Отговори
# 210
Много съжалявам обаче ме накархте да се чувствам просто ужасно, за това че споделих нещо с Криси, което си мислех, че е за добро. Аз досега никой не съм опрекнала за нищо и не смятам да го правя, но явно ще трябва доста да се замислям какво пиша, за да не би някой да изтълкува погрешно думите ми.

# 211
  • Пловдив
Много съжалявам обаче ме накархте да се чувствам просто ужасно, за това че споделих нещо с Криси, което си мислех, че е за добро. Аз досега никой не съм опрекнала за нищо и не смятам да го правя, но явно ще трябва доста да се замислям какво пиша, за да не би някой да изтълкува погрешно думите ми.
Недейте да си пазваляте настроението, момичета!!! Нали всички сме тук, за да си споделяме мислите и тревогите! Нека го правим спокойно и без да се засягаме!!!  Hug Hug Hug

# 212
Брех, тия хормони! Много докачливи станахме всичките Whistling :whistle

Vanyivan, когато се пише, а не си в директен разговор - често стават такива неща. Всеки чете под неговия си ъгъл.  Peace
cenitelkata , в ТК ме следяха на женска консултация. Раждането е за сега в болница Х. Във вторник ще ходя при доктора, при който правих ин витро процедурата и тогава ще знам със сигурност.  Без неговата благословия нищо не избирам.

# 213
""Vanyivan, когато се пише, а не си в директен разговор - често стават такива неща. Всеки чете под неговия си ъгъл.  Peace""

Вера, знам, че е така и точно за това се старая да съм много внимателна, и все се извинявам за всичко и се старая да не обидя някой и пак стават такива неща Simple Smile Както и да е да не правим от мухата слон.

За статистиката - аз ще раждам в Шейново.

# 214
Аз ще раждам в Шейново, като му дойде времето, си хващам чантичката и живот и здраве на който попадна дежурен на него се оставям Simple Smile
Уф аз с  тоя бременен мозък забравих да мина през личната лекарка и днес уж трябваше да попълваме тая абулаторна карта с доки, ама остана за другия път  ooooh!

# 215
Здравейте мили мами Grinning!
Имам нужда от помощта ви. Участвам в конкурса за най-чаровна бременна за месец март на сп.МОето бебе и аз. Aко имате желание да ме подкрепите би било прекрасно.Адреса, на който се гласува е http://www.moetobebe.net/konkursi/ ,аз съм Нели Самуилова. Благодаря на всички ви предварително Hug

# 216
Аз ще раждам в Шейново, като му дойде времето, си хващам чантичката и живот и здраве на който попадна дежурен на него се оставям Simple Smile
Уф аз с  тоя бременен мозък забравих да мина през личната лекарка и днес уж трябваше да попълваме тая абулаторна карта с доки, ама остана за другия път  ooooh!
нали ти си шефката тоя път  Whistling
попълвай ги на първата страничка коя къде ще се обебва  Joy
а за теб : когато си свободна се обади ,аз във вторник съм пак до Тина Киркова за запис на тонове и ако искаш можем да се засечем някъде там и да идем до люлинските сутиени  Mr. Green

# 217
Здравейте  bouquet
milenag - Да те питам за клиниката на Мазнейкова, понеже аз сам при Лекова, а тя не изражда при кой си? и знаеш ли кои доктори израждат там?

# 218
milenag моля те пиши точно как се казва тая клиника, че не върви да пиша "клиниката на мазнейкова"  Mr. Green
ако искате и на лични ми пишете  Hug
cenitelkata то добре ама аз много не ги знам нито къде е ТК, нито къде да се срещнем, нали не съм от СФ, и се нанесохме скоро в квартала и нищо незнам къде е  Embarassed
asja сложих ти розовото шъркелче  Hug

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 17:30 от Aquariel

# 219
milenag моля те пиши точно как се казва тая клиника, че не върви да пиша "клиниката на мазнейкова"  Mr. Green
ако искате и на лични ми пишете  Hug
cenitelkata то добре ама аз много не ги знам нито къде е ТК, нито къде да се срещнем, нали не съм от СФ, и се нанесохме скоро в квартала и нищо незнам къде е  Embarassed Wink А ти къде ще се обебваш ?  Laughing
И аз съм в ТК ама мен Ясминка ме е нанесла  Mr. Green
ами примерно аз мога да доида до кино Арена  мисля че поне то ти е близо там и знаеш къде е ,до тогава има време ще си пишем на лични ако искаш да не пълним темата с такива работи
П.С или пред Щъркела може да се чакаме ако го знаеш него

# 220
Aquariel - клиниката на Мазнейкова се казва Света София (има съвпадение с 2ра АГ)

# 221
roska_ps....ася 20 как хубаво звучи всичко това което пишете за условията на болниците в които ще раждате...перденца,вази с цветя и т.н. замечтах се Mr. Green

cenitelkata и мен Ясмина ме е писала къде ще раждам,...как ще си само ти Peaceили може би имаш предвид от Софийските майки newsm78

Въпреки,че моята АГ ме наплаши,че съм за секцио (тесен таз) аз не се притеснявам за момента в който ще се ходи до болницата!!!Не ме е страх от самото раждане....което държа да е по естествен път,понеже не мисля,че имам причина за секцио!Ей така на око да ме мери и да ми казва,че ми е тесен таза NaughtyНе давам да ме режат.......

# 222
нелимакс! гласувах

Ася, честито розова мадама!

За раждането - само положителни емоции!  Heart Eyes

# 223
Сиска днес като ходих в болницата където ще раждам за записа имаш е една мама дето чакаше преди мен и беше с много силни болки да не чака напразно пред кабинета първо отиде за преглед и се връща охкаща и пъшкаща и вика доктора каза ,че до довечера най-вероятно ще родя .......
А ни е сдругите жени  ей такива очи отворихме  Shocked Shocked Shocked така се развълнувахме все едно ние щяхме да раждаме  ooooh! уж нямаше да се вълнувам пък аз за чуждата жена се развълнувах  Blush
а за болниците по-принцип за софийските майки питах да ,защото така е по-лесно да си задаваме въпроси една към друга и даже на лични може за да не се получава чат в темата .
Нели макс гласувах за теб още преди да пуснеш линка ,купих си списанието и те познах по снимката нали във форума си пуснала същата!!!

# 224
Здравейте  bouquet
milenag - Да те питам за клиниката на Мазнейкова, понеже аз сам при Лекова, а тя не изражда при кой си? и знаеш ли кои доктори израждат там?

Доколкото знам не можеш да си избираш лекар.Но те не са много и всичките са готини.Аз искам да попадна на Павлова-много е готина.

Клиниката се казва МБАЛ Света София.

Нели , и аз гласувах.

Общи условия

Активация на акаунт