Отговори
# 75
  • Бургас
За сутиените - първия път си бях купила два на Опал. Те са дълбоки и без банели. Тогава не бях срещала такива подплънки за кърмачки и опаковах чашката отвътре с ежедневни превръзки Mr. Green Вършеха чудесно работата на подплънки за еднократно ползване Crazy Днес мисля да пробвам кърмачески сутиен, но ако не ми е удобен нещо, пак ще заложа на Опал /ако все още ги има по магазините newsm78/
За чистенето - мисля другата седмица да си извикам фирма да ми вземе килимите от хола и трапезарията за пране на бара. Ще ми остане миенето на прозорците и пране на пердета и дамаски, но мисля, че ще се справя навреме. Домашна помощница се каня да наема от една година, но така и не се прежалих чужд човек да ми пипа нещата ooooh! Откакто останах и вкъщи имам време за чистене /преди нямах време изобщо/, но все повече се замислям дали като родя да не потърся жена поне веднъж в седмицата да ми чисти основно Rolling Eyes Ще видим как ще се нагласим с бебето вкъщи.
Пожелавам ви хубав ден, аз ще използвам да поизляза в това хубаво време.

# 76
За лансинокса: какво е това? Крем за подготовка на зърната за кърмене ли?  newsm78 Аз си купих Гармастан-много помага по време на кърмене да не се напукват зърната и успокоява много. Но за предварителна употреба не знам  newsm78

# 77
  • Бургас
Кали, чист ланолин е и като кремчето на Авент не се нуждае от отмиване. Затова се считат за по-добри от гармастана. Ти как си, ще ходите ли в Пловдив Hug

# 78
Здравейте и от мен !!!
Браво на нашите малки госпожички Дари и Рая ,все така добре да се чувстват,за да са спокойни всички около тях.

За всички варненки и аз съм с вас,ще съм на време на уговорената среща.

Малко за отчета- вчера бяхме на доктор,плацентата ми е с І-ІІ степен на зррелост.Бебока е все още с седалищно предлежание-ще му говоря дасе обръща , че нещо хич не ми харесва мисълта за секцио...водите ми са в долногранично количество и док каза ,че не е за притеснение-повече водо и мнооогоо почивка.Възрастта оговаря на 31.6 г.с.,което като термин е 23.04.08..
и Тук с док се пошегувахме ,че си е запазило пола от предния път-мъжки,а мъжът ми му отвърна също дано го запази и за по-дълго.....    Laughing Определено беше разговорчив и добре настрен доктора.Идвамата с мъжа ми сме доволни от него.Препоръчвам го ...

Това е от нас за сега .До скоро ,май се поулях-извинете ме...

# 79
Добро утро мамчета   bouquet.
 Не знам за вашите крака колко оттичат, обаче моите пръсти на ръцете са  Confused....ужасТ! Не кебапчета, ами цели наденици! Сутрин не мога да хвана четката за зъби-срамота!
 Да кажа на варненските мами, ако има някоя изостанала като мен (за което силно се съмнявам) дето да иска да ходи на ФМ другата седмица, че доц. Балев заминава на някаква конференция във Виена май и няма да го има!
  После да питам за този Лансинох от къде го купувате, защото аз тук питах в 2-3 аптеки (и то по-големи) и ме гледаха доста странно! Да не гововря какви теории ми развиваха някои лели в аптеката, как нямало такова нещо, едва ли не ми се изсмяха и аз започнах да си мисля, че нещо не съм разбрала както трябва  newsm78!
 За чистенето и ние като Lara1 мисля че беше споменала-в петък ще викаме фирма, която да ни изпере матраци, килими, дивани и да измие прозорците.....много се радвам!
  За съжаление ние вчера се "разделихме" изневиделица с 1000лв за тъпата кола и май ще ми се размине раждането в частната ни клиника (за Майчин дом говоря)  Cry Sad, така, че ще ми е много полезна информацията от курса днес в Окръжна болница!
  Айде стига съм ви пълнила главата с гръмотевици! Весел ден на всичкиииии Hug

# 80
Галиво, Алоказия, най-сетне някой като мен "ненарастнал" драстично.

Аз също се чудя дали да си купувам, като няма подплънки май изобщо не оформя както трябва, още съм в чуденка  newsm78
Браво на Дари, душката, да си идва по-скоро!
Ася, честита придобивка!
Емма, дано поне с вас всичко да е наред, парите са, дето викат бабите, бял кахър.

А, момичета, ми аз съм вече в 9я!

# 81
  • Пловдив
Емма, за крема пробвай в някоя от големите вериги. И в Пловдив го няма навсякъде, но се открива все пак Peace
Калли, Лансинох е пречистен ланолин за кърмачки. Не се отмива преди кърмене, напълно безвреден. Аз и с първата бременност, и сега, ползвам на няколко етапа- при сърбеж, болка, чувствителност на зърната, накрая вече мажа по-честичко. А в началото на кърменето, Лансинох+ Термална вода според мен е живитоспасяваща комбинация Peace. Даже нещо забавно да споделя- кумата ми като приключи с кърменето и се чудеше какво да си прави кремчето. На нея й бяха излезли ужасни стрии- дълбоки, чак до кръв, ей такова нацепване не бях виждала Shocked Та започна да си маже стриите с Лансинох. Резултатът беше изумителен- стриите се заличиха почти напълно Flutter
 tanzen, що в деветия, бе душка? Аз си го броя един месец преди термина newsm78
Чаят за кърмачки, за който veni-b писа, се казва Лактогонно средство, струва малко над левче и е наистина нещо уникално Peace Между другото съдържанието му доста се припокрива с това на чая против колики, та вероятно Вени е права и за коликите на бебето Laughing Лошото е, че нещо беше изчерпан в аптечната мрежа и нямаше даже по складовете. Дано се появи, защото Хип е в пъти по-ниско ефективен, макар и 7 пъти по-скъп.
Ася, честита количка Grinning
Сладка мама, страхоти новини за Дари Heart Eyes

# 82
http://vbox7.com/play:de129b52
разкошен ден ви желая
нека да танцуваме !!!!
newsm68

# 83
Ами и аз така го броях, ама тикерчето ми днес скочи на последната графа. Явно има малко разнинаване с тези дни дето остават между месеците...

# 84
емма и мен всички ме гледаха много странно, когато питах за лансинох,успях да се сдобия от аптека"Валя Дечева" с/у спешния център на ОБ и 10мл струват 11.70 лв,имаха и по-голяма разфасовка от 30 мл за около 24 лв ,ако не се лъжа...

Дано да съм била полезна   Wink

Да пожелая на всички все още работещи мами лек и успешен ден,а останалите не се впускайте в безкрайната домакинска работа,повече си почивайте ,че време не остана ....ще се ражда скоро,скоро !!!   newsm03
Нашите  smile3504  ще имат нужда от отпочинали  и спокойни мами....!!!!!

# 85
  • Popovo
Страхотни новини за храбрите ни бебчета Дари и Рая.
Снощи за първи път така ми се схвана крака през нощта, че чак сълзи ми потекоха, много боли да му се не види.
А последните няколко дни имам чувството, че на бебето вече му е много тясно, не рита както преди а само натиска отвътре, все едно иска да ми разпъне корема за да има повече място.
На преглед съм чак на 12.03. и нямам търпение да се видим с детенце.

# 86
Здравейте , момичета !!!
браво на Дари   bouquet

Верчо , аз болничния за декември , го получих миналата седмица.Така че - 2 месеца.

Аз смятам да си купя такъв сутиен като на Сиси , изглежда хубав и не е скъп.

# 87
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Аз вече да кажем, че пооздравях Simple Smile Тая сутрин 100 пъти тръгвам да пиша и все ми спира нета и все забравям какво исках да напиша Sad

БРАВО НА ДАРИНА И РАЯ Simple Smile ВСЕ ТАКА ДА ВЪРВЯТ И ДА СЕ ПРИБИРАТ ВКЪЩИ ПО-БЪРЗО Simple Smile
За подуването въпреки че пия хапове краката са ми като трупчета, въобще не си личи къде имам кокалчета ... пръстите също. Онзи ден едвам си свалих халката, така се беше врязала в пръста и сега е абсурд да я сложа и сигурно ще мога чак след раждането Sad
За нервите просто ще гръмна последната седмица, направо съм като бомба със закъснител, всички около мен ги побърках, направо незнам как ме издържат....горокото ми мъж Sad
Барби аз също си имам проблем и то от доста време с един отвартителен хемороид и се мажа с "Прокто-гливенол" и ми помага, ама като спра да се мажа и пак се почва

Аз да се похваля, вече си имаме количкаааа  newsm44 МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА Simple Smile И столче за кола с нея и ваничка, направо голям кеф Simple Smile Вчера се скапах и си скъсах нервите, ама вече си имаме и тези покупки Simple SmileПосле ще сложа снимки, е малко са некадърни ама все пак са снимки Simple Smile Другата седмица ще довършим ремонта и в двете стай където ще е бебчо и трябва и легълцето да дойде и сме напълно готови за бебчо Simple Smile

Сега гледах снимките, поздравления на всички Simple Smile Страхотни покупки! Simple Smile Леле какви са ви хубави коремите, направо ви завиждам Simple Smile
Иначе и моя е огромен и вече се чувствам не като балон ами незнам ....имам чувстото че ако се търкалям а не ходя ще ми епо-лесно придвижването Simple Smile

Хубав ден Simple Smile

# 88
milenag моите гърди сега не са от най-големите нито от най-тежките и  ми е удобен този сутиен,но да видим като започна да кърмя Peace

Верчо аз получавам болничните с месец закъснение Peace

koalkata как в цяла София има само в червено newsm78Това не мога да го повярвам!!!

Сладка мама....твоята малка принцеса вече не е толкова малка Wink как добре наддава.....1700гр. Grinning Дано много скоро ти я дадат да си я гушкаш!

# 89
Браво на Дари и Рая   bouquet  bouquet  bouquet

За стволовите клетки в Малинов, работят с определени болници с които имат договор. Работят не само със София. Така че най-добре информация да получите от тях за съответната болница в страната. Сумата която се плаща е за 3 години съхранение, после всяка година се плаща такса. Договора е 10 годишен, удължава се по взаимно съгласие до навършване на пълнолетие на детето. Тогава то трябва да реши дали да продължи да съхранява клетките. Клетките се съхраняват в БГ, в клиниката. Делят се на две и се съхраняват на два отделни пакета.

Ами май е това.

Една мама беше питала за вените. И аз цялата съм във вени, нормално е. Корема, гърдите. Това е според мен защото изтънява кожата от разпъването и прозира. Като родим ще изчезнат Wink

Целувки на всички  Heart Eyes

Танцен, честит ти 9 месец Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт