате ,докторката също не ме е гледала,въпреки ,че и казах че имам вдлъбнати зърна,каза,че ще ги види, но всичко си остана там. Whistling Писва ми от тия доктори вече #2gunfire
 Doroty_d  благодаря за поздрава.Галиво голями сладури  тези твойте племенници, Hug
 Music Idol - тея хора ,защо ходят да се излагат като немогат да пеят  newsm78 ,ама шоу да става,особено снощи беше страшно  Laughing Иначе и аз съм на мнение ,че журито се държат брутално с хората и тоя Фънки- с неговите коментари"иди да отслабнеш първо и тогава ше ми пееш"-и той така да иде да заслабне първо па тогава да се явява пред  камерите,нищо ,че цялата музика ,която влиза в БГ минава през него,това според мен не му дава право да се държи пренебрежително с всички.
 За срещата в София-  и аз съм на работа до края на седмицата.Другата седмица може да измислим нещо,да кажем на 4.03,че ако някой си ходи някъде след това да е !

# 92
Привет и от мен Hug

Честити нови придобивки на всички Peace

Емма, не се тревожи за парите, ще се наредят работите Hug

jul, мерси за съвета за лансинох+ термална вода Hug

За сутиените, аз съм си взела по-голям, но пък май ми е доста по-голям. Въпреки че, гърдите пораствали много при кърмене, да видим newsm78

# 93
Мамчета, аз вчера докато ви изчета и отговоря за срещата и болничните и забравих да се отчета какво е станало с прегледа, а имам страхотни новини. Бебчо тежи 1800 грама, върви на килограми с една седмица напред. И най-страхотното е , че се е обърнал главично. Докторът ми каза, че природата си знае работата и според него до последно така ще с и остане бебчо, защото аз съм в страхотна форма, не съм и напълняла много, така че няма причина да не раждам нормално.
Каза ми да си ям и пия каквото си искам, да си правя секс без притеснение (не че имам желание, но това е друг въпрос) и общо взето да си живея живота, защото при мен нещата са като по учебник Simple Smile)))))
Пожелавам на всички мами при следващия преглед да получат  такива новини - това толкова повдига духа, забравяш за всички неразположения!

Честито за всичко покупки на мамите!

# 94
  • София
Здравейте момичета!
Не съм писала много отдавна ,но се опитвам да ви чета редовно,а и бях малко в болница за задържане.
 Много се радвам на хубавите новини около РАЯ и ДАРИ newsm44!Дано  да ни радват с още по-хубави и скоро мамчетата им да си ги гушкат в къщи!
КРИСИ,какъв е този сутиен по 3лв.?!Аз си купих два ,но са значително по-скъпи.Не съжалявам,защото са невероятно удобни,но въпреки че са с капаче като се разтече кърмата пак ще трябва да се слагат подплънки-няма друг начин!Сутиените с банели махнах още в началото на бременността,защото много ме боляха гърдите от тях.
Чета,че се запасявате с Лансинокс.Аз не съм ползвала до сега никакви кремчета и още съм в чуденка дали да си купувам или да изчакам да видя как ще тръгнат нещата с кърменето newsm12.
Аз също си купих количка"Принцес" само че в синьо и оранжево.Прави ми впечатление ,че това е една от най-практичните колички-имам предвид качество/цена.
Моят бебо расте доста добре.За сега вървиме с две седмици напред.Дано продължава все така,но явно вече и мястото му е малко защото нещо не може да се намести,а че е взел пикочния ми мехур за боксова круша е отделен въпрос.Доста е болезнено понякога smile3518...
Хайде ,да ви пожелая приятен ден,че май прекалих с писането!

# 95
Браво на Дари!!!   bouquet

Емма, и моите пръсти на ръцете са ми все подути - сутрин, обед, вечер... Според док е нормално... Thinking

Сисее, благодаря за линка към Данет. Аз също ще си взема сутиен, но след като родя. КАто бях бременна с Теди, си бях купила предварително, а пък после нямах кърма, та така си остана неизползван и след време го подарих на братовчедка ми, когато роди.

КРИСИ, би ли споделила откъде се сдоби с тези евтиниики?  Party

# 96
tanzen правилно съм се ориентирала,че ще почваш 9 мес.правилно си вървиш-нали на линийките не са календарни седмици и затова се мести по рано.за сутиените за кърмачки и аз си взех,но тип-потниче без шевове-както беше писала сиска.мисля да съм с него постоянно да не ми увиснат цицките,а и взех най-големия номер-40ДД,при положение че аз бях 36С.лек ден мами аз излизам по задачки,до после.

# 97
Cayman, надявам се да нямаш повече проблеми и ходене до болници, освен разбира се, за да родиш Wink

Вие как напредвате с килограмите? Аз съм вече +14, но се чувствам в добра форма. Вече съм доста по-тромава и тежка, но то пък не може без хич Grinning

Най-големият ми дискомфорт, е че нон стоп ми е задушно и топло, но това пак е бял кахър.

Хубав ден на всички Hug

# 98
Здравейте и от мен!
Днес съм като утрепана, недоспала съм, пък отгоре на всичко трябва да избутам до 5 на работа, че после съм на ЖК.
Снощи до 2 ч. чертах проекта за плочките в банята ни. И таман си легнахме, към 3 ч. мъжът ми яко го втресе и аз хем се опитвам да го топля, хем пък ми е ужасно топло и саклетно... Абе, с триста зора съм заспала към 6 ч. и в 9.15 станах за работа. И сега обядвах, но като съм недоспала, съм все гладна и нямам засищане. Купих си кока-кола за разсънване, а в момента замислям пъклен план да отида да си купя нещо сладко... Ще се дебелее, то се е видяло. Отивам за ореховка! Mr. Green
Довечера ще се отчитам след ЖК, пък дано се покаже и пола! Praynig
Това е засега от мен, или поне от незаспалата част от мен! Sad

# 99
  • В събота
Малеее, май аз съм с най-нараснал бюст - тръгнах от 80В, а сега съм 100Д и имам чувството, че продължава да расте  #Crazy Засега карам с един китайски сутиен с цяла чашка, но съм махнала банелите, че направо ми прорязаха кожата. Мисля следващата седмица да си взема вече за кърмачки и с него да си карам докрая.

# 100
  • варна
Здравейте!
Браво на Дари и Рая-нека все така бързо наддават и скоро са си вкъщи!
За косъмчетата по коремчетата-чувала съм,че когато бебето ще е момче се получава по-голямо окосмяване заради повишените мъжки хормони.После обаче ще изчезнат.
Сутиен за кърмачки не съм ползвала,носих си обикновен,на всички свалям банелите,с подложки отдолу заради отделящата се кърма или коластра.
Сиси,вчера около 16.30 да си била в клиниката на Темелков с едно малко момченце?Видях една бременна и по снимките реших,че си ти Simple Smile
Аз вчера бях на ФМ,на доктора му се говореше повече за дъщерите му ,отколкото за моя бебок.Потвърди пола-женски!Според него се движим с 6 дни назад,но не било притеснително(само за него обаче,аз си се притесних).Обърнала се е момата с главичка надолу,мога да родя нормално.За плацентата ми каза чак на второто питане,че била"много хубава и сочна"?! newsm78

# 101
Ей - голяма скука днеска!!!
Аз замествам мъжа ми на работа и съм толкоз отегчена и няма никаква работа,. ами и по стар навик като дойда в офиса изпуших цели три цигари - ужас
  Sick Sick Sick

Абе и моите гърди хич не са се увеличили, а пък стрии - колкото искаш - така са се нацепили - ужас!!!

А аз да ви се оплача - толкова много съм се разяла от един месец насам - направо не мога да се трая - то голямо плющене, голямо нещо - направо съм така -   261uu

Много се радвам за двете ни малки бебенца - да са ни живи и здрави и само така да ни радвате с хубави новини за тях, че по цял ден ги мислим!!!

А иначе и моя пич е така в корема - вече не рита, ами само ме побутва такъв - явно вече е много тясно там вътре hahaha

А - момичета и да ви питам още нещо - моят док каза че водите били малко, ама не се бъркало - добре били, ама аз много се притесних - на някоя да са и казвали такова нещо?!?

И също така тоновете не ми мери, а май трябва вече - незнам!!!

# 102
  • София
Браво на бебоците които вече са се обърнали Simple Smile   bouquet
Аз вече се отчаях и не мисля, че моя ще се врътне и май ще трябва да се примиря с вариянта за секцио  Cry Sad НЕ ИСКАМ ДА МЕ РЕЖАТ Sad

stefinka аз съм същата постоянно за ядене мисля и сега като съм си вкъщи само разни кексчета въртя и се чудя какво да ям, незнам след още един месец .... сигурно с кран ще ме изнасят от нас Mr. Green вече съм +16

За бюста моя почти не е пораснал, само минах от В на С и то не ми е съвсем тамън, лошото обаче е че много ме болят зърната, ужастно са ми напрегнати гърдите..... даже една нощ сънувах че ме болят и се събудих и такава болка, неможех да си търпя пижамата Sad Ама явно това ще е..... Simple Smile не се става лесно майка Simple Smile

# 103
Ася, айде най-накрая да ти казват пола, че скоро няма да има нужда....

За по-малко води не съм наясно, моите са в повече. А за тоновете - и на мен не са ми ги слушали или записвали още, но на 5ти март ще накарам лекаря ми най-накрая да свършим тая работа! Naughty

# 104
  • варна
На мен тоновете всеки път ги слушат,пускат ми и аз да чуя Simple Smile.Водите не знам как са,последния път бяха достатъчно.Ще взема обаче да ида при моята докторка тия дни,че взех да се шашкам с това изоставане Sad
Стефинка,да си призная,че и аз вчера пуших след прегледа Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт